Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είσαι τυχερός που δε πήρες φωτιά με αυτά τα κινεζοπροϊόντα lego που συναρμολογείς, τότε θα μιλούσαμε για κανονικό κάψιμο

τα mac τα συναρμολογούν επιστήμονες που επειδή ξέρουν τόσο καλά τις επιπτώσεις της βαρύτητας στο ανθρώπινο σώμα , βάζουν δίκτυα  και κάγκελα για να μην πέφτουν από τα παράθυρα και τραυματιστούν 

πού αλλού έχεις δει τέτοια υπευθυνότητα και επίπεδο? 

α εντάξει μετά!! τώρα κατάλαβα γιατί τη γλύτωσα..... συναρμολογώ σε υπόγειο, δεν έχει να πέσεις.. !!

• Like 2
Δημοσ.

εχω 2 gaming laptop ,κανενα δεν χρησιμοποιησε περαν των 4gb ram και ας εχουν 16 ,τα υπολοιπα ειναι απλα καταναλωση,και αυτα μαλιστα παιζουν παιχνιδια οχι οπως τα apple

Και επειδη το δικο σου δε χρησιμοποιει παραπανω απο 4 μαλλον δε χρειαζεται κανεις

επισης οποιος παρει μακ για να παιζει παιχνιδια μαλλον ειναι αυτιστικος...

και τελος δεν υπαρχουν gaming laptop. :P

Δημοσ.

εχω 2 gaming laptop ,κανενα δεν χρησιμοποιησε περαν των 4gb ram και ας εχουν 16 ,τα υπολοιπα ειναι απλα καταναλωση,και αυτα μαλιστα παιζουν παιχνιδια οχι οπως τα apple

Φιλε απλα δεν εκανες σωστο check. 

Αποκλειεται να μην χρησιμοποιας περισσοτερα απο 4. Εδω τα windows απο τα 7< κανουν cache τα εχτρα ραμς για πιο γρηγορο PC

Δημοσ.

Bλεπω τρομερα μικρο ποσοστο που θα ειχε αναγκη για τοση πολυ ram αλλα ακομα και αυτα τα 2-3-5 ατομα που την χρειαζονται, θα κανουν την δουλεια τους σε desktop.

Τα laptop ειναι για φορητοτητα. Πεταγομαι 2 μερες Γαλλια για δουλεια και θελω τα κυρια αρχεια της δουλειας μου μεσα, η να επεξεργαστω κατι εντελως στο ποδι που λεμε.

Δεν θα κατσεις να εγκαταστησεις xen στο laptop να το κανεις server να μοιραζεις virtual machines και ακομα και αν το χρειαζεσαι, θα το κανεις σε desktop. Δεν θα αφησεις ολο το βραδυ το laptop ανοιχτο και στην μπριζα.

Φυσικα το κακο δεν ειναι τα 32gb ram. Παραπανω ram κανεναν δεν εβλαψε. Το κακο ειναι πως για αυτα τα 32gb θα σου ζηταει:

- 1 αεροδρομιο (μαζι με τα αεροπλανα)

- Tον πυργο ελεγχου

- Tον αεροδιαδρομο

- 2 σπιτια

- Eνα αμαξι (την Ferrari σου. Οχι το αλλο το καθημερινο τσιγκουνη :P)

- 2 χωραφακια που εχεις στην ανω πορδιτσα και...

.... αν θελεις και κανεναν ανταπτορα, θα σου ζηταει και το γιοτ στο οποιο κοιμασαι ποια γιατι ειναι το μονο σπιτι που σου εμεινε μετα την αγορα του mac :P

Όσο μικρό και να είναι το ποσοστό, αντιστοιχεί σε χιλιάδες άτομα και απ' τη στιγμή που θα είναι option ποιο είναι το πρόβλημα;

Όχι δεν θα κάνουμε τη δουλειά μας σε desktop. Όλο και μεγαλύτερη είναι η ανάγκη για φορητό post production (edit, compositing κλπ).

Ό,τι και να ζητάει θα τα βγάλω τα λεφτά του. Πόσο θα κάνει; 4.000; Τρία διαφημηστικά σε έναν-ενάμιση μήνα και είμαι οκ.

Δημοσ.

Σου εχουν χρειαστει καμια φορα και τα 24 που εχεις βαλει κανεις καποια δουλεια που θελει πολυ μνημη;

Οταν ειχα 32GB στον υπολογιστη μου μια φορα ζητησε 22GB γιατι ειχα φoρτωσει πολλες φωτογραφιες στο Photoshop

Κάθε μέρα σε after effects davinci resolve και premiere..Οσο για τον αλλο που λεει πως εβαλα το dimmaki no comment,χαχαχαχα

Δημοσ.

Κάθε μέρα σε after effects davinci resolve και premiere..Οσο για τον αλλο που λεει πως εβαλα το dimmaki no comment,χαχαχαχα

Για τους ίδιους λόγους (κυρίως Resolve) και 128 να είχαν θα τα έπαιρνα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι παροτι δεν ειχα pc το 89 γνωριζω οτι χρειαζεται αρτιος αριθμος dimms για να τρεχουν σωστα.Ειναι η μεταβατικη κατασταση μεχρι και το τεταρτο,και παρα το οτι η apple στα mac προσεχει τον καταναλωτη και βαζει κοφτη στις μνημες,το ρισκαρα...

Ειναι δυσκολο να εξηγησεις σε καποιον που δε γνωριζει και το ποσο απαιτητικα ειναι τα συμπιεσμενα video codecs,και τι μεγεθη εχουν τα raw video files.Νομιζα πως ως gamer χρειαζομουν δυνατο pc πριν κανα 3αρι χρονια.Αναθεωρησα...

• Like 1
Δημοσ.

Acer laptop,660 euro,caby lake i7,full hd,up to 32 ddr4 ram,ssd 240giga.Τα apple φορητα δεν.ειναι για αυτα,γιατι μια ομολογουμενως πολυ καλη οθονη και ενα πολυ καλο επισης λειτουργικο το ρεφαρουν με hardware χρεπι...

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι,

Μάλλον δεν κατάλαβες τι σου είπα και φυσικά παρεξήγησες και το γιατί σου το είπα. Δεν πειράζει όμως. Καλή καρδίά να έχουμε.

Δημοσ.

Υ.Γ. Όταν κυκλοφορήσει η νέα γενιά MacBook Pro, οι επεξεργαστές θα είναι πάλι παλιάς γενιάς...

Ευτυχώς βέβαια (ή δυστυχώς?) η διαφορά κάθε γενιάς επεξεργαστών της Intel δεν είναι σαν πριν 10 χρόνια. Προσωπικά δε θα μ' εμπόδιζε ο Skylake να αγοράσω οποιαδήποτε συσκευή επειδή "υπάρχει και πιο νέος"... λες κι έχουν καμιά διαφορά.

Δημοσ.

Η συζήτηση για την μνήμη μου θύμισε έναν τύπο που από 2G πήγε στα 4G, ή από τα 4G, στα 8G. Κάτι τέτοιο. (πήγε εκτός προδιαγραφών).

Τον ρώτησα γιατί έκανε την εξυπνάδα (δεν χρειαζόταν την επιπλέον μνήμη) και μου είπε: για καλύτερα.

Μα σου τρώει ρεύμα η περιττή μνήμη.

Πράγματι, μία ώρα λιγότερη αυτονομία, μου απάντησε.

Μην το παίζετε βέβαιοι τεχνικοί επειδή συναρμολογείτε. Κρατάτε και μία επιφύλαξη πριν κράξετε.

Θυμάμαι που την είχα «πατήσει» με 4G ram που το bios και όλα τα λειτουργικά έβλεπαν 3G! Έφταιγε η μητρική (της Intel).

http://www.linuxquestions.org/questions/linux-hardware-18/intel-945-chipset-and-4gb-of-memory-578912/

Δημοσ.

τι εννοείς εκτός προδιαγραφών; υπάρχουν προδιαγραφές στο πόση μνήμη έχει ένας υπολογιστής; έστω και λάπτοπ; 

πολλά που έχουν 2ο σλοτ ελεύθερο γιατί το έχουν;

αν ο ίδιος ο κατασκευαστής δίνει έκδοση με διπλάσια μνήμη είναι άλλες προδιαγραφές αν το υπόλοιπο hw είναι το ίδιο;

ΥΓ εγώ προσωπικά έχω διπλασιάσει τη μνήμη στο λάπτοπ μου και μία ώρα λιγότερη δεν είδα, αντιθέτως  είδα τη μνήμη να χρησιμοποιείται μια χαρά στις εργασίες που κάνω σε αυτό 

σιγά μη σου αδειάσει τη μπαταρία η ram 

Δημοσ.

Αυτή η καραμέλα με τις πρώτες σειρές... σας γράφω από Macbook 2008, το 1ο Unibody. Με 8GB RAM και SSD μια χαρά τα πάει.

Απλά το 1ο Ιpad ήταν αργό. Στα Iphone έπρεπε να έρθει η 3η γενιά με το 3gs.

Το iwatch κάποια στιγμή, θα αποκτήσει 3G/4G και θα πάρει τη θέση των τηλεφώνων.

Στο προκείμενο, σαφώς μεγάλο φάουλ της Apple, αλλά λέει πως τα πιο καινούργια τσιπ δεν ήταν διαθέσιμα.

Το θέμα για εμένα είναι η τιμή με την καινούργια multitask μπάρα. Το έχουν γ@μήσει το θέμα. Η τιμή με το νορμάλ πληκτρολόγιο ας πούμε πως χωνεύεται.

Παντα ηθελα να γινω Power Ranger! :D Θα ερθει η ευκαιρια μου να λαμψω δηλαδη καποια στιγμη! Σε ευχαριστω μαμα Apple!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...