Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλάζει γενικά η ip η μόνο για αυτό το site που έχω φάει Ban?

Γενικά αλλάζει. Είναι σαν να πάς μέσω Τρικάλων (έλα, μην το πάρεις κυριολεκτικά) σαν σε ένα γράμμα αντί να βάζεις αποστολέα εσένα, να βάζεις αποστολέα τον θείο σου ξερω γω.

Αν το site κουμπώνει κατα κάποιο τρόπο με κάποιο application στο pc σου, τότε ο web proxy δε βοηθάει.

Δημοσ.

μαλλον εσυ την εφαγες σε mac για αυτο δε πιανουν τα αλλα.

Λες δεν ξέρω

Όχι υπάρχουν και web proxy, δηλαδή θα μπείς σε ένα site σαν αυτό και απο εκεί θα μπεις εκεί που θέλεις.

Άμα βάλω από επέκταση είναι το ίδιο?

Δημοσ.

μαλλον εσυ την εφαγες σε mac για αυτο δε πιανουν τα αλλα.

Γίνεται αυτό; Ποια MAC πιστεύεις έγινε blacklisted? Του Router? Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να κάνει Clone MAC αν έχει τέτοιο feature το router του η να αλλάξει Router η να βγει στο Internet με την δικιά του MAC δηλαδή να κάνει την κλήση pppoe από την κάρτα δικτύου του και το router σαν bridge η με pppoe passthrough.
Δημοσ.

Όχι.

Γιατί όχι μπορείς να μου το εξηγήσεις?

Γίνεται αυτό; Ποια MAC πιστεύεις έγινε blacklisted? Του Router? Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να κάνει Clone MAC αν έχει τέτοιο feature το router του η να αλλάξει Router η να βγει στο Internet με την δικιά του MAC δηλαδή να κάνει την κλήση pppoe από την κάρτα δικτύου του και το router σαν bridge η με pppoe passthrough.

Τη κινέζικα μου λες

Μόντεμ έχω ένα του ΟΤΕ zte

Δημοσ.

no offense , αλλα μην εισαι brainwashed με το tor . Ειλικρινα κατεβασε το και προσπαθησε να βρεις διαφορα , και θα καταλαβεις πως οχι καταλαθος , ουτε και με πολυ προσπαθεια δεν μπορεις να μπλεξεις :P Ο τροπος που λειτουργει σου διασφαλιζει απιστευτη ασφαλεια .Το μονο τεραστιο αρνητικο του tor , ειναι οτι ειναι απιστευτα πιο αργο . Κατα τα αλλα chill
(P.S : Αν κανω λαθος , καποιος που εχει καλυτερη γνωση περι δικτυων ας με διορθωσει )

Δημοσ.

Εντάξει με ενδιαφέρει η ασφάλεια που θα έχει για τα δεδομένα μου αλλά να μην ξαναφαω πάλι ban

Έχω κατεβάσει orbot και ortor μαζί

Δημοσ.

Αν έχεις φάει ban μπες με διαφορετικό browser κι έλυσες το πρόβλημα σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...