Avatar_GR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, έχω το TP-LINK TD-W8970 v3 αλλά επειδή τρώει πολύ βαριά χρήση το ρούτερ (Σε πολυκατοικία το δουλεύουμε 3 διαμερίσματα... Λάπτοπ, τηλεοράση, τάμπλετ,κινητά, PC, playstation, NAS κ.α...συνδέονται πάνω του. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα τελευταία τρώει αρκετά μπουκώματα το ρούτερ (κάθε 5 μέρες περίπου θέλει επανεκκίνηση). Η σύνδεση μου είναι Wind ADSL (PSTN). Θέλω να μου προτείνετε ένα ρούτερ 1)που να αντέχει βαριά χρήση χωρίς να μπουκώνει (Λογικά να έχει περισσότερη RAM και καλύτερο επεξεργαστή μέσα) 2)να έχει καλύτερη εμβέλεια wifi γιατί αυτό που έχω τώρα είναι πολύ ψώφιο 3)να έχει οπωσδήποτε guest wireless δικτυο Το TP-LINK TD-W9980 αξίζει η θα είναι σε παρόμοια φάση με το TD-W8970 που έχω τώρα; Τιμή μέχρι 100 ευρώ (εκτός αν πραγματικά αξίζει για παραπάνω)
tyf Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 εγω φιλε θα σου προτεινα να βαλεις ενα ρουτερ ακομα και να κανεις απο εκει διανομη . ειτε ενα mikrotic αρκει να ξερεις να το ρυθμιζεις. ειτε ενα netduma αν θελεις να τα κανεις ολα πολυ απλα . αλλα εκει το πληρωνεις πολυ ποιο ακριβα για το software γιατι παλι mikrotik ρουτερ ειναι αλλα με αλλο λογισμικο. στο netduma μπορεις να βαλεις ποιο η ποιες συσκευες θελεις να εχουν προτεραιοτητα κτλ και να μην σου κολλαει τιποτα. το εχω και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. επισης παρα το οτι δεν εχει εξωτερικη κεραια εχει καλυτερο σημα απο το tplink 8960n με τις μεγαλες κεραιες. απλα παει στο 200αρι κοντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα