Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που ζητας δεν γινεται φθηνα. Ειτε θα χρειαστεις ενα video wall controller, ειτε θα χρειαστεις 8 εξοδους απο καρτες γραφικων και ενα ισχυρο pc.

Φθηνα ΔΕΝ γινεται.

ΠΧ video wall controller Barco: https://www.barco.com/en/Products/Video-walls/Video-wall-controllers/Controllers-for-single-video-walls/Compact-X11-display-controller-driving-up-to-8-HD-displays.aspx

Δημοσ.

η λυση που μου προτεινε παραπανω ο bazzil θα μου κανει?

σκεφτομαι για μια nvs 510 για 4 τηλεορασεις

υπαρχουν περιορισμοι οσο αναφορα τον υπολογιστη ή καποιο απλο κουτι θα μου κανει?

vste φθηνα εννοω την φθηνοτερη και πιο βολικη λυση

cabdik ναι θελω αυτες οι τηλεορασεις να ειναι μια εικονα 

Δημοσ.

οπως σου ανεφερα, πρεπει να εχουμε καποιες ινφο, οσον αφορα τα μονιτορ (τι εισοδους εχουν) αν τα εχεις ηδη.  εκτος και αν ολα ειναι προς αγορα νεων..!! 

Δημοσ.

η λυση που μου προτεινε παραπανω ο bazzil θα μου κανει?

σκεφτομαι για μια nvs 510 για 4 τηλεορασεις

υπαρχουν περιορισμοι οσο αναφορα τον υπολογιστη ή καποιο απλο κουτι θα μου κανει?

vste φθηνα εννοω την φθηνοτερη και πιο βολικη λυση

cabdik ναι θελω αυτες οι τηλεορασεις να ειναι μια εικονα 

Σου κάνει μια χαρά την δουλειά. Ορίζεις απο τις ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου της nvidia την επιφάνεια εργασίας ως επέκταση και προσανατολίσεις τις οθόνες κατάλληλα. Απο CPU βάλε ενα pentium. Απο RAM 4Gb η περισσότερα. Αν δεν έχουν DP ή mini DP οι οθόνες τότε θέλεις και προσαρμογέα απο mini DP σε HDMI. Η συσκευασία περιέχει προσαρμογέα απο mini DP -> DP

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας

Λογικα θα μπούνε 4 43" τηλεοράσεις καινούργιες με hdmi

• Like 1
Δημοσ.

Α οκ,το ανέφερες στο πρώτο ποστ,αλλά μετά μίλησες για σπλίττερ,και θεώρησα πως αυτό ήθελες.

Τεσπά,για 4 οθόνες,με δύο φθηνές κάρτες γραφικών κάνεις δουλειά.Μη σου πω και με μία,ανάλογα τις συνδέσεις των οθονών.

Ακόμα και oi c2d που είπες πως υπάρχουν,επαρκούν.

• Like 1
Δημοσ.

Α οκ,το ανέφερες στο πρώτο ποστ,αλλά μετά μίλησες για σπλίττερ,και θεώρησα πως αυτό ήθελες.

Τεσπά,για 4 οθόνες,με δύο φθηνές κάρτες γραφικών κάνεις δουλειά.Μη σου πω και με μία,ανάλογα τις συνδέσεις των οθονών.

Ακόμα και oi c2d που είπες πως υπάρχουν,επαρκούν.

Στο πρωτο ποστ μιλησε για 8 οθονες. Μετα αλλαξε σε 4 τηλεορασεις...!

Σιγουρα με 4 ειναι πιο ευκολο, καθως μπορεις με 2, ισως και με μια καρτα (αν υποστηριζει 4 οθονες, ταυτοχρονα....), νσ κανεις αυτο που θες.

Δημοσ.

Τα πλανα αλλαξαν γιαυτο και πηγαν στις 4 τηλεοράσεις

Πως ενεργοποιεις ομως το multi display αμα βαλεις δυο απλες καρτες γραφικών ;

Θα πρεπει να ειναι και συνδεμένες μεταξυ τους δηλαδη με sli ή crossfire

Δημοσ.

Τα πλανα αλλαξαν γιαυτο και πηγαν στις 4 τηλεοράσεις

Πως ενεργοποιεις ομως το multi display αμα βαλεις δυο απλες καρτες γραφικών ;

Θα πρεπει να ειναι και συνδεμένες μεταξυ τους δηλαδη με sli ή crossfire

Οχι. Δεν χρειάζεται sli. Η μια κάρτα είναι η κύρια και η δεύτερη απλά δείχνει εικόνα χωρίς να κάνει κάτι άλλο. Μετα απο την διαχείριση τις προσανατολίζεις ανάλογα. Στο παράθυρο που σου δείχνει τις οθόνες, με το ποντίκι τις βάζεις σε ποια θέση θέλεις. Αν είναι 1080 τότε και με δυο φθηκές κάρτες κάνεις δουλεια. Αν χρησιμοποιήσεις μια κάρτα αυτή θα πρέπει να υποστηρίζει eyefinity για την amd η surround για την nvidia. 

Δημοσ.

Λογικα θα παω σε nvs της nvidia διοτι οι τηλεορασεις θα ειναι και 4k οποτε με βολεύει αρκετα αυτη η λυση μιας και θα ειναι για επαγγελματικο σκοπό

Επισης λογω της συζητησης που εγινε για ενα αλλο μαγαζι γινεται να χρησιμοποιηθεί η ιδια ιδεα για να βαλουμε nova ή οτε tv αλλα για ερασιτεχνικό σκοπο για κανα αγωνα δηλαδη

Δημοσ.

πληροφοριακα...., εχει και η AMD επαγγελματικες καρτες γραφικων. δεν εχει μονο η Nvidia.  τις λεει FirePro.

εσυ αυτο που πρεπει να δεις σε πρωτη φαση, ειναι τι συμδεσμολογια θα χρειαστεις αναμεσα στην/στις καρτα/ες γραφικων, και τι αναλυσεις σηκωνουν...!! 

αν βαλεις 4 χ 4Κ TV, μιλαμε για 8Κ αναλυση πλεον ...!!

Δημοσ.

Για συνδεσμολογία θα ειναι με ανταπτορα απo mini displayport σε hdmi

Και η καρτα για την οποια ενδιαφερομαι ειναι η nvidia nvs 510

Η οποια λεει οτι μου δινει αναλυση 4k

Μαλλον εχεις δικιο θα πρεπει να ειναι full hd οι τηλεορασεις για να μου δωσει συνολικα το 4k

• Like 1
Δημοσ.

ακριβως... ! 

4 x FHD TV = 1 x 4K

4 x 4K TV    = 1 x 8K

στην ουσια και 4Κ τηλεορασεις να αγορασεις, παλι σε Full HD αναλυση θα τις δουλεψεις, για να τις "σηκωσει" η καρτα..!!  εκτος κι αν σηκωνει 8Κ αναλυσεις...! 

Δημοσ.

Πολυ ωραια,τωρα αμφιταλαντεύομαι αναμεσα στη nvidia nvs 510 και την amd w4100

Θα μου κανουν και οι δυο την ιδια δουλειά;

Δηλαδη να προτιμήσω την amd μιας και ειναι πιο φθηνη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε μου, και με τις 2 την ιδια δουλεια θες να κανεις. 

αυτο που σε "καιει" εσενα ειναι οι αναλυσεις που θες να "σηκωσεις". 

και η Nvidia και η AMD αναφερουν τις ΜΑΧ αναλυσεις που σηκωνει η καθε καρτα. 

οχι πανω απο 4Κ.

post-121902-0-76965900-1484807766_thumb.jpg

post-121902-0-36949800-1484807767_thumb.jpg

ΠΡΟΣΕΞΕ ομως..!!!  τις ΜΑΧ αναλυσεις τις δινει με DP 1.2a.  αρα και οι οθονες που θα βαλεις, πρεπει να εχουν ιδια εισοδο...!!!

αρα με τις 4 Full HD εισαι καλυμμενος, αφου φτανεις την 4K αναλυση των καρτων.  αν παρεις 4 Χ 4Κ TV, τσαμπα λεφτα θα δωσεις επιπλεον, αφου παλι στην ιδια αναλυση θα παιζουν οι καρτες. και εσυ παλι σε 4 χ 1080p θα βλεπεις...!! 

EDIT  αν θες να μαθεις περισσοτερα για τις συνδεσεις πολλαπλων μονιτορ, διαβασε κι εδω

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMDEyefinityFAQs.aspx?utm_campaign=eyefinity_faq&utm_medium=redirect&utm_source=301

http://www.nvidia.com/object/nvidia-mosaic-technology.html

Επεξ/σία από cabdik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...