imoaix Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 δεν εννοουσα αυτο.για το σχολιο "Για κανενα πιτσιρικι μεχρι 10 χρονων εννοειται οτι ειναι αυτα" μιλησα. ...το παιχνιδι ειναι πολυ διασκεδαστικο ειδικα με παρεα. ειναι μουσικο παιχνιδι κ προυποθετει να γουσταρεις μουσικη για καποιους η μουσικη ειναι απλα background για αλλους ειναι παθος προσωπικα εβαλα στην λιστα μου το Guitar Hero Live για αποκτηση
johnpap21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) δεν εννοουσα αυτο.για το σχολιο "Για κανενα πιτσιρικι μεχρι 10 χρονων εννοειται οτι ειναι αυτα" μιλησα. ...το παιχνιδι ειναι πολυ διασκεδαστικο ειδικα με παρεα. OK γράψε λάθος Η μόνη ένστασή μου αφορά τη χρήση της ασύρματης κιθάρας από πιτσιρίκια όπως ανέφερα σε προηγούμενα posts, γιατί ίσως να φάνηκε όπως το διατύπωσα να συμφωνώ πως είναι μόνο για παιδάκια. Kι εγώ θα συμφωνήσω ότι είναι απίστευτα διασκεδαστικό ιδιαίτερα με τη χρήση του controller πας ένα βήμα παραπάνω απ' το να προσποιείσαι ότι παίζεις... air guitar κι αυτό σε πωρώνει περισσότερο! Επειδή τυχαίνει να είμαι μουσικός (πληκτράς) στο σινάφι μας έχω ακούσει σχόλια του τύπου: Πφφ με αυτό το μαραφέτι ο κάθε άμπαλος νομίζει ότι μπορεί να παίξει κιθάρα... Έχω να πω πως αν περνάτε καλά απλά αγνοήστε τους! Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2017 από johnpap21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα