Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά εγώ ειχα κανει επωνυμη καταγγελια για τις σχετικές αγγελίες του Insomnia στην διωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος η οποία εξετάστηκε και κλήθηκα και για κατάθεση. Δεν ξερω εαν εχει σχεση παντως οποιος τα βλεπει ας μην μενει απαθής. Απλο και ευκολο ειναι και δεν κοστιζει τιποτε. Καταγγελία στην διωξη ηλκτρονικού εγκλήματος με οσο περισσοτερα στοιχεια εχετε και θα παρει τον δρομο της.

Στην συγκεκριμενη υποθεση σου υποσχονταν να σου στειλουν το τηλφωνο με εντολη στην courier να το ανοιξεις να το δεις πριν να το πληρώσεις αλλα ηθελαν προκαταβολή 50 ευρώ γιατι λεει ετσι μονο η courier δεχοταν να ελεγχθει το δεμα πριν να το πληρώσεις (μπουρδες). Μπορουσες λεει να πας να το παρεις βεβαια και ο ιδιος απο εκει. Σε καθε τηλεφωνο η διευθυνση που σου εδιναν ηταν και διαφορετικη. Υπηρχε μεν αλλα φυσικα οχι μαγαζι. Ευκολο να το διαπιστωσεις με το Google Earth. Στο τηλέφωνο απαντουσε παντα η ιδια κοπέλα και ελεγε τα ιδια. 50αρικα μαζευαν και εσυ περιμμενες την courier.... Μαλιστα ηταν και χαζοι γιατι το τηλεφωνο εκανε μπαμ με κατι γελοιοδως ευκολα νουμερα που δεν μπορουσες και να ξεχασεις με πολλα μηδενικά στο τελος παντα!!! ΚΑποιοι απο εδω την πατησαν αλλα λιγο μυαλο ηθελε. Εκανε μπαμ οτι ηταν απατη! Τι να πω!

Καποιος το ειχε επισημανει και ειχε κανει σχετική αναρτηση σαν αγγελια ωστε να διαβαζεται. Αλλα μην τους αφηνετε ετσι. Ενημερωστε τις αρχες παντα.

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Επίσης προσοχή στο λαμόγιο με τα macbook pro touchbar και τις πολύ καλές τιμές! Το θράσος έχει ξεπεράσει την ηλιθιότητά του! :P

Δημοσ.

Συμφωνω αλλα σκεψου και το σεναριο μελος με οντως καλες κριτικες να βρεθει σε αναγκη και να προτιμησει να στην κανει ακομα και αν δεν μπορεσει ποτε να χρησιμοποιησει τον παλιο του λογαριασμο ξανα.

Σε 2-3 ταυτοχρονα να το κανει τα μαζεψε τα λεφτα που ηθελε και την εκανε απο δω.

Ενα account σε ανταλλαγμα να βγει απο την δυσκολη θεση που βρεθηκε.Καθολου απιθανο να συμβει.

Γι αυτό ανέφερα αγαπητέ στο τέλος οτι "πάντα υπάρχουν και οι κακοπροαίρετοι" , το οποίο προφανώς δεν διάβασες....Επίσης δεν διάβασες οτι αναφέρω να έχουν παρουσία μέσα στο forum.

Δεν είπε κανείς οτι εκμηδενίζονται οι πιθανότητες να την πατήσει κάποιος αλλά στην περίπτωση μελών που έχουν και καλές κριτικές και παρουσία , εγώ νοιώθω πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη από κάποιον που δεν έχει τίποτα από τα 2.

Δημοσ.

εγώ προσωπικά έχω επιλέξει να κάνω συναλλαγές μόνο με ανθρώπους που είναι πολλά χρόνια στο insomnia, έχουν πολλά μηνύματα και πολλές θετικές αξιολογήσεις. 

το πρόβλημα που αντιμετώπισα σαν πωλητής είναι ότι αρκετές φορές ο υποψήφιος αγοραστής συχνά με παραπέμπει σε αγγελίες απατεώνα (π.χ αγγελία που διαφήμιζε στα €350 ολοκαίνουργιο iPhone 7 με εγγύηση και απόδειξη) και μου ζητάει να του κάνω παραπλήσια τιμή.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κάτι που πρέπει να γίνει αντιληπτό από τα μέλη είναι ότι δεν μπορούμε να δώσουμε στοιχεία ή ό,τι άλλο έχουμε ως forum σε τρίτους. 

Για παράδειγμα, μόλις σήμερα λάβαμε αναφορά για εξαπάτηση από κάποιο μέλος. Η αναφορά (δεν την παραθέτω ολόκληρη) τελείωνε με το εξής:

[...]

Παρακαλω πολύ λογω του οτι το site αναφερετε στην μηνυση , αποστειλτε μου οτι στοιχεια εχετε δικα του για τη διελευκανση και διευκολυνση της αστυνομιας.

Ευχαριστώ

Όπως απάντησα και στο συγκεκριμένο μέλος με pm, δεν μας επιτρέπεται να δώσουμε τα στοιχεία κανενός σε τρίτους - μόνο εάν μας ζητηθούν αρμοδίως. Μην ανησυχείτε, οι αρχές ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Από μεριά μας, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας παραπέμπουμε στις αρχές. Και φυσικά να χρησιμοποιήσετε αυτό που λέμε "κοινή λογική". 

;)

• Like 5
Δημοσ.

εγώ προσωπικά έχω επιλέξει να κάνω συναλλαγές μόνο με ανθρώπους που είναι πολλά χρόνια στο insomnia, έχουν πολλά μηνύματα και πολλές θετικές αξιολογήσεις. 

το πρόβλημα που αντιμετώπισα σαν πωλητής είναι ότι αρκετές φορές ο υποψήφιος αγοραστής συχνά με παραπέμπει σε αγγελίες απατεώνα (π.χ αγγελία που διαφήμιζε στα €350 ολοκαίνουργιο iPhone 7 με εγγύηση και απόδειξη) και μου ζητάει να του κάνω παραπλήσια τιμή.

Επρεπε να τον ενθαρρυνεις να το παρει  :-D  :devil:

• Like 3
Δημοσ.

Πάντως το πρόβλημα που έχω εντοπίσει εγώ σε όσες σελίδες πουλούν μεταχειρισμένα (από το ricardo παλιότερα, την χρυσή ευκαιρία, insomnia κλπ) δεν είναι οι φτηνές τιμές αλλά οι ακριβές....

Για τις αξιολογήσεις τώρα πάντα κοιτάζω να δω τις αρνητικές αξιολογήσεις και να δω τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί.

Και οι πολύ ψηλές και οι πολύ χαμηλές τιμές είναι πρόβλημα...Η άστοχη τιμολόγηση με άλλα λόγια :)

Δημοσ.

Αγοράζετε μόνο από μεγάλα καταστήματα, μόνο με φυσική παρουσία(που ξέρω εγώ τι θα κάνουν με την παραγγελία μου και τα στοιχεία της κάρτας μου αν αγοράσω από το ιντερνέτ), και μόνο με μετρητά(που ξέρω εγώ τι θα κάνουν με την κάρτα μου κι αν θα μου φάνε τα λεφτά αυτά τα διαλομηχάνηματα που έχουνε στα μαγαζιά). Και όχι δεν τρολάρω.

Δημοσ.

Γατάκια το πιο ωραίο μ χει τύχει σ μένα . Να είναι ένα IPhone 6s Plus που το πουλάει Παππας και να Τ κάνω κατάθεση γιατί θέλει να πατεί το 7αρι .( μέσω car.gr) . Όπως και ένας άλλος ενώ μένουμε στην ίδια πόλη να θέλει και να επιμένει κατάθεση . Όταν συμφώνησα (έτσι για να δω μέχρι που θα Τ φτάσει ) μου έδωσε τα στοιχεία , γταν βράδυ . Του λέω "θα Τ δεις αύριο Τ λεφτά , δεν μπορείς να βρεθούμε μια στιγμή να γίνει η συναλλαγή ;" μ απάντησε " όχι έφυγα Αγρίνιο , κάνε μ κατάθεση και θα στο δώσω όταν ανέβω " Χαχαχα . Φυσικά κράτησα όλη την συνομιλία και αναφέρθηκε στο σιτε όπως κ σβήστηκε η αγγελία . ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΓΚΕΣ . Αυτοί που ζητάνε κατάθεση γιατί δεν στέλνουν πρώτα το προϊόν και μετά να τους κάνω κατάθεση εγώ ; έτσι να Τ βλέπετε . - έχω κάνει κατάθεση έως 30 ευρώ , δεν είναι σημαντικό ποοσο αλλά οκ αλλά και σε άτομα μ αξιολογήσεις .

Δημοσ.

Τι εννοειτε;επειδη προκειτε ν πουλησω κ εγω κ ο αγοραστης μουπε ν παμε τραπεζα ν κανει εμβασμα απο αλλη τραπεζα
Να υποψιαστω κατι;;;;;

Δημοσ.

Γιατί το 'χουμε μπερδέψει έτσι; Πολλές συναλλαγές βασίζονται στην εμπιστοσύνη. Όπως και πολλές συναλλαγές δεν γίνεται να γίνουν χέρι με χέρι γιατί υπάρχει το θέμα της απόστασης. Ο καθένας μας μπορεί να κρίνει αν θα εμπιστευτεί κάποιον ή όχι.

Έχω κάνει κατάθεση προκαταβολικά χωρίς κανένα πρόβλημα και εμπιστεύτηκα τον άλλο. 

Έχω κάνει αγορά προϊόντων από μαγαζί και ξέχασαν να μου στείλουν κάτι, όταν τους το είπα το έστειλαν παρ' όλο που δεν μπορούσαν να ξέρουν αν έλεγα ή όχι αλήθεια. Μου έχει φτάσει κάτι σπασμένο και μου το ξανάστειλαν χωρίς να ζητήσουν ούτε φωτογραφία ούτε κάποιο άλλο αποδειχτικό ότι τους έλεγα αλήθεια.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις συναλλαγές μας αλλά αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη από κανέναν σε κανέναν απλώς θα γίνονται μόνο συναλλαγές στην Αθήνα χέρι με χέρι.

• Like 1
Δημοσ.

Και στις συναλλαγές σας χέρι με χέρι παιδιά πάντα να έχετε και τον δικηγόρο σας δίπλα καλού κακού.Ο διάλος έχει πολλά ποδάρια...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει γεμίσει αγγελίες που ζητάνε όλοι πληρωμή σε τράπεζα,ποσό ασφαλές πέρα από ότι έχεις τα στοίχεια του άλλου είναι ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...