Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φωνή και μηνύματα δεν είναι αναγκαία στον κόσμο; Το internet είναι και αχ μην τους κόψουμε πάνω στο surfing?

Δουλεύει κανονικά η υπηρεσία δοκίμασε την κ θα σου σταματήσεις να το έχεις στο νου σου.

Απλά με την λογική ότι όταν σου τελειώσουν τα λεπτά ομιλίας εσύ μπορεί να θες να μιλήσεις κ άλλο χωρίς να κλείσει το τηλέφωνο, το ίδιο είναι κ αυτό. Η λογική πιστεύω είναι ακριβώς όπως το είπες όσο χαζό κ αν ακούγεται :P 

Δημοσ.

Δουλεύει κανονικά η υπηρεσία δοκίμασε την κ θα σου σταματήσεις να το έχεις στο νου σου.

Απλά με την λογική ότι όταν σου τελειώσουν τα λεπτά ομιλίας εσύ μπορεί να θες να μιλήσεις κ άλλο χωρίς να κλείσει το τηλέφωνο, το ίδιο είναι κ αυτό. Η λογιστική πιστεύω είναι ακριβώς όπως το είπες όσο χαζό κ αν ακούγεται :P

fixed :P

Βασικά έχω βολευτεί με το blender της Wind (αν βέβαια του κάνουν και άλλη αύξηση θα τους κουνήσω μαντίλι) για αυτό και έχω την άνεση να κλείνω το internet από την Cosmote. Αλλά κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω και αν με χρεώσει θα σε κάνω quote για να σε κράξω :P

Η παρούσα προσφορά του thread μάλλον είναι μόνο για what's up νομίζω και εγώ είμαι με cosmo κάρτα.

Δημοσ.

εμενα που μου τρωει ενα ευρω καθε φορα που βαζω τη σιμ σε νεο κινητο, επειδη κατα το setup ενω του λες συνδεση με wifi αυτο μπαινει με τα data και εχει ξεχασει να βαλεις aeroplane mode ωστε να κοψει τα παντα?

την εχω πατησει αρκετες φορες

Την επαθα και εγω εχθες σε ενα tablet γιατι ξεχασα πρωτα να απενεργοποιησω τα data και μετα να βαλω την καρτα.

Θελουν μπινελικια να στρωσουν.

Δημοσ.

Με τους ρυθμούς που φεύγουν τα MB στο 4G οτιδήποτε βοηθάει τη μηνιαία κατανάλωση καλό είναι. Πλέον τα 4GB το μήνα δε φτάνουν ούτε για ζήτω!

Δημοσ.

τη προσφορα τη παιρνω μεσω της εφαρμογης whatsup??

Και από υπολογιστή μπορείς, στη σελίδα

m.whatsup.gr

Στο

@ #pare_moirase

Βάζεις το νούμερο του κινητού σου, έρχεται SMS με κωδικό, και μετά βάζεις τα 3 νούμερα που θες να στείλεις το 1 Gb δώρο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου στείλει 1 Gb;Λήγει στις 00:00.

Στείλε αριθμό

Στείλτε αριθμό έχω ακόμα 2gb να στειλω

2gb στάλθηκαν στον AntiCambeR

2gb έχω ακόμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...