Προς το περιεχόμενο

s7 vs s7 edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε συμπληρωσα τη φορμα γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2.

Η αγορα θα γινει απο vodafone μεσα στη βδομαδα,οποτε οι τιμες σκρουτζ δεν παιζουν ρολο στη περιπτωση μου.

Αξιζει η διαφορα τον 100 ευρω παραπανω?

Το μονο που βλεπω εγω απο gsmarena ειναι μπαταρια (εχει ομως καλυτερη αυτονομια στη  πραξη?)

και οθονη η οποια ουτε κρυο ουτε ζεστη με αυτη την καμπυλη.

Υπερτερει καπου αλλου η να κρατησω τα συν100 ευρω στη τσεπη?

Δημοσ.

Πάρε το σκέτο S7.

Δύο άτομα ξέρω με Edge συσκευή, γκρίνια και απ' τους δύο, ακριβώς γι' αυτό το χαρακτηριστικό. Ο ένας δε την παλεύει χωρίς θήκη (και δε βρίσκεις και θήκες εύκολα λόγω της κυρτής οθόνης) και ο άλλος το ξεφορτώθηκε σε λιγότερο από μήνα...

Δημοσ.

Καλυτερα τα 100ευρω να τα βαλεις στην τσεπη για μελλοντικη συσκευη θα ελεγα εγω,και επισης υπαρχει τεραστιο προβλημα με τα tempered glass,screen protector και θηκες που δεν καθονται καλα τα περισσοτερα στην οθονη του S7 edge.

Δημοσ.

Αν δεν σε ενδιαφέρει η μπαταρία και το design παρε το απλό αλλα ειναι αστείο να λένε οτι άλλος έδωσε το τηλ γιατι δεν έβρισκε θήκες ,υπαρχουν χιλιάδες ,οσο για την προστασία μαλλον δεν υπάρχει κάποια που να μην ξεκολλήσει μετά απο κάποιον καιρό ,δεν με ενδιέφερε ποτε γιατι σε κανένα τηλ δεν έβαλα προστασία ,μ μου χαλάει την αίσθηση

Υ.γ τα σκρουτσομαγαζα μια χαρα ειναι τα σέρβις ετσι και αλλιώς ουτε στην voda γίνονται αλλα στα επίσημα σέρβις της Samsung

• Moderators
Δημοσ.

Θεμα ολες οι egde συσκευες εχουν με προστασια οθονης (ζελατινες- tempered)

θηκες βρισκεις οτι θελεις εκει δεν υπαρχει θεμα , το θεμα ειναι στο συνδιασμο θηκης- ζελατινας

Για εμενα για νεους αγοραστες η καλυτερη λυση ειναι συσκευη +19 ευρω για ασφαλιση του κινητου (http://www.xirogiannopoulos.gr/language/el/%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%AE-%CF%84%CE%BF-tablet-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AD/)

βαζοντας μια θηκη εχεις καθαρισει , η παγιδα εινια βεβαια οτι μπορεις να κανεις την ασφαλεια εντος 1 μηνα απο την αγορα και οτι σε καλυπτει μονο μια θραυση οθονης

Δημοσ.

ρε παιδια τι προβληματα υπαρχουν με θηκες κτλπ γτ στο σκρουτζ μου εμφανιζει κοντα 1200 θηκες για S7 edge συγκεκριμενα...και προστασια οθονης γυρω στις 300...

πως καθονται αυτα τα tempered? εχει βαλει καποιος φιλος?

Είχα πάρει εγώ για το s6 edge 2,το πρώτο δεν έκατσε σωστά και δεν μπορούσα να πατήσω τα πλήκτρα που είναι στην καμπύλη της οθόνης όπως το α.το δεύτερο μπήκε άριστα και δεν είχα κανένα πρόβλημα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=432871

Δημοσ.

Αν δεν σε ενδιαφέρει η μπαταρία και το design παρε το απλό αλλα ειναι αστείο να λένε οτι άλλος έδωσε το τηλ γιατι δεν έβρισκε θήκες ,υπαρχουν χιλιάδες ,οσο για την προστασία μαλλον δεν υπάρχει κάποια που να μην ξεκολλήσει μετά απο κάποιον καιρό ,δεν με ενδιέφερε ποτε γιατι σε κανένα τηλ δεν έβαλα προστασία ,μ μου χαλάει την αίσθηση

Aπο design και τα 2 ειναι ωραια κινητα απο μπαταρια ειναι μεγαλη η διαφορα?

Στο κινητο θα μπουν σιγουρα θηκη και προστατευτικο οθονης.

Καλη η αισθηση και εγω αυτης της αποψης ειμαι,αλλα σε κινητο που ειχα παρει αρκετα ακριβα και απο τη μερα που εβγαλα την προστασια λες και γινοταν επιτηδες το ατιμο και ολο και κατι πηγαινε πανω στην οθονη,μια κλειδια μια ξεχνιομουν και το εβαζα στη τσεπη με ξεχασμενα κερματα,μεχρι και το κοντρολ της tv εσκασε μια φορα πανω του,με αποτελεσμα να αποκομισω κατι ομορφες γρατζουνιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...