Προς το περιεχόμενο

Wireless Keyboard

GIA_Blackmore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

apofevgete siskeves fili mou wireless giati ena kinito konta mporei na kanei zimia mia allei sikevei radio kai alla na mperdepsi to sima kai na kanei mia mikro energia sto pliktrologio kai na klete tipota opote paraminete sta ensirmata pistepsteme to exo dei na ginete :(

Δημοσ.

gdp77, κι εγώ είδα στην πράξη το φθηνό no-name σετ ασύρματου πληκτρολογίου-ποντικιού που πουλάει το πλαίσιο και απογοητεύτηκα. Το πληκτρολόγιο είχε τρομερά αργή απόκριση!

Ευτυχώς το Logitech δεν έχει πρόβλημα! και το ποντίκι του (MX700) είναι από τα καλύτερα και για gaming!

opstic, ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, κι ας έχω δίπλα κινητό, ασύρματο τηλέφωνο και τηλεόραση!

Δημοσ.

Kai go pisteuo pos mia olokliromeni lisi tis Logitech mono poiotita mporei na prosferei kai de fantazomai na iparxei provlima stin apokrisi logo iperithron.Gia to mouse exo akousei kai go ta kalitera mono . Oso gia ta kinita kai to radio file opstic exo tin entiposi oti sti vasi pou dexete tis iperithres apo to mouse kai to keyboard iparxei ena koumpi to opoio kanei cycle tis sixnotites mexri na vrei mia xoris paremvoles(auto exo katalavei toulaxiston) ,opote de ksero kata poso ena kinito mporei na stathei os arnitikos paragontas......

Ante paidia postarete kai alles idees na do kai go ti tha kano ...120 euro einai auta :D :D

Δημοσ.

Μια διόρθωση μόνο: η επικοινωνία ΔΕΝ γίνεται με υπέρυθρες, αλλά με RF (ραδιοκύματα). Γι' αυτό πολλοί φοβούνται τυχόν παρεμβολές με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Παρ' όλα αυτά, δεν έχω παρατηρήσει ποτέ πρόβλημα με το Logitech μου (υποστηρίζει και κρυπτογράφηση του σήματος ώστε ακόμα κι αν βάλεις 2 δίπλα-δίπλα να μην μπορεί να παρεμβληθεί το ένα με το άλλο).

Το πλεονέκτημα της RF σύνδεσης σε σχέση με την υπέρυθρη είναι πως δεν χρειάζεται να έχει οπτική επαφή με το δέκτη, το μειονέκτημα είναι πως έχει μικρότερη εμβέλεια (3-4 μέτρα).

Αν θέλεις βέβαια η Logitech το βγάζει και σε Bluetooth με μεγαλύτερη εμβέλεια αλλά και μεγαλύτερη τιμή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...