pavloa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Στο καταστημά μου έχω βάλει καταγραφικό και το έχω συνδέσει στο ιντερνετ. Η σύνδεση που έχω είναι cyta και το ρουτερ ZTE ΖΧΗΝ Η208Ν Έχω ανοίξει κανονικά πόρτες και το έχω συνδέσει με τον σερβερ του καταστήματος που το αγόρασα, το θέμα είναι οτι όποτε κλείσει το ρούτερ αλλάζει η ip και πρέπει να μπαίνω στο can you see me ή μέσα στο ρουτερ να βλέπω την ip και να μιλάω με τον τεχνικό που έχει το σερβερ για να αλλάξει την ip σε αυτόν γιαα να μπορέσω να συνδέομαι απομακρυσμένα. Αυτός μου είπε οτι κανονικά έπρεπε να αλλάζει αυτόματα η ip, απο την cyta μου είπαν οτι πρέπει να βάλω στατική ip. τι μπορεί να φταίει
corsair04 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Στο καταστημά μου έχω βάλει καταγραφικό και το έχω συνδέσει στο ιντερνετ. Η σύνδεση που έχω είναι cyta και το ρουτερ ZTE ΖΧΗΝ Η208Ν Έχω ανοίξει κανονικά πόρτες και το έχω συνδέσει με τον σερβερ του καταστήματος που το αγόρασα, το θέμα είναι οτι όποτε κλείσει το ρούτερ αλλάζει η ip και πρέπει να μπαίνω στο can you see me ή μέσα στο ρουτερ να βλέπω την ip και να μιλάω με τον τεχνικό που έχει το σερβερ για να αλλάξει την ip σε αυτόν γιαα να μπορέσω να συνδέομαι απομακρυσμένα. Αυτός μου είπε οτι κανονικά έπρεπε να αλλάζει αυτόματα η ip, απο την cyta μου είπαν οτι πρέπει να βάλω στατική ip. τι μπορεί να φταίει πρέπει να βάλεις στατική ip ή μπορείς να χρησιμοποιείς ddns (κάνεις εγγραφή και σου δίνει ένα domain υπάρχουν υπηρεσίες που είναι δωρεάν και άλλες επί πληρωμή αλλά τι ακριβώς κάνει το συνδέεις με το μόντεμ σου και παίρνει την καινούρια ip κάθε φορά που αλλάζει και την ενημερώνει στο domain χωρίς να χρειάζεσαι στατική ip) . 1
pavloa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 πρέπει να βάλεις στατική ip ή μπορείς να χρησιμοποιείς ddns (κανεις εγραφη και σου δινει ενα domain υπαρχουν υπηρεσιες που ειναι δωρεαν και αλλες επι πληρωμη αλλα τι ακριβως κανει το συνδεεις με το μοντεμ σου και παιρνει την καινουρια ip καθε φορα που αλλαζει και την ενημερωνει στο domain . domain έχω για παράδειγμα magazirouxa.dvrdns.org ο τεχνικός του καταγραφικού τα πέρασε ΄μέσα στο καταγραφικό domain ip και τις 3 πόρτες και στο ρούτερ άνοιξε 3 πόρτες και έβαλε την ip.
corsair04 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 domain έχω για παράδειγμα magazirouxa.dvrdns.org ο τεχνικός του καταγραφικού τα πέρασε ΄μέσα στο καταγραφικό domain ip και τις 3 πόρτες και στο ρούτερ άνοιξε 3 πόρτες και έβαλε την ip. ναι αλλά δεν παραμετροποιήσες το μόντεμ να στέλνει στο domain την νέα ip πιθανον να μην ειναι συμβατοσ ο παροχος της ddns με το μοντεμ επειδη εχει καποιους περιορισμενους (τουλαχιστον στα μοβτεμ του Οτε)
pavloa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 ναι αλλά δεν παραμετροποιήσες το μόντεμ να στέλνει στο domain την νέα ip πιθανον να μην ειναι συμβατοσ ο παροχος της ddns με το μοντεμ επειδη εχει καποιους περιορισμενους (τουλαχιστον στα μοβτεμ του Οτε) αυτό πως το κάνω;;
corsair04 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 αυτό πως το κάνω;; Βήμα βήμα πρέπει να συνδεθείς στο router (192.168.1.1) θα ζητήσει κωδικό βάζεις ως admin-password cytauser θα βρεις την καρτέλα ddns θα πρέπει να δεις ποιους παρόχους έχεις και εάν αυτοί είναι σε ισχύει μετά θα τσεκάρεις εάν είναι free ή επί πληρωμής θα κάνεις account στην σελίδα του παρόχου για να αποκτήσεις το domain και μετά θα ενημερώσεις με τις πληροφορίες το router σου θα δεις κάποια πεδία που πρέπει να συμπληρώσεις username-password-domaim( μέσα στο ρουτερ στην ενότητα ddns) κάνεις επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος σε 1-2 λεπτά θα έχει ενημερωθεί το domain με την νέα ip και θα μπορείς να έχεις τον έλεγχο στο dvr προαιρετικό εάν το υπάρχον domain δεν είναι συμβατό θα πρέπει να προστεθεί εκ νέου και στο dvr και για να γλιτώσεις όλη αυτήν την ταλαιπώρια απλά θα τηλεφωνήσεις στον πάροχο να σου ενεργοποιήσει την στατική ip έχει κάποιο κόστος
pavloa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Βήμα βήμα πρέπει να συνδεθείς στο router (192.168.1.1) θα ζητήσει κωδικό βάζεις ως admin-password cytauser θα βρεις την καρτέλα ddns θα πρέπει να δεις ποιους παρόχους έχεις και εάν αυτοί είναι σε ισχύει μετά θα τσεκάρεις εάν είναι free ή επί πληρωμής θα κάνεις account στην σελίδα του παρόχου για να αποκτήσεις το domain και μετά θα ενημερώσεις με τις πληροφορίες το router σου θα δεις κάποια πεδία που πρέπει να συμπληρώσεις username-password-domaim( μέσα στο ρουτερ στην ενότητα ddns) κάνεις επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος σε 1-2 λεπτά θα έχει ερημωθεί το domain με την νέα ip και θα μπορείς να έχεις τον έλεγχο στο dvr προαιρετικό εάν το υπάρχον domain δεν είναι συμβατό θα πρέπει να προστεθεί εκ νέου και στο dvr και για να γλιτώσεις όλη αυτήν την ταλαιπώρια απλά θα πει στον πάροχο να σου ενεργοποιήσει την στατική ip έχει κάποιο κόστος μπήκα στο ρουτερ και έχει dyndns no-ip easy dns το δικό μου είναι dvrdns.org οπότε δεν μπορώ να το κάνω με αυτο τον τροπό;; στο παλιό καταγραφικό δεν είχα κάνει κάτι τέτοιο και δεν χρειάστηκε ποτέ να αλλάξω την ip
corsair04 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 μπήκα στο ρουτερ και έχει dyndns no-ip easy dns το δικό μου είναι dvrdns.org οπότε δεν μπορώ να το κάνω με αυτο τον τροπό;; θα κανεις account στην no-ip ειναι δωρεαν μπορεισ ανηκει στην dyndns (πρωτη επιλογη) δεν εχει καποιο username-password περασμενο στην συγκεκριμενη ενοτητα ?
corsair04 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 ωραία....θα κάνω καινούριο domain;; δεν εχει περασμενο καποιο ?
pavloa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Service Type: dyndnsServer: http://www.dyndns.com/Username:Password:WAN Connection: HSIHostname: αυτά έχει στην πρώτη επιλογή..
corsair04 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Service Type: dyndns Server: http://www.dyndns.com/ Username: Password: WAN Connection: HSI Hostname: αυτά έχει στην πρώτη επιλογή.. πριν κανεις οτιδηποτε θα πρπει να επικοινωνησεις με τον τεχνικο που περασε της καμερες μπορει να ξεχασε να ενημερωσει το μοντεμ και μαζι με το dvr να αγορασες και domain εαν οχι προχωρουμε την διαδικασια
pavloa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 πριν κανεις οτιδηποτε θα πρπει να επικοινωνησεις με τον τεχνικο που περασε της καμερες μπορει να ξεχασε να ενημερωσει το μοντεμ και μαζι με το dvr να αγορασες και domain εαν οχι προχωρουμε την διαδικασια domain είχα απο το παλιο καταγραφικό αλλά με την κατάληξη dvrdyndns.com αν το θυμάμαι καλά και τώρα είναι dvrdns.org ο τεχνικός μου τα έκανε και τα δύο και δεν έχε πληρώσει κάτι μόνο συνδρομή για τον σέρβερ του ... το θέμα είναι οτι με το παλιό καταγραφικό δεν είχε θέμα...δεν είχα στατική ip ούτε έκανα αυτές τις ρυθμίσεις μέσα στο ρούτερ.. τώρα γιατι τα θέλει όλα αυτά;;
corsair04 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 domain είχα απο το παλιο καταγραφικό αλλά με την κατάληξη dvrdyndns.com αν το θυμάμαι καλά και τώρα είναι dvrdns.org ο τεχνικός μου τα έκανε και τα δύο και δεν έχε πληρώσει κάτι μόνο συνδρομή για τον σέρβερ του ... το θέμα είναι οτι με το παλιό καταγραφικό δεν είχε θέμα...δεν είχα στατική ip ούτε έκανα αυτές τις ρυθμίσεις μέσα στο ρούτερ.. τώρα γιατι τα θέλει όλα αυτά;; εννοείται πως τα θέλει αλλιώς δεν παίζει είναι 40$ τον χρόνο και το domain που έχεις τώρα εκεί ανήκει ( http://www.dyndns.com/)
pavloa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 πφ τι να πω... αλλά με παραξενεύει οτι με το παλιό δεν είχα ποτέ πρόβλημα..μόνο πόρτες είχαμε ανοίξει στο ρουτερ. το πρωί να μιλήσω μαζί του και θα ενημερώσω . εννοείται πως τα θέλει αλλιώς δεν παίζει είναι 40$ τον χρόνο και το domain που έχεις τώρα εκεί ανήκει ( http://www.dyndns.com/) το domain μου το είχαν κανει πριν 4 χρόνια...απο όσο ξέρω τότε ήταν δωρεάν ... μήπως εγώ γιαυτό δεν πληρώνω κάτι ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα