user0x Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα!Θελω να αλλαξω και να κρυψω την ip μου και δεν θελω γενικα να φαινομαι πουθενα.Οχι δεν θελω να μπω στο deep web,ουτε να γινω τρομοκρατικος χακερ,απλα θελω να γινω ο επομενος snowden χαχαχα....Υπαρχει καποια μεθοδος να κανω ολα τα παραπανω χωρις προγραμματα?Μπορει να μου πειτε καποιους μεθοδους και σε linux και για windows?Επισης υπαρχει καποιος browser σαν το tor?Απλα δεν θελω να κατεβασω το tor γιατι φοβαμαι μηπως πατησω πουθενα και μπλεξω.
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Κάνε reset τον ρουτερ. Για να μην ξέρεις αυτά τα πράγματα, δεν θα μπεις deepweb, ούτε deepwiki που θες και θεωρείς ασφαλή.
xaerialtwistx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Όχι δεν μπορεις χωρις προγραμματα. Με το Tor σερφαρεις στο διαδικτυο απλα με κρυμμενη ταυτοτητα, δεν γινεται να πατησεις καπου και να μπλεξεις ετσι απλα! Με αλλα λογια αν το σερφαρισμα σου ειναι insomnia, youtube, facebook κτλ, το ιδιο πραγμα θα κανεις και με Tor, δεν μπορεις να καταληξεις σε παραξενες σελιδες χωρις να το θες.
vste Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Θελεις proxy η καποιο vpn φιλε μου. Τωρα τι ειναι αυτα; Ξεκινα να ψαχνεις..
user0x Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Κάνε reset τον ρουτερ. Για να μην ξέρεις αυτά τα πράγματα, δεν θα μπεις deepweb, ούτε deepwiki που θες και θεωρείς ασφαλή. ειπα οτι δεν θελω να μπω στο deepweb και ειπα να μου πειτε καποιον αλλον browser σαν το tor επειδη εχω ακουσει οτι το tor κραταει περιπου την ανωνυμοτητα αυτου που μπαινει οπουδηποτε.Απλα δεν θελω να χρησιμοποιησω tor γιατι απο οσα βιντεο δει και forums εχω διαβασει λενε οτι υπαρχει πιθανοτητα να μπεις ξερω γω σε μια σελιδα που ειναι μια χαρα και ξαφνικα να σε παει σε τιποτα περιεργα
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα με αποτέλεσμα να βγάζεις λάθος συμπεράσματα. Το Tor δεν μπορεί να σε πάει από μόνο του σε περίεργα sites. Οι διευθύνσεις του dark web (κι όχι deep web που είναι άλλο πράγμα), είναι τελείως διαφορετικές από αυτές του κανονικού web και δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να πας σε "περίεργο" site κατά λάθος. Κανείς δεν βάζει links στο dark web έτσι για να περνά την ώρα του. Ακόμα κι αν ψάχνεις για περίεργα θα σου πάρει πολύ καιρό να τα βρεις.
user0x Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Την ποιά; ειπα οτι δεν θελω να μπω στο deepweb και ειπα να μου πειτε καποιον αλλον browser σαν το tor επειδη εχω ακουσει οτι το tor κραταει περιπου την ανωνυμοτητα αυτου που μπαινει οπουδηποτε.Απλα δεν θελω να χρησιμοποιησω tor γιατι απο οσα βιντεο δει και forums εχω διαβασει λενε οτι υπαρχει πιθανοτητα να μπεις ξερω γω σε μια σελιδα που ειναι μια χαρα και ξαφνικα να σε παει σε τιποτα περιεργα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Αυτό το «περίπου», θυμίζει το «ολίγον έγκυος». Από τότε που μπαίνω στο insomnia, θυμάμαι να ξεφυτρώνουν topics, από χρήστες που ζητάνε να σερφάρουν ανώνυμα. Ίσως πριν 10 ή 15 χρόνια που ήμασταν πιο αθώοι, να είχαν θέση τέτοια ερωτήματα... ανωνυμία όχι ανωνυμότητα ffs!! 4
vste Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Θελεις proxy η καποιο vpn φιλε μου. Τωρα τι ειναι αυτα; Ξεκινα να ψαχνεις...... Ξανα..
Lolarikos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Για πιο λόγο θες να κρυψεις την ip σου; Αυτό το κάνουν κάποιοι για συγκεκριμένους λόγους και ως επί το πλείστον για παράνομες ενέργειες. Για παράδειγμα οι IPTV Servers που ξεφυτρώνουν τώρα τελευταία σαν τα μανιτάρια στην Ελλάδα. Αλλά μιας και ρώτησες υπάρχουν πολλοί τρόποι. Πρώτον addon σε browser πχ hola vpn και άλλα. Δευτερον ίδιος ο browser είναι και vpn το ανέφερες ο ίδιος ο Tor δηλαδή. Αυτά είναι μόνο για φυλλομετρητή. Υπάρχουν προγράμματα που τρέχουν στο background πχ hotspot shield και δίνουν proxy για όλο το traffic της εν λόγω internal ip όχι μόνο για ένα συγκεκριμένο browser. Υπαρχουν Router με free vpn services για μία μόνο internal ip πχ asus ac68u. Υπάρχουν Router με multivpn δλδ παίζουν με την δημόσια ip και το traffic ολόκληρου του υποδικτύου σου δρομολογείται μέσα από το vpn. Τέτοιο είναι το draytek vigor 2860n. Και τέλος υπάρχουν οι ιντερνετικές συνδρομές σε proxy servers και vpns. Μην ξεχνάς ότι το vpn έχει και bandwidth limitations και ειδικά αν είναι free υπάρχει πιθανότητα να σε περιορίζει. Οπότε κοιτάς > 50 mbps. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ proxy παρά μόνο για τα Oscar Awards που θέλουν αμερικανική Ip . Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που μου έχουν χρειαστει αλλά σπάνια. Παρόλα αυτά τους φυλλομετρητές μου βάζω ABP και Ghostery αν σου λένε κάτι. Τώρα μόνιμα vpn πρέπει να υπάρχει ανάγκη φίλε μου. Πχ είσαι παράνομος σερβερ. Η έχεις συνδρομή σε ευρυζωνική συνδρομητική τηλεόραση στον ΟΤΕ μεταναστεύσεις Γερμανία κρατάς την σύνδεση να βλέπεις λίγο Ελλάδα και διαπιστώνεις ότι δεν παίζει και θες ελληνική ip. Ε τότε βάζεις ελληνικό vpn. Και τα λοιπά. 1
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ο τορ δεν ειναι καποιο θηρίο, είναι ο firefox που με κάποια πρόσθετα σου αλλάζει την ιπ
user0x Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Για πιο λόγο θες να κρυψεις την ip σου; Αυτό το κάνουν κάποιοι για συγκεκριμένους λόγους και ως επί το πλείστον για παράνομες ενέργειες. Για παράδειγμα οι IPTV Servers που ξεφυτρώνουν τώρα τελευταία σαν τα μανιτάρια στην Ελλάδα. Αλλά μιας και ρώτησες υπάρχουν πολλοί τρόποι. Πρώτον addon σε browser πχ hola vpn και άλλα. Δευτερον ίδιος ο browser είναι και vpn το ανέφερες ο ίδιος ο Tor δηλαδή. Αυτά είναι μόνο για φυλλομετρητή. Υπάρχουν προγράμματα που τρέχουν στο background πχ hotspot shield και δίνουν proxy για όλο το traffic της εν λόγω internal ip όχι μόνο για ένα συγκεκριμένο browser. Υπαρχουν Router με free vpn services για μία μόνο internal ip πχ asus ac68u. Υπάρχουν Router με multivpn δλδ παίζουν με την δημόσια ip και το traffic ολόκληρου του υποδικτύου σου δρομολογείται μέσα από το vpn. Τέτοιο είναι το draytek vigor 2860n. Και τέλος υπάρχουν οι ιντερνετικές συνδρομές σε proxy servers και vpns. Μην ξεχνάς ότι το vpn έχει και bandwidth limitations και ειδικά αν είναι free υπάρχει πιθανότητα να σε περιορίζει. Οπότε κοιτάς > 50 mbps. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ proxy παρά μόνο για τα Oscar Awards που θέλουν αμερικανική Ip . Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που μου έχουν χρειαστει αλλά σπάνια. Παρόλα αυτά τους φυλλομετρητές μου βάζω ABP και Ghostery αν σου λένε κάτι. Τώρα μόνιμα vpn πρέπει να υπάρχει ανάγκη φίλε μου. Πχ είσαι παράνομος σερβερ. Η έχεις συνδρομή σε ευρυζωνική συνδρομητική τηλεόραση στον ΟΤΕ μεταναστεύσεις Γερμανία κρατάς την σύνδεση να βλέπεις λίγο Ελλάδα και διαπιστώνεις ότι δεν παίζει και θες ελληνική ip. Ε τότε βάζεις ελληνικό vpn. Και τα λοιπά. Οχι δεν σκοπο να κανω καμια παρανομη ενεργεια,απλα ξερω γω το να εισαι ανωνυμος ειναι τοσο κακο? Απλα βλεπεις τοσα και τοσα πραγματα στο internet αρθρα και βιντεο που λενε το πως σε παρακολουθουν και μετα τρελαινεσαι.
turbat0s Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Αν έχεις φοβία με την παρακολούθηση (που όντως είναι γεγονός), κάνε συνδρομή σε μια υπηρεσία vpn και απόλαυσε τη βελτιωμένη ανωνυμία και τις νέες δυνατότητες που σου ανοίγονται. 1
Lolarikos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Τι του λες του ανθρώπου είναι γεγονός. Θα τον κάνεις να διαβάζει τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών σε λιγο. Πέρα από την πλάκα οι πληροφορίες που συλλέγει οι google και άλλες εταιρείες είναι για να κάνουν την ζωή μας καλύτερη. Τώρα είπαμε αν δεν θέλει να δίνει πληροφορίες στην google μπορεί με το ghostery να μπλοκάρει trackers τύπου google statistics και να αναζητά με κρυπτογραφημένη αναζήτηση https://encrypted.google.com Οχι δεν σκοπο να κανω καμια παρανομη ενεργεια,απλα ξερω γω το να εισαι ανωνυμος ειναι τοσο κακο? Απλα βλεπεις τοσα και τοσα πραγματα στο internet αρθρα και βιντεο που λενε το πως σε παρακολουθουν και μετα τρελαινεσαι. Καλά ότι δεν το θες για παράνομο σκοπό το κατάλαβα γτ η παρανομία θέλει γνώσεις και οικονομικούς πόρους για να ξεκινήσεις. Δεν είναι κακό είναι παιδιάστικο γτ πραγματική ανωνυμία δεν υπάρχει στο διαδίκτυο. Αυτά που βλέπεις είναι συνωμοσιολογιες για να πάρουν vews κάποια βιντεακια. Είναι απαραίτητο κάποιες εταιρείες να κρατάνε ιστορικό για να ξέρουν τι θέλει ο κόσμος και να προτείνουν καινοτόμες ιδεες πάνω στην βελτίωση της ζωής. Τώρα τα Surveillance programs που λογικά αναφέρεσαι αυτά υπάρχουν όντως αλλά έχουν ως στόχο συγκεκριμένα πρόσωπα εσένα γιατί να σε παρακολουθησουνε; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις