johnbond Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα η stoiximan μου έχει φερθεί άψογα και με έχει πληρώσει όποτε έκανα ανάληψη. Βασικά ποτέ δε με έχει πιστολιάσει οποιαδήποτε στοιχηματική εταιρία. Απο την άλλη το λιμιτάρισμα είναι μια γελοιότητα και μισή. Όποιος το κάνει δείχνει οτι πρόκειται για καφενείο και όχι για σοβαρή εταιρία. Καθότι ουσιαστικά χάνουν κέρδη όταν λιμιτάρουν ένα παίχτη. Μπορεί ο συγκεκριμένος παίχτης να κερδίζει καθαρά απο τύχη. Όταν λοιπόν η τύχη του γυρίσει την πλάτη τότε πλέον δε θα μπορεί να ποντάρει πολλά λόγω limit και έτσι η εταιρία δεν παίρνει ποτέ πίσω τα λεφτά της.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 2 φορες σταθηκα τυχερος αυτο το μηνα στη στοιχημαν και κερδισα απο ενα 100ρι τη καθε φορα και τα λεφτα μου τα εβαλαν σε 3-4 μερες.
Zerg13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) To ειπαμε πολλες φορες....πιστολιαζουν στα ΜΕΓΑΛΑ ποσα. Απο 2000 και πανω Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2017 από Zerg13
johnbond Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 To ειπαμε πολλες φορες....πιστολιαζουν στα ΜΕΓΑΛΑ ποσα. Απο 2000 και πανω Τι μεγάλα ποσά; ο ts λέει για 500ε
fastnq2 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Τι μεγάλα ποσά; ο ts λέει για 500ε Να σου πω χαρακτηριστικα,οτι στις στοιχηματικες γινεται ελεγχις για 800 ευρω και πανω,με οτι σημαινει αυτο.Θυμαμαι πολυ παλαιοτερα που δεν ηθελε εξακριβωση,για 160 ευρω αναληψη δεν μου ζητησαν ουτε ταυτοτητα ουτε τι-πο-τα,απλα μπηκαν ξερω γω τα λεφτα σε εναν λογαριασμο.Επισης επι την ευκαιρια,να πω,προσεχετε οσοι παιζετε ονλαιν,τις ip που μπαινετε,γιατι οι στοιχηματικες πατανε πολυ πανω σε αυτο,οτι δηλαδη απο εκει που μπηκες εσυ εχει μπει και αλλος πολλαπλοι λογαριασμοι μπλα μπλα κλεισιμο.
Zerg13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Τι μεγάλα ποσά; ο ts λέει για 500ε Τελικα νομιζω τα πηρε αυτα. Απλα στειλτε του κανα pm να απαντησει για σιγουρα..
Zerg13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Έτσι που τα λέτε χίλιες φορές οπαπ.Οταν κερδισεις αρκετα χρηματα διυλιζουν τον κωνωπα και κοιτανε ολο το καταστατικο, να σε βγαλουν ακυρο. Συνηθως πληρωνουν αφου σου βγαλουν το λαδι.Ο οπαπ εχει σκατοαποδωσεις, απλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Για λιγα χρηματα που προφανως θες να παιξεις μαλλον σε συμφερει το internet.
fastnq2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Aν εξαιρεσεις τις αποδοσεις και τους γρουσουσλαμαδες τους προποτζηδες που αν πας κερδισμενο δελτιο σε κοιτανε λες και τα παιρνεις απο την τσεπη τους,ναι ισως ο οπαπ ειναι πιο ασφαλης.. 1
Πανος999 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Χαχαχα..Ισχυει 100%.. Μολις τους πας κερδισμενο δελτιο,ειναι ετοιμοι να σου βγαλουν μαχαιρι.. Μονο μια φορα μου ετυχε στη γειτονια μου,δυο παλικαρια να πανηγυριζουν σε κτ κινο κ τετοια..
fastnq2 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μα οι αρχιφελλοι οι προποτζηδες δεν καταλαβαίνουν ότι να γίνονται εισπράξεις από το προπο τους και να φαίνεται τυχερό είναι η καλύτερη διαφήμιση.Ελαχιστοι τα βγάζουν φωτογραφίες και τα αναρτουν σε social και στους τοίχους.Οι υπόλοιποι γρουσουζηδες μιζεριαζουν και ζηλεύουν αν δουν κάποιον να παίρνει πίσω κάτι από τα χαμένα.
geldwer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Έχει βάλει σε κανέναν ορια στο πονταρισμα ο στοιχιμαν?Παίζω κανα χρόνο τώρα χωρις κανένα limit. Αν ναι, τι limits βάζουν(ανώτερο κ χαμηλότερο ποντάρισμα)?
G.TH. Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, geldwer είπε Έχει βάλει σε κανέναν ορια στο πονταρισμα ο στοιχιμαν?Παίζω κανα χρόνο τώρα χωρις κανένα limit. Αν ναι, τι limits βάζουν(ανώτερο κ χαμηλότερο ποντάρισμα)? Ως 0, να μπορείς να παίξεις μόνο φρουτάκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα