redhotstef Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Θελω πολλες φορες να κανω like σε διαφορα ποστ στο μπλα μπλα στις καλες σελιδες τους οπως εικονες βιντεο ανεκδοτα κλπ αλλα δεν θελω, ταυτοχρονα! Επειδη μπαινω συνηθως απο κινητο στο insomnia, καθε φορα που παταω like σε ενα ποστ, ανανεωνεται κατευθειαν ολοκληρη η σελιδα. Οποτε φανταζεστε το παρτυ των mega bites οταν δεν μπαινω απο wifi, και την χρονοκαθυστεριση λογω δικτυου. Να θελω να πατησω πχ 14 likes, οσα και τα ποστ μιας σελιδας σε ενα θεμα, και να ειμαι αναγκασμενος να εχω ανανεωσει τη σελιδα 14 φορες! Με αυτο το θεμα θελω να εφρασω στον αγνωστο συμφορουμιτη, που ποσταρε κατι, και μου εχει χαρισει γελιο, περιεργεια και θαυμασμο.. Την συγνωμη μου, που δεν δεχθηκε like, απο εμενα η οποιοδηποτε αλλο αγνωστο συμφορουμιτη που εχει το ιδιο προβλημα. Καθε μερα εχουμε το προνομοιο να κανουμε ο καθενας μας ενα χ αριθμο like σε διαφορα ποστ. Δυστυχως προσωπικα, εχω μηνες να εξαντλησω αυτο το προνομιο, αν και θελω. Αλλα δεν μπαινω απο υπολογιστη. Καλη συνεχεια 2
zio10 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δεν έχω προσέξει να γίνεται αυτό. Αν και συνήθως χρησιμοποιώ την πλήρη έκδοση δεν το έχω δει ούτε στην έκδοση για κινητά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα