DonFustikis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μιας και τώρα άρχισα να ενδιαφέρομαι για το θέμα θα ήθελα τις γνώμες τις γνώσεις και τις συμβουλές κάποιων που γνωρίζουν ! Το σύστημά μου είναι το ακόλουθο της υπογραφής με αυθεντικό λειτουργικό σύστημα και προς το παρόν από τα λίγα που κοίταξα, έχει Bitlocker αλλά δεν βρίσκει TPM. Είναι απαραίτητο το TPM ? Θετικά σχόλια διάβασα και για το TrueCrypt. Τα πιο σημαντικά από τα δεδομένα που θα κλειδωθούν είναι προσωπικά αρχεία (Αλμπουμ με φωτογραφίες διάφορα έγραφα κτλπ). Με το Bitlocker πώς λειτουργεί ? Κάθε φορά που ανοίγει ο υπολογιστής θα μου ζητάει και κωδικό για να ανοιχτεί και ο δίσκος ? Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2017 από DonFustikis
coolnetgr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Το TPM πρέπει να ενεργοποιηθεί από το BIOS για να εντοπιστεί από το λειτουργικό σύστημα.To Bitlocker ζητάει κωδικό μόνο αν βγει ο δίσκος από την μητρική, κλείσει το TPM ή μπερδευτεί με κάποια hardwarική ή softwarική αλλαγή.
DonFustikis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Ενώ η μητρική μου γράφει ότι έχει TPM στο BIOS δεν μπορώ να το βρω πουθενά ! Και μόλις του έβαλα το τελευταίο BIOS!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα