Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λογικα καποια αναβαθμισει εχουν κανει αυτοι σε καποια dslam και στις εκει περιοχες τρωνε κολλημα τα συγκεκριμενα μοντεμ.

δεν ειναι θεμα του μοντεμ παντως.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά, σήμερα χρειάστηκε να κάνω επανεκκίνηση το modem και δεν έπαιρνα ούτε εγώ ip. Ξανά σέταρα το modem και μετά από 6 reboot πήρε ip.

Όσοι έχετε αυτό το modem ΜΗΝ του κάνετε επανεκκίνηση μέχρι να φτιάξει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα

Παρομοίως με τους υπόλοιπους έχω στην κατοχή μου εδώ και έναν χρόνο το tp-link W8968 το οποίο είναι εξαιρετικό μηχανάκι (δεν ξέρω για την ποιότητά του) με πολύ γρήγορη απόκριση και πάρα πολλές εφαρμογές στο μενού του..

Όντως εδώ και 2-3 εβδομάδες κάτι δεν πηγαινε καλά και τελικά διαπίστωσα ότι αν του κανεις reboot ή restart με όποιονδήποτε τρόπο δεν μπορεί να συγχρονιστεί μετά. Επανέρχεται μετά από 1-2 ώρες και με ενδοχόμενα restart..

Προχθές μίλησα με κάποιον τεχνικό της vodafone και αμέσως με ρώτησε για το μοντέλο και ότι όντως αυτή η σειρά έχει πρόβλημα συμβατότητας με το δίκτυό τους και ότι το ψάχνουνε και αυτοί και η tp-link και ότι είναι "καλό" μοντέλο.

Εμένα βέβαια αυτές οι γενικότητες μου τη δίνουν αφάνταστα ειδικά όταν πρόκειται 100% για δική τους ευθύνη, διότι εδώ και τόσον καιρό δεν παρουσιάστηκε ποτέ πρόβλημα. Προφανώς κάτι πειράξαν στο σύστημα και από τότε...

Λογικά κάποια στιγμή θα βγει κάποιο upgrade αλλά κατά τη γνώμη μου πρέπει να τους ζορίσουμε κάπως γιατί δεν νομίζω να αγχώνονται και πολύ με το θέμα (π.χ. δωρεάν αντικατάσταση με router ΙΣΗΣ αξίας και όχι με τα σκουπίδια που μας δίνουν, ή ακόμα και με καταγγελία της σύμβασης).

Καλή συνέχεια

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω εβαλα επανω ενα 8970 που μου εδωσε ενας φιλος και παιζει.  απο οτι καταλαβα τρωει κολλημα με 2 μοντελα.

το 8960 και το 8968.

σιγουρα ειναι θεμα τις hol. 

Δημοσ.

Παιδες ειχα και εγω θεμα .

Ειμαι στην vodafone ( πρωην πελατης hol ) και πανω απο 2 χρονια επαιζα με δικο μου modem/router [ Tenda D301 Wireless N300 ADSL2+ Modem Router ] .

Πριν καμμια βδομαδα δεν επαιρνε ΙΡ με τιποτα ή επαιρνε μετα απο πολλες ωρες ( Το DSL συγχρονίζεται και μετά κάνει προσπάθεια να πάρει IP αλλα μάταια ) .

Μετρησαν την γραμμη και ηταν ολα οκ , εβαζα το modem/router της HOL και επαιζε με την μια .

Μετα απο ψαξιμο το βρηκα ! ! !

Επαιζα ετσι πριν  :

jM30O7Y.png

Τελικα τα καταφερα και ειμαι ΟΚ ετσι :

Uu8Ddw9.png

Ελπιζω να βοηθησα καποιον

Δημοσ.

Η hol και η wind εχουν θεματα με τα tp link να ξερετε. Το ψαχνουν εδω και μηνες. Στο ψαξιμο εχουν μεινει...........

Δημοσ.

Σε γειτονικό φόρουμ κάποιος βρήκε μια λύση και φαίνεται να δουλεύει.

Πηγαίνετε στο advanced settings > WAN Service.

Κάνουμε add > next > next > βάζουμε τα στοιχεία (guest@hol και guest) και tickάρουμε την επιλογή debug mode > next > next > next > save/apply.

Έγιναν 3 reboot και πήρε και τις 3 φορές IP.

Ευχαρισώ τον veteranos123 για τις δοκιμές. (εγώ έτυχε και πήρα IP οπότε δεν θέλησα να το δοκιμάσω :P )

• Like 1
Δημοσ.

Σε γειτονικό φόρουμ κάποιος βρήκε μια λύση και φαίνεται να δουλεύει.

Πηγαίνετε στο advanced settings > WAN Service.

Κάνουμε add > next > next > βάζουμε τα στοιχεία (guest@hol και guest) και tickάρουμε την επιλογή debug mode > next > next > next > save/apply.

Έγιναν 3 reboot και πήρε και τις 3 φορές IP.

Ευχαρισώ τον veteranos123 για τις δοκιμές. (εγώ έτυχε και πήρα IP οπότε δεν θέλησα να το δοκιμάσω :P )

Χαχαχαχαχ έκανα 3-4 reboot και πήρε κανονικά ip
  • Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα

Παιδιά είστε φοβεροί. Το κόλπο δουλεύει 100%.

Αλλά τι από τα δύο είναι, η αλλαγή του username ή το debug mode;

Και πάλι συγχαρητήρια διότι είναι πολύ καλό μηχανάκι και κρίμα να πάει άχρηστο με τους άχρηστους της vodafone-hol.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...