jeep13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 γεια σας το προβλημα φαινεται στις δυο φωτο. ειμαι απο κινητο και δ θα το αναλυσω περισσοτερο. Απο προχθες το εχει παθει αλλα με εποανκκινηση εστρωνε. σημερα τιποτα. Παιζει να φταει ο ssd; ειναι καινουριος(l3 evo 120 gb) linux mint εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Εχεις τα partitions σου σε btrfs? Αν οχι, κανε αυτο που προτεινει ο τυπος εδω https://maateen.me/disable-scanning-for-btrfs-file-systems-in-ubuntu/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 ext4 κανονκα εχω τα 60 γιγα και αλλο ενα παρτιριον 50 γιγα ntfs που τελικα δεν μπηκαν τα win7. Στην εγκατασταση ελεγε οτι το συστημα δεν πληρει τις προυποθεσρις και θεωρησα οτι δεν φτανουν τα 50 γιγα. το χω αγησει ετσι αντι ν; ακολουθησω τις οδηγιες που δεν τις εχω δει ακομα γιατι δουλευω, να κανω μια καθαρηεγκατασταση μιντ;, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Τοτε κανε οτι λεει στο λινκ, δεν υπαρχει λογος να το ξαναστησεις απο την αρχη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ενω χθες δεν εμπαινε με τιποτα, σημερα που το ανοιξα να κανω την απεγκατασταση, που λεει ο οδηγος μπηκα κανονικα(τα υστερα του κοσμου, τι να πω). Την εκανα κανονικα μετα. Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sundance_kid Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Τώρα που ξαναμπήκε, ρίχτου και ένα fsck. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 οκ, εγινεεε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα