Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια για BADCOPY PRO!

Paulous kriti

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να περασω ενα dvd με το badcopy γιατι μου κανει νερα αλλα τωρα κολαω εγω.Τσεκαρω ολα τα αρχεια του dvd και τα περναω απτο πρωτο σταδιο (files recovery in progress).Στο δευτερο σταδιο (Recovery Report and Save) διαλεγω την περιοχη που θα γινει το save αλλα απο εκει και μετα τι κανω αφου δεν μπορω να τα τσεκαρω ολα;

Δημοσ.

Έπαέ ωρέ σύντεκνε...

Που κολλάς ρε παιδί μου;Ποιό εύκολο πρόγραμμα έχω να δω απ' την εποχή του DVDXCOPYXPRESS!

Διαλέγεις πηγή,τρόπο,στόχο,clickάρεις,περιμένεις,βλέπεις αν θες το κόπο σου και τέλος σώζεις.Προσοχή,σε διαφορετική μεριά,μη μπλέξει τα μπούτια του το proggy.

Μήπως βάζεις folder;Με διπλοclickάρισμα ανοίγει το folder και τσεκάρεις ένα-ένα τα files που είναι μέσα...

Δημοσ.

Συντεκνε δεν καταλαβα τη θες να πεις με τουτο!

Το dvd μου βγαζει 2 φακελους.Audio_ts και Video_ts.Τσεκαρω το Video_ts (το audio δεν εχει αρχεια μεσα) και βγαζει:Error:Only files can be selected to recover.Double click the folder name can open the folder.Με το διπλοclickάρισμα ανοίγει το folder και τσεκάρω ένα-ένα τα files που είναι μέσα και μετα..... συντεκνε;

Δημοσ.

Next,ωρέ καπετάνιο,θα ψάχνει μαθές καμπόση ώρα,βάλτου εν τω μεταξύ να τα ρίξει σε άλλη μεριά από κει που τα διαβάζει,κάποια στιγμή θα σου πει αν θες να τα δεις(preview) και μετά θα τα σώσει εκεί που θα του έχεις πει προηγουμένως...

Διάλε τσ' απολιμάρες...

Δημοσ.

Hντα λες μωρε κουζουλε;Αφου μου βγαζει: You didn't select any files,click the checkbox next to the filesyou want to select.Δεν μπορω να τσεκαρω το Video_ts εκτος αν κανω διπλο κλικ και μου βγαζει ολα τα αρχεια αλλα εκει δεν μπορω να τα τσεκαρω ολα,παει ενα ενα.Καταλαβες που κολαω η θα με Κουζουλανεις;

Δημοσ.

Ναι.

ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΣ.

Τρεις φορές τόβαλα να κάνει από dvd,από δισκέτα,ακόμη και από flash-disk(από φωτογραφική μηχανή).Δουλεύει ρε γμτ,τι δεν μπορείς να καταλαβεις; :shock:

Δημοσ.

Ιντα να σου πω δα που μας πηρανε στο ψιλο η παρεα μας και πεζουνε μας.Το σασα το programm.Επρεπε να ντακαρω απο Other media or storage και γω ο τρεζος επηγαινα στο Cdrom/Dvd.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...