Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα . Μπορει να γινει το παραπανω και να υπαρχουν οι επαφες και σε gmail και στο κινητο ? Εχω το Samsung Galaxy J7 Ευχαριστω.
slk200gr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 ναι γινεται,πανε επαφες,ρυθμισεις ,εξαγωγη επαφων ακολουθα τον οδηγο και εισαι οκ
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστω.Αυτό εκανα στα παλια αλλα σε αυτό δεν κανει κατι... Όταν επιλεγω εμφανιση από το τηλεφωνο δεν βρισκει καμμια .
meletis_m Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παρόμοιο θέμα είχα σε 1 Samsung S3 Neo(Εαν θυμάμαι σωστα Android είχε 4.4.4 Kitkat) Έκανα τα εξής βήματα: Πρώτα απο ολα θα κάνετε είσοδο στο Google Account απο υπολογιστη Μετα θα συνδέσετε με Usb το κινητο και θα κάνετε αντιγραφη το αρχείο Excel στην κάρτα μνήμης. Μέσω της διαχείρησης αρχείων της συσκευης θα βρείτε το αρχείο και θα το ανοίξετε. Θα κάνει απο μονο του αντιγραφή και θα εμφανιστούν οι επαφές. Σε εμένα δούλεψε μια χαρά. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2017 από meletis_m 4
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα παρόμοιο θέμα είχα σε 1 Samsung S3 Neo(Εαν θυμάμαι σωστα Android είχε 4.4.4 Kitkat) Έκανα τα εξής βήματα: Πρώτα απο ολα θα κάνετε είσοδο στο Google Account απο υπολογιστη Καταγραφή 1.PNG Καταγραφή 3.PNG Καταγραφή2.PNG Καταγραφή4.PNG Καταγραφήep.PNG Μετα θα συνδέσετε με Usb το κινητο και θα κάνετε αντιγραφη το αρχείο Excel στην κάρτα μνήμης. Μέσω της διαχείρησης αρχείων της συσκευης θα βρείτε το αρχείο και θα το ανοίξετε. Θα κάνει απο μονο του αντιγραφή και θα εμφανιστούν οι επαφές. Σε εμένα δούλεψε μια χαρά. Ευχαριστω πολυ .Μου κανει εντυπωση οτι σε προγουμενα samsung που ειxα (S3,S4 και S5) τα εκανε μονο το το κινητο . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα