tasoylos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Σε ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια σου Απο οτι φαινεται η δουλεια ετσι θα γινει με μια απο τις 2 καρτες και 4 full hd τηλεοράσεις και οπως ειπες συνολικά θα μου δωσουν το 4k που ψαχνω Επισης οι τηλεοράσεις θα ειναι με hdmi ενα απλο μοντελο της lg Λες να εχω πρόβλημα με την ανάλυση του displayport?
bazzil Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Πρόβλημα θα είχες αν αγόρασεις 4κ tv. Με hd δεν θα έχεις
tasoylos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 καλησπερα αφου το project πραγματοποιηθηκε με επιτυχια δημιουργηθηκε το ερωτημα του αν γινεται να βαλουμε ote tv και nova ειναι δυνατον ? ευχαριστω
bazzil Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Γράψε ποια κάρτα χρησιμοποίησες και ποιες οθόνες. Υποθέτω πως με μια κάρτα τηλεόρασης πρέπει να γίνεται.
tasoylos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) η καρτα που χρησιμοποιηθηκε ειναι αυτη http://www.amd.com/en-us/products/graphics/workstation/firepro-3d/4100 και οι τηλεορασεις αυτες http://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-43lh5100-1189065.html η φωτογραφια ειναι ειναι απο την πρωτη τοποθετηση που εγινε οπου και μου ζητηθηκε να ειναι σε αυτο το σχημα οι οθονες αν και δεν αρεσε το αποτελεσμα και σε αυτους ,στο μελλον λογικα θα αλλαχτει οπως και το αισθητικο μερος δηλαδη απο αποψη καλωδιων εχει συμμαζευτει επισης βρηκα κατι τετοιο http://www.skroutz.gr/s/7412462/AVerMedia-Live-Gamer-Hd-Lite.html θα μου κανει για το ote tv ? Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2017 από tasoylos
bazzil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Η κάρτα είναι για capture απο τον υπολογιστή και στο site της εταιρείας λέει πως "Live Gamer HD Lite does not support viewing/recording/streaming of HDCP protected signals" Δες και αυτή
tasoylos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Αυτη που μου πρότεινες θα κανει για την δουλεια που θελω; Και θα εχω καποιο προβλημα με hdcp ?
bazzil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Αυτή που σου προτείνω είναι για τηλεοπτικό σήμα οπότε κάνει. Όμως μίλα και με τον πωλητή απο όπου την αγοράσεις για το τι θέλεις να κάνεις.
tasoylos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Σε ευχαριστώ πολυ για την βοηθεια σου θα κανω τηλέφωνο να μαθω και θα ενημερώσω
tasoylos Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Καλημερα παιδια Επανερχομαι στο θεμα διοτι η διαταξη των τηλεορασεων αλλαξε και δημιουργηθηκε το εξης προβλημα οι τηλεορασεις μπηκαν σε 2χ2 οπου οι κατω μπηκαν κανονικα η μια κολλημενη στην αλλη και οι δυο πανω μπηκαν αναποδογυρισμενες διοτι το bezel απο κατω εκανε μια καμπυλη Το προβλημα ειναι οτι το software της amd δεν το υποστηριζει ωστε να γινει μια οθονη και μου τα βγαζει αναποδα Μετα απο καποιο ψαξιμο βρηκα απο ενα τεχνικο της amd στο amd community οτι το προγραμμα eyefinity οντως δεν υποστηριζει αυτη τη διαταξη και οτι υπαρχει αλλο προγραμμα που το κανει και ειπε σε αυτον που ειχε το αντιστοιχο προβλημα να του στειλει pm για να του το πει Ετσι εστειλα και εγω αλλα δεν εχω λαβει καποια απαντηση μεχρι στιγμης Γνωριζει κανεις καποιο προγραμμα που μπορει να το κανει? Ευχαριστω προκαταβολικα και η βοηθεια σας θα εκτιμηθει ιδιαιτερα
bazzil Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέσα απο τις ρυθμίσεις οθόνης των windows δεν μπορείς να το κάνεις; Στα 10 που έχω εγώ γίνεται. Αν κατάλαβα καλά δυο πάνω δυο κάτω. ____________________________ | | | | | | |_____________|_____________|_ ____________________________ | | | | | | |_____________|_____________|_
tasoylos Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Ναι ετσι ειναι η διάταξη. Και απο τα Windows μπορω να τα γυρισω αλλα οταν βαζω το πρόγραμμα να τα κανει μια οθόνη εκει μου τα γυριζει και δεν μπορει να το κανει μια ενιαία επιφάνεια εργασίας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα