Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι μου ζήτησαν μονο με αυτον τον τρόπο

Θα χρειαστει καποια καλη καρτα γραφικών ή καποια σκετικα απλη;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Με πολύ σελοτέιπ. :-)

Συνδέεις τις οθόνες,με ...όσες κάρτες γραφικών χρειαστεί,και απλά το επιλέγεις από τον οδηγό τους.

Τι θα βλέπει είναι το θέμα.

Δημοσ.

Οι οθονες θα ειναι για διαφήμιση κυριως

Μπορω να βολευτω με το hdmi splitter οπως ανεφερε ο corsair η θα εχω προβληματα;

Μολις ειδα οτι ειναι vga

Υπαρχει και αντιστοιχο για hdmi?

Γιατι βρηκα μονο με πιο λιγα port

Δημοσ.

θες να το κάνεις όσο πιο φθηνα ή όσο πιο εύκολα γίνεται;

Είτε θα πάρεις 2-3 κάρτες γραφικών των 30 ευρώ,ή κάποιο σπλίττερ των.. όσο.

Ή απλά καλώδια σπλίττερ με 10 ευρώ..

Δημοσ.

Τι συνδέσεις έχουν οι οθόνες;

Εκτός από hdmi ,που ανέφερες.

Και μόνιμα θα δείχνουν το ίδιο,ή θες να υπάρχει η δυνατότητα για όποιο διαχωρισμό;

Δημοσ.

Η περιπτωση με τις καρτες γραφικών ειναι μαλλον πιο απίθανη διοτι θα πρεπει να υπαρχει και αναλογος υπολογιστή που θα πρεπει να σηκωνει αυτες τις καρτες και απο οτι γνωριζω υπαρχουν μονο μερικοί παλιοί

Με core 2 duo και γενικά φτιαγμενοι για λιγα πραματα

Δυστηχως αυτη τη στιγμη δεν μπορω να σου απαντησω διοτι δεν εχω και ιδιαιτερες πληροφοριες αλλα θα εχω περισσότερες αυριο

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου παντως

Δημοσ.

Καλημέρα

Τελικα δεν νομιζω πως θα μου κανει το splitter διοτι θελω οι οθονες να αλληλοσυμπληρωνονται και να μην ειναι αυτόνομες

Μαλλον κατι τετοιο

https://www.amazon.com/LINK-MI®-Channel-Video-Processor-Controller/dp/B01E742BM4

Δημοσ.

φιλε μου, -προς διευκρινηση- οπως ανεφερες στο αρχικο ποστ, θες και τις 8 οθονες να ειναι ως μια..!  δλδ και οι 8 οθονες να δειχνουν μια εικονα/8 μερη  και οχι 1 εικονα x 8 φορες, σωστα? 

αρα το splitter που λες μαλλον ΔΕΝ κανει, καθως, αν δεν κανω λαθος, θα εχεις την ιδια εικονα και στις 8 τηλεορασεις, σαν αντιγραφο..! 

εσυ θες, εναν τροπο που να σου "συνθετει"  την εικονα που θες να δειξεις, και στις 8 οθονες...!! 

παλιοτερα, υπηρχαν καρτες γραφικων, οπως η παρακατω που εβγαζαν πολλαπλες εξοδους για 6 οθονες, και καθοριζες μεσα απο τον Driver, πως θα διαχειριζεται την εικονα.   δεν ξερω αν ακομα γινεται. με 3 γινεται σιγουρα 

post-121902-0-28071700-1484646925_thumb.png

και παλι ομως θα πρεπει να προσεξεις την συνδεσμολογια. δλδ τι εισοδους εχουν τα μονιτορ που θες να συνδεσεις. HDMI?  DVI? D-Sub? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...