παπι Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Eloron ειμαι αρκετα ξεκαθαεος σε αυτο που λεω. Σταματηστε να μου πετατε σαιτ απο το μηδεν και 1000 δυο αλλες κοτσανες. Αλλη μια, ξεκαθαρα πραματα Ως επαγγελματιας, ποσο θες για να στησεις ενα cms? Παω φουμπου να βρω 2-3 τυχαια σαιτ. http://viralman.gr/survivor-έξαλλος-ο-πατέρας-του-τανιμανίδη-ξε/ http://guestlist.gr/site/ https://activebody.gr/shop/
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μα δεν στήνεις μόνο το cms ρε μάτια μου. Στήνεις και τα γραφικά, τα λογότυπα, τη δομή, πόσες και ποιες σελίδες θα έχει, τα κείμενα, τα emails, είναι χίλια δυο πράγματα ένα site. Εσύ νομίζεις ότι ο άλλος κάνει ένα clone το joomla/wordpress/whatever και τσουπ έτοιμο το site σε μισή ώρα. Δεν πάει έτσι. Το ένα από τα τρία site που παραθέτεις για παράδειγμα είναι e-commerce. Ξέρεις τι δουλειά έχει ένα τέτοιο site από πίσω; Παραγγελιοληψία, έλεγχος αποθέματος, έλεγχος αποστολών, τιμολόγηση, επιστροφές, υποστήριξη πελατών, seo, newsletters κλπ. Μόνο για να στήσεις το εικαστικό για ένα newsletter μπορεί να φας μια μέρα. Επαναλαμβάνω, υπάρχουν sites των 300 ευρώ που μπορούν να γίνουν σε 2-3 απογεύματα. Sites που να στήνονται σε μια ώρα δεν υπάρχουν. Η πλειονότητα των sites θέλει τουλάχιστον μια βδομάδα δουλειά.
polaki Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Έλεος ρε επαγγελματία, δεν ξέρεις ούτε το Site: GSuite ? Δυστυχώς το είδα πολύ αργά αυτό γιατί είχα κάνει unsubscribe από το κουραστικό αυτό topic. Να σου πω απλά ότι επειδή είμαι επαγγελματίας, δεν έχω συναντήσει πολλούς που θέλουν να πληρώνουν 5$ το ΜΗΝΑ για έχουν ένα email account, ποσώ δε μάλλον αν μιλάμε για εταιρία με 8-9 email accounts. Εδώ συζητάμε για το άν το να φτιάξεις site με 500 ευρώ είναι πολλά και αν η φιλοξενία με 100 ή 150 αξίζει ή όχι σε σχέση με μία που έχει 65 πχ απ'το Παπάκι, και εσύ μιλάς για G Suite. Ωραίος. Αν βρεις εσύ λοιπόν τέτοιους πελάτες, κοστολόγισε τους κιολας. Χαιρετώ. 2
paparovic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δυστυχώς το είδα πολύ αργά αυτό γιατί είχα κάνει unsubscribe από το κουραστικό αυτό topic. Να σου πω απλά ότι επειδή είμαι επαγγελματίας, δεν έχω συναντήσει πολλούς που θέλουν να πληρώνουν 5$ το ΜΗΝΑ για έχουν ένα email account, ποσώ δε μάλλον αν μιλάμε για εταιρία με 8-9 email accounts. Εδώ συζητάμε για το άν το να φτιάξεις site με 500 ευρώ είναι πολλά και αν η φιλοξενία με 100 ή 150 αξίζει ή όχι σε σχέση με μία που έχει 65 πχ απ'το Παπάκι, και εσύ μιλάς για G Suite. Ωραίος. Αν βρεις εσύ λοιπόν τέτοιους πελάτες, κοστολόγισε τους κιολας. Χαιρετώ. "Επαγγελματίας" (με πολλά εισαγωγικά) κατωτέρου της μαρίδας.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μια επιχείρηση μπορεί κάλλιστα να πληρώνει 500 ευρώ το χρόνο για e-mails και να έχει ένα site των 300 ευρώ. Γιατί από το site δεν περιμένει όφελος, από ανάγκη το έχει. Ενώ το e-mail είναι εργαλείο.
polaki Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 "Επαγγελματίας" (με πολλά εισαγωγικά) κατωτέρου της μαρίδας. Έχω κατασκευάσει μαζί με την ομάδα μου πάνω από 140 site στα 10.5 χρόνια που ασχολούμαι εκ των οποίων τα 30-40 είναι eshops κάθε μορφής, 20 από αυτά έχουν μηνιαίο πακέτο υποστήριξης όπως και άλλα 15-20 από τα πιο απλά site στα οποία το πακέτο υποστήριξης είναι συνήθως ετήσιο, από απλό maintenance μέχρι data entry ανάλογα τον πελάτη και το budget του προφανώς. Μπορεί για αρκετά χρόνια χτίζοντας όλο αυτό να έχασα ύπνο, φίλους, γκόμενες και μέρος ολόκληρης της ζωής μου, μπορεί επίσης να τρέμω να μπω σε αεροπλάνο σε πτήση μεγαλύτερη των 2 ωρών σε εργασιμη μέρα μην τυχόν και συμβεί το οτιδήποτε στους 5 shared servers και τους 11 των πελατών, όμως πίστεψέ με, όταν κοιμάμαι το βράδυ δεν έχω την ανάγκη της επιβεβαίωσης κανενός. Αν εσύ ένιωσες ωραία με τον εαυτό σου προσπαθώντας να με μειώσεις υπονοόντας ότι δεν είμαι επαγγελματίας, μάλλον άλλος έχει το πρόβλημα. Μπορεί και να μην είμαι. Αλλά θα συνεχίσω να χρεώνω όσο πιστεύω ότι αξίζει ο δικός μου χρόνος, ώστε όταν με πάρει ο άλλος στις 10 το βράδυ για να μου πει "θύμησέ μου μία στα γρήγορα πώς αλλάζω τη φωτογραφία", να του απαντήσω το τηλέφωνο χωρίς να τον βρίσω, γιατι ΣΕΒΟΜΑΙ ότι ΠΛΗΡΩΝΕΙ για να καλύπτεται η ανάγκη του την ώρα που με χρειάζεται. 4
paparovic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 5 shared servers Και μετά ενίστασε που σε είπα επαγγελματία της μαρίδας. Που στην τελική, δεν βλέπω γιατί σε χαλάει, κάποιος πρέπει να εξυπηρετεί και τον πάτο του βαρελιού της αγοράς. Αν εσύ ένιωσες ωραία με τον εαυτό σου προσπαθώντας να με μειώσεις υπονοόντας ότι δεν είμαι επαγγελματίας Παραδιαβάζεις γιατί έχεις θέμα με τον εγωισμό σου. Όταν βλέπω ένα Datsun στο δρόμο, αυτό είναι Datsun άσχετα με το τι οδηγώ. Και θα ήμουν κυριολεκτικά ηλίθιος αν επειδή δεν οδηγώ μια Regera, καθόμουν και έψαχνα Datsun "για να νιώσω καλύτερα". Υποθέτω εσύ γνωρίζεις τέτοια άτομα. 1
polaki Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Και μετά ενίστασε που σε είπα επαγγελματία της μαρίδας. Που στην τελική, δεν βλέπω γιατί σε χαλάει, κάποιος πρέπει να εξυπηρετεί και τον πάτο του βαρελιού της αγοράς. Παραδιαβάζεις γιατί έχεις θέμα με τον εγωισμό σου. Όταν βλέπω ένα Datsun στο δρόμο, αυτό είναι Datsun άσχετα με το τι οδηγώ. Και θα ήμουν κυριολεκτικά ηλίθιος αν επειδή δεν οδηγώ μια Regera, καθόμουν και έψαχνα Datsun "για να νιώσω καλύτερα". Υποθέτω εσύ γνωρίζεις τέτοια άτομα. Τον πάτο του βαρελιού της αγοράς τον εξυπηρετούν όσοι δηλώνουν περίφανοι ότι φτιάχνουν και υποστηριζουν ιστοσελίδες με 200 ευρώ. Εγώ δεν θα το κάνω, γιατί έχω την πολυτέλεια να κοστολογώ τον χρόνο μου (μας αφού δεν είμαι μόνος) αρκετά περισσότερο. Αγαπητέ μου οι shared servers ειναι ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ για τους ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ στο cloud της RackSpace και της VPS.NET, είναι σεταρισμένοι εξ'ολοκλήρου απτους admin μας, με live παρακολούθηση μέσω Nagios, ServerDensity και New Relic για τους πελάτες που το πληρώνουν, καθώς επίσης και Shoppimon για τους πελάτες με Magento eCommerce sites, ένας εκ των οποίων είναι μεγάλο όνομα στο retail ρούχων... Οι δε 11 που ανέφερα είναι dedicated cloud servers για 1 πελάτη ο καθένας οι οποίοι έχουν κόστος (δικό μας) από 1000$ ο πιο μικρός έως 4500$ ο πιο μεγάλος της εταιρίας ρούχων που ανέφερα πιο πάνω. Στην τελική φίλε πες με εγωιστή, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχεις αναφέρει εσύ τί επαγγέλεσαι, βέβαια πίσω από μία οθόνη και εγώ μπορεί να λέω ότι έχω συνολικά 16 servers πελάτες και να ποστάρω στο ινσόμνια από ένα ημιυπόγειο στην Κυψέλη... Αυτό ποτέ δεν θα το μάθουμε στ'αλήθεια όμως... 3
paparovic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 εσύ τί επαγγέλεσαι Αφού σε ενδιαφέρει, world class software engineer, από αυτούς που τους τα σκάνε χοντρά. Φυσικά δεν θα το πιστέψεις αλλά ποιος νοιάστηκε; Οι δε 11 που ανέφερα είναι dedicated cloud servers για 1 πελάτη ο καθένας οι οποίοι έχουν κόστος (δικό μας) από 1000$ ο πιο μικρός έως 4500$ ο πιο μεγάλος της εταιρίας ρούχων που ανέφερα πιο πάνω. Ταυτόχρονα, τα $5/μήνα για το καλύτερο consumer mail είναι απαράδεκτα πολλά.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ο paparovic δουλεύει μόνο με την αφρόκρεμα, από Google και πάνω. Εντωμεταξύ είναι τόσο φτασμένος και καταξιωμένος που κάθεται στο insomnia και προσβάλει οποιονδήποτε έχει αντίθετη άποψη από τη δική του. Η αποθέωση της μιζέριας. World class software engineer που δεν έχει δώσει ποτέ μια τεχνική απάντηση εδώ μέσα. Μόνο εξυπνάδες.
paparovic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ο paparovic δουλεύει μόνο με την αφρόκρεμα, από Google και πάνω. Εντωμεταξύ είναι τόσο φτασμένος και καταξιωμένος που κάθεται στο insomnia και προσβάλει οποιονδήποτε έχει αντίθετη άποψη από τη δική του. Πήξε Η αποθέωση της μιζέριας. World class software engineer που δεν έχει δώσει ποτέ μια τεχνική απάντηση εδώ μέσα. Μόνο εξυπνάδες. Είναι καταπληκτικό ότι ακόμα δεν έχει ξεπονέσει ο πισινός σου από εκείνο το νήμα και κάθε μα κάθε φορά πετάγεσαι στο άσχετο σε μια ακόμα απέλπιδα προσπάθεια να μου την πεις.
παπι Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Εεεεεπ, τι έχουμε εδώ; Μετράμε τα εικονικά πεονια μας; 2
paparovic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Εεεεεπ, τι έχουμε εδώ; Μετράμε τα εικονικά πεονια μας; Κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή, κατ' Elorant Ευαγγέλιο.
mathm07008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Αφού σε ενδιαφέρει, world class software engineer, από αυτούς που τους τα σκάνε χοντρά. Φυσικά δεν θα το πιστέψεις αλλά ποιος νοιάστηκε; Ταυτόχρονα, τα $5/μήνα για το καλύτερο consumer mail είναι απαράδεκτα πολλά. Σιγά ρε Κεν Τομπσον
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν έχω καμία ελπίδα ότι θα σου την πω. Δεν μπορείς να την πεις σε έναν άνθρωπο που έχει φτιάξει μια φανταστική εικόνα για τον εαυτό του στο κεφάλι του και πιστεύει ότι είναι καλύτερος όλων. Το μόνο που κάνω είναι να ενημερώνω τους άλλους για το πόσο σούργελο είσαι. Που τελικά δεν χρειάζεται καθότι αργά ή γρήγορα το καταλαβαίνουν από μόνοι τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα