need help:p Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 εχω το samsung galxy tab 2 το οποιο στην οθονη μου πεταει ενα τετραγωνακη το οποιο γραφη πληροφοριες του τυπου: PDA Phone CSC H/W RF CAL DATE SMD CAMERA TSP TSJ BAND UART UN BATT_LEVEL υπαρχη τροπος να το βγαλω καπως ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μπες ρυθμισεις-επιλογες προγραμματιστη και ξετικαρε ο.τι εχεις τικαρει εκει εκτος απο το usb debugging.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
need help:p Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 μπηκα αλλα δεν εχω τικ πουθενα το μονο που ειναι ψυλο σχετικο ειναι στις πληροφορίες συσκευης οπου λεει κατασταση αλλα δεν υπαρχη καπου να το βγαλω :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Για να το ενεργοποιήσουμε θα πρέπει να πάμε "Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο" και να πατήσουμε πολλές φορές το "Αριθμός έκδοσης". Βγαίνοντας από αυτό το μενού θα δούμε πλέον το "Επιλογές για προγραμματιστές" στο οποίο κρύβεται το "Εντοπισμός σφαλμάτων USB" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
need help:p Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 το προβλημα ειναι οτι εχει ενα παραθυρο με τα παραπανω που ειπα που μου το πεταει συνεχια στην οθονη Auto edw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Απεγκατεστισε το προγραμμα του KIES απο τον υπολογιστη. Συνήθως αυτο δημιουργει το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
need help:p Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα saruman μπορεις να μου δωσεις πληροφοριες τη ειναι το kies και πως να το κανω απεγκαταστιση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μηπως ειναι καποιο widget;;;. Μπορεις να βαλεις συντομευση εφαρμογης εκει;;. Δοκιμασες με παρατεταμενο αγγιγμα αν διαγραφεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
need help:p Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 ναι βεβαια δοκιμασα χωρις αποτελεσμα βεβαια οταν παταω παρατεταμενα ειναι σαν να μην το βλεπει καθως οταν παταω παρατεταμενα μου ανοιγει τις ρυθμισεις για φοντο οταν ανοιγω εφαρμογες η το μενου εξαφανιζεται οταν παω στην οθονη εμφανιζεται ξανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Αα εγω νομιζα οταν το συνδεεις το τηλεφωνο στον υπολογιστη σου πεταει αυτο το πλαισιο. Το KIES ειναι προγραμμα για υπολογιστη για τα Samsung Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
need help:p Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ααα οκ saruman οποτε ειμαστε παλι απο την αρχη :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ξαναπερνα το λογισμικο ειναι η τελευταια λυση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ξαναπερνα το λογισμικο ειναι η τελευταια λυση! Αυτο λενε και στα forum εξω.. Θελει ειτε factory defaults, ειτε flash rom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ας κανει πρωτα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ή hard reset. Μετα αν δεν κανει κατι περναει το λογισμικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
need help:p Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Αυτο λενε και στα forum εξω.. Θελει ειτε factory defaults, ειτε flash rom. εχω κανει hard reset μου εξηγείται πως κανω αυτο το factory defaults η το flash rom σας παρακαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα