Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα χρειάζομαι βοήθεια...

Πριν λίγες ημέρες αγόρασα ένα wifi repeater στην αρχή νομιχνομιζα πως θα είναι πολύ απλός ο τρόπος Συνδέσεις., διάβασα Καλά τις οδηγίες και ξεκίνησα την σύνδεση.πηγεναν όλα καλά αλλά δεν μου ανοίγει το παράθυρο να μπω μέσα να το ρυθμίσω όταν είχα το repeater συνδεδεμένο με καλώδιο με το router έδινε κανονικά σήμα αλλιώς τίποτα , μετά κράτησα παρατεταμένα το κουμπί του repeater με το κουμπί του router WPS και πήρε από το wifi αλλα έδινε μόνο με καλώδιο στο pc...τι πρέπει να κάνω για να περνάει ασύρματα από το router και να δίνει ασύρματα στις συσκευές μου;;;

Υ.Γ.

Συγγνώμη ειμαι εντελώς άσχετους.αν είναι εύκολο εξηγήστε μου με απλές λέξεις.. .

Ευχαριστώ!! !

Δημοσ.

δεν λες ποιο εχεις παντως με το κουμπι και wps ουτε εγω δεν μπορεσα,το εκανα με καλωδιο και μετα χειροκινητο βαζοντας την ip στον Browser εβαλα χειροκινητα το δικτυο και το password του δικτυου

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνώμη είναι πρωτη φορά που απευθύνομαι σε φορουμ...

Εχω ενα repeater gembird

Και ένα ρούτερ της hol (vodafone)technicor

Δημοσ.

δεν λες ποιο εχεις παντως με το κουμπι και wps ουτε εγω δεν μπορεσα,το εκανα με καλωδιο και μετα χειροκινητο βαζοντας την ip στον Browser εβαλα χειροκινητα το δικτυο και το password του δικτυου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...