Προς το περιεχόμενο

Wireless Keyboard

GIA_Blackmore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To pliktrologio mou exei arxisei na ta ftinei siga siga kai leo na provo stin agora enos neou. i idea tou wireless me empneei poli tha elega kai vadizo pros auti tin kateuthinsi. Stin "ereuna" pou ekana mou "gualise" ena keyboard tis logitech pou paei set me to antistoixo wireless mouse.Ostoso otan eida tin timi tromaka :shock: . anarotieme loipon an gnorizete mipos tigxon poleite to sigkekrimeno pliktrologio xoris to mouse ( meiontas etsi kapos tin timi ) mexri na pao se kana magazi apo deutera na tsekaro monos mou. Episis ,dedomenou oti de thelo na peso se kamia pagida , exete ipopsin sas an ta pliktrologia auta exoun kapoies astatheies???

btw to montelo tou keyboard einai :

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ wireless keyboard + mouse κάμποσα χρόνια και είναι απίστευτα βολικά, ιδίως για παρουσιάσεις/ταινείες/παιχνίδια σε μεγάλη οθόνη, εξ αποστάσεως.

Αν θα το έχεις σχετικά κοντά σε receiver παίξε με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, και ξανασκέψου το να τα πάρεις αν δεν τα χρειάζεσαι πραγματικά (κόστος-απόδοση)

.

Λούπες δεν υπάρχουν με την προυπόθεση να παίξεις σε microsoft/logitech σετάκια. (ξέχνα τα noname).

sc

Δημοσ.

Βασικα ασε τα Logitech... τα νεα Microsoft που εχουνε βγει ειναι αρκετα ανωτερα και εχουν για αρκετα περρισοτερο καιρο αυτονομια, εεε και το ποντικι ειναι σαφως καλυτερο...

Δημοσ.

To pio asximo sta asirmata einai oti theloun mpataries....

Gia fantasou kapoia stigmi na theleis na kaneis douleia sou kai na min mporeis na xrisimopoiiseis to pc sou epeidi den exeis mpataries :shock:

Kai 100% epanafortizomenes giati einai kai panakrives oi atimes :>

Δημοσ.

Logitech Cordless Desktop MX: το πήρα πριν 3-4 μήνες για 120 ευρώ. Μπαταρίες στο (πολύ καλό) πληκτρολόγιο του χρειάστηκε να αλλάξω πριν 1 μήνα. Το ποντίκι του (MX700) έχει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, 7 συνολικά κουμπιά και τρομερή απόκριση (το αδύνατο σημείο πολλών ασύρματων ποντικιών). Ψάξε στο δίκτυο για reviews σχετικά με αυτό και θα δεις :)

Το μοντέλο που έχω εγώ είναι με σύνδεση RF και η εμβέλεια του είναι 3-4 μέτρα. Τώρα το έχει βγάλει και σε Bluetooth με μεγαλύτερη εμβέλεια ΑΛΛΑ και μεγαλύτερη τιμή :(

1919.jpg

Δημοσ.

file georgeadams ,akrivos auto einai to keyboard pou mou gualise :) . alla i timi tou einai farmaki.........

Ostoso eksakoloutho na to skeftomai kai na to psaxno.......eidomen.....

btw. epeidi exo idi mouse microsoft optical kai i idea ton mpatarion sto mouse me tromazei ( axristo baros) anarotieme mipos mporei na ginei kati kai na paro mono to keyboard rixnontas etsi ti timi....

Δημοσ.

Μπα δεν πειράζεουν τόσο πολύ οι μπαταρίες στο Mouse. Αν & αυξάνουν το βάρος σημαντικά δεν γίνεται πιο δύσχρηστο.

Δημοσ.

Dystixos apo oti ksero wireless keyboards mona tous den pouliountai. Mono mouse asyrmata kai setakia pou periexoun kai ta dyo. Ego exo to microsoft wireless multimedia kai eimai euxaristimenos. Ta kanei ola kai to pira sxetika ftina 50 euro apo to e-shop. Koitakse to ama thes einai kalo :D

Δημοσ.

Ρε georgeadams, επειδή έχω βάλει στο μάτι το Logitech Cordless Desktop MX, είχα την εντύπωση ότι ήταν επαναφορτιζόμενες οι μπαταρίες και των δύο. Του πληκτρολογίου πόσο διαρκούν;

Δημοσ.

paides, de ksero...... mou xei karfothei to keyboard . mOu kollise to mikrovio ,ti na po.... .Kathe fora pou pernao apo Plaisio pernao kai tou patao ena xadema :P .mallon irthe i stigmi na kano tin askopi spatali tou 2004 .

Esu george adams eisai euxaristimenos se genikes grammes?

Δημοσ.

9-11, όχι, το πληκτρολόγιο δεν έχει επαναφορτιζόμενες. Μόνο το Mouse. Πάντως, σε μένα κρατούν γύρω στους 2 μήνες (με αρκετή χρήση).

GIA_Blackmore, ναι, είμαι ευχαριστημένος :)

Δημοσ.

Προσοχή σε όσους ασχολούνται με gaming, στο θέμα του λαγκ. Μία φτηνή πρόταση της Microsoft, που είδα σε ένα φίλο μου, είχε τρομερό πρόβλημα απόκρισης (ήταν σχεδόν αδύνατο να παίξεις και να ευχαριστηθείς κάποιο FPS παιχνίδι).

Δημοσ.
Logitech Cordless Desktop MX: το πήρα πριν 3-4 μήνες για 120 ευρώ. Μπαταρίες στο (πολύ καλό) πληκτρολόγιο του χρειάστηκε να αλλάξω πριν 1 μήνα. Το ποντίκι του (MX700) έχει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες' date=' 7 συνολικά κουμπιά και τρομερή απόκριση (το αδύνατο σημείο πολλών ασύρματων ποντικιών). Ψάξε στο δίκτυο για reviews σχετικά με αυτό και θα δεις :)

Το μοντέλο που έχω εγώ είναι με σύνδεση RF και η εμβέλεια του είναι 3-4 μέτρα. Τώρα το έχει βγάλει και σε Bluetooth με μεγαλύτερη εμβέλεια ΑΛΛΑ και μεγαλύτερη τιμή :(

[img']http://www.logitech.com/lang/images/0/1919.jpg[/img]

Το εχω κι εγω αλλα χωρις τις επαωαφορτιζομενες μπαταριες για το ποντικι.Ειχα παρει το set 140 ευρω και λογος γιατι ηθελα μια καλη αισθηση των πληκτρων σαν του Laptop μου της IBM....Αποτελεσμα καμμια σχεση.Το πληκτρολογιο δεν με ικανοποιησε στα πληκτρα καθοιλου... :twisted: :twisted: :twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...