tasoylos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας Πως θα μπορουσα να βαλω 8 οθόνες κολλημένες να λειτουργούν ως μια;
tasoylos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Το θεμα ειναι οτι μου ζήτησαν μονο με αυτον τον τρόπο Θα χρειαστει καποια καλη καρτα γραφικών ή καποια σκετικα απλη; Ευχαριστώ
IT chef Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Με πολύ σελοτέιπ. Συνδέεις τις οθόνες,με ...όσες κάρτες γραφικών χρειαστεί,και απλά το επιλέγεις από τον οδηγό τους. Τι θα βλέπει είναι το θέμα.
tasoylos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Οι οθονες θα ειναι για διαφήμιση κυριως Μπορω να βολευτω με το hdmi splitter οπως ανεφερε ο corsair η θα εχω προβληματα; Μολις ειδα οτι ειναι vga Υπαρχει και αντιστοιχο για hdmi? Γιατι βρηκα μονο με πιο λιγα port
IT chef Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 θες να το κάνεις όσο πιο φθηνα ή όσο πιο εύκολα γίνεται; Είτε θα πάρεις 2-3 κάρτες γραφικών των 30 ευρώ,ή κάποιο σπλίττερ των.. όσο. Ή απλά καλώδια σπλίττερ με 10 ευρώ..
tasoylos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Αμα υπαρχει μεγαλη διαφορα κοστους φθηνα Διοτι δεν υπαρχουν μεγαλες απαιτήσεις
IT chef Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Τι συνδέσεις έχουν οι οθόνες; Εκτός από hdmi ,που ανέφερες. Και μόνιμα θα δείχνουν το ίδιο,ή θες να υπάρχει η δυνατότητα για όποιο διαχωρισμό;
tasoylos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Η περιπτωση με τις καρτες γραφικών ειναι μαλλον πιο απίθανη διοτι θα πρεπει να υπαρχει και αναλογος υπολογιστή που θα πρεπει να σηκωνει αυτες τις καρτες και απο οτι γνωριζω υπαρχουν μονο μερικοί παλιοί Με core 2 duo και γενικά φτιαγμενοι για λιγα πραματα Δυστηχως αυτη τη στιγμη δεν μπορω να σου απαντησω διοτι δεν εχω και ιδιαιτερες πληροφοριες αλλα θα εχω περισσότερες αυριο Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου παντως
IT chef Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 c2d; Tέλεια. Αγοράζεις μια κάρτα με hdmi των 30 ευρώ. https://www.amazon.com/Portta-PET0108P-Splitter-support-Display/dp/B002M6LC5W Eυτυχία. 1
tasoylos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Εισαι άρχοντας Μολις μαθω περισσοτερα θα ενημερώσω Ευχαριστώ και παλι
tasoylos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα Τελικα δεν νομιζω πως θα μου κανει το splitter διοτι θελω οι οθονες να αλληλοσυμπληρωνονται και να μην ειναι αυτόνομες Μαλλον κατι τετοιο https://www.amazon.com/LINK-MI®-Channel-Video-Processor-Controller/dp/B01E742BM4
bazzil Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Αν θέλεις να αλληλοσυμπληρώνονται τότε θα χρειαστείς κάρτα γραφικών. Δες εδώ για επαγγελματική τύπου λύση.
cabdik Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 φιλε μου, -προς διευκρινηση- οπως ανεφερες στο αρχικο ποστ, θες και τις 8 οθονες να ειναι ως μια..! δλδ και οι 8 οθονες να δειχνουν μια εικονα/8 μερη και οχι 1 εικονα x 8 φορες, σωστα? αρα το splitter που λες μαλλον ΔΕΝ κανει, καθως, αν δεν κανω λαθος, θα εχεις την ιδια εικονα και στις 8 τηλεορασεις, σαν αντιγραφο..! εσυ θες, εναν τροπο που να σου "συνθετει" την εικονα που θες να δειξεις, και στις 8 οθονες...!! παλιοτερα, υπηρχαν καρτες γραφικων, οπως η παρακατω που εβγαζαν πολλαπλες εξοδους για 6 οθονες, και καθοριζες μεσα απο τον Driver, πως θα διαχειριζεται την εικονα. δεν ξερω αν ακομα γινεται. με 3 γινεται σιγουρα και παλι ομως θα πρεπει να προσεξεις την συνδεσμολογια. δλδ τι εισοδους εχουν τα μονιτορ που θες να συνδεσεις. HDMI? DVI? D-Sub?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα