karousaras53 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω που προτιμάτε να εγκαταστήσετε ένα λειτουργικό; Σε flash drive ή σε sd card και γιατί.
karousaras53 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Όχι γιατί το θέλω για λάπτοπ και θέλω να είναι εύκολο στην μεταφορά.
corsair04 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Όχι γιατί το θέλω για λάπτοπ και θέλω να είναι εύκολο στην μεταφορά. μα και το laptop έχει hdd-ssd
karousaras53 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 ναι αλλα εχω 120gb ssd και εχω τα windows μεσα και δεν θελω να τα διαγραψω
corsair04 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 ναι αλλα εχω 120gb ssd και εχω τα windows μεσα και δεν θελω να τα διαγραψω ποιο ειναι το προβλημα δεν εχω καταλαβει 2
Tasos_69 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Για να καταλαβω και εγω.Θελεις ενα μεσο αποθηκευσης που να εχει τα windows μεσα και να ειναι Bootable?Για φορματ το θελεις? μας μπερδεψες
ΛεναΛενα Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Για καποιο λογο δεν θες να σβησεις τα Windows..μηπως εχεις καποια αλλη εκδοση Windows ή και Linux και θες να την δοκιμασεις πειραματικα στο μηχανημα σου χωρις να πειραξεις το ηδη υπαρχον λειτουργικο σου???κατι σαν live cd???ή δεν καταλαβα καλα???? ή θες να βαλεις αλλο λειτουργικο παραλληλα με τα Windows και δεν ξερεις πως??(dual boot)
corsair04 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 πιθανόν να θέλει τον αποθηκευτικό χώρο για άλλη χρήση και του φαίνεται μικρός γιατί όπως ειπώθηκε έχει 120 ssd και να θέλει να τον χρησιμοποιήσει για προγράμματα και δεδομένα (μουσική, εικόνες, βίντεο) ας μας ενημερώσει να τον βοηθήσουμε σχετικά υπάρχουν πολλές λύσεις . 1
ZELOMOTH Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 πιθανόν να θέλει τον αποθηκευτικό χώρο για άλλη χρήση και του φαίνεται μικρός γιατί όπως ειπώθηκε έχει 120 ssd και να θέλει να τον χρησιμοποιήσει για προγράμματα και δεδομένα (μουσική, εικόνες, βίντεο) ας μας ενημερώσει να τον βοηθήσουμε σχετικά υπάρχουν πολλές λύσεις . Ενταξει, σας-μας ενημερωσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα