Πέτρος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Καλά, δευτερεύον το CS και τα θέματα των παικτών του. Στο Witcher, μήπως έχεις ενεργοποιημένο το Ubersampling?
Aslanore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Ναι! Μολις το απενεργοποιησα και εχω 58-60 fps,σ'ευχαριστω, λογικα τωρα ειμαι καλα; Ή πρεπει να εχω σταθερο 60αρι;
Πέτρος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Καλά, σταθερό είναι σχετική έννοια. Πάντως όντως ίσως να είσαι λίγο χαμηλά. Αν υπάρχει κάποιος με 480, ας κάνετε μια σύγκριση και σε άλλα. Τρέξε τα "κλασσικά" Heaven/Valley, 3dMark κλπ, να δεις που κινείσαι.
louilouiCK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Για το CS πάτα δεξί click στην λίστα παιχνιδιών στο steam (δεξί click πανω στην έκδοση του CS που θέλεις να παίξεις) πάτα στο properties και εκει πάτα set launch options εκει πάτα +fps_max unlimited και οκ.Όσο για την ανάλυση ελπίζω να μην είσαι νουμπάς και να την παίζεις με blackbars γιατι κάτι διάβασα για μεγαλύτερα κεφάλια...
Aslanore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 χαχα οχι ρε συ τα εχω βγαλει τα μπλακ μπαρς, τα κεφαλια τα ειπα επειδη ρωτησε το παιδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα