gia_nnis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Η καλύτερη μόνωση από έξω είναι το νταουλΝταουν! Το νταουλ θα χρειαστει να το χτυπησεις μετα την πληρωμη..! 1
normal40 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Νταουν! Το νταουλ θα χρειαστει να το χτυπησεις μετα την πληρωμη..!Νταξει ρε ένα γράμμα λάθος χάχα To ποιο? Νταουν Νταουν χάχα Νταουν! Το νταουλ θα χρειαστει να το χτυπησεις μετα την πληρωμη..! Κάνει δουλειά όμως.. Δεν περνάει τίποτα
sanaeriko Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 η μονωση πρεπει να γινει απ εξω Αν γνωρίζετε,εγω το σπίτι το νοικιάζω,δεν έχω μέσα ούτε 3 μήνες,αυτά είναι έξοδα δικά μου η του ιδιοκτήτη? Προφανώς και δεν είχα ενημερωθεί για πρόβλημα μονωσης όταν το ενοικίασα,ούτε υπήρχαν τότε σημάδια υγρασίας.
Valerie_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 ντάου (dow) λέγεται το μονωτικό υλικό. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Αν γνωρίζετε,εγω το σπίτι το νοικιάζω,δεν έχω μέσα ούτε 3 μήνες,αυτά είναι έξοδα δικά μου η του ιδιοκτήτη? Προφανώς και δεν είχα ενημερωθεί για πρόβλημα μονωσης όταν το ενοικίασα,ούτε υπήρχαν τότε σημάδια υγρασίας. Προφανώς του ιδιοκτήτη, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι... ντάου (dow) λέγεται το μονωτικό υλικό. Ty 1
sanaeriko Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Προφανώς του ιδιοκτήτη, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι... Ty Και η μόνωση πρέπει να γίνει σε όλη την εξωτερική πλευρα της πολυκατοικίας(3ωροφη) η μόνο στο δικό μου κομμάτι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Για να γίνει σε όλοι την πολυκατοικία πρέπει να το αποφασίσουν όλοι οι ιδιοκτήτες. Σε ένα διαμέρισμα θα γίνει στις "ελεύθερες" πλευρές του κι ΑΝ το αποφασίσει ο ιδιοκτήτης. Κοινώς απίθανο...
normal40 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Και η μόνωση πρέπει να γίνει σε όλη την εξωτερική πλευρα της πολυκατοικίας(3ωροφη) η μόνο στο δικό μου κομμάτι? Ούτε σε όνειρο γιστι δεν έχουν όλοι πρόβλημα, σε εμάς έτσι είναι και δεν δίνουν ευρώ.
sanaeriko Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Οπότε αν δεν συναινέσει ο ιδιοκτήτης ούτε μονος μου μπορώ να φωνάξω κάποιον να φτιάξει το δικό μου κομματι έτσι? Σίγουρα απ την εσωτερική πλευρά δεν μπορεί να γίνει κάτι? Ένα παλικάρι μου στειλε σε pm κάτι τέτοιο https://www.youtube.com/watch?v=B_UdkEXrMNs
fakiris31 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δε νομίζω να σε συμφέρει να το κάνεις και να το πληρώσεις εσύ. Αν είναι να το κάνεις ο ιδιοκτήτης σιγά μη σε πει όχι αν το κάνεις τζάμπα
sanaeriko Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δε νομίζω να σε συμφέρει να το κάνεις και να το πληρώσεις εσύ. Αν είναι να το κάνεις ο ιδιοκτήτης σιγά μη σε πει όχι αν το κάνεις τζάμπα Ναι ρε συ σίγουρα.Ας δώσει αυτός το οκ να ερθει ανθρωπος να το φτιάξει και θα του τα κρατήσω απ τα ενοίκια. Και μετα αναλύουμε ποιος απ τους 2 θα είναι ο περισσότερο μ.....ς
BreakingMad Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, Έχω σχεδόν 3 μήνες σε ενα διαμέρισμα χωρίς εμφανή ίχνη υγρασίας. Τις τελευταίες 4-5 φόρες βρέχει διαρκώς και εμφανίστηκε στο ταβάνι της κουζίνας υγρασία (αρχικά) και μάλιστα στάζουν και σταγόνες. Το διαμέρισμα είναι το τελευταίο στη πολυκατοικία και στη ταράτσα δεν βλεπω καποιου είδους μόνωση παρά μόνο τσιμέντο. Θα ενημερώσω τον ιδιοκτήκη (που προφανώς το γνώριζε αλλά δεν το ανέφερε) αλλά μέχρι να περάσουν αυτές οι μέρες με τη καραντίνα θα λείπω από το διαμέρισμα. Τι μέτρα πρέπει να παρω για την ασφάλεια του διαμερίσματος; Θα κλεισω το γενικό για το ρεύμα αλλά θα πρεπει ίσως να αφήσω και κάποιο πατζούρι σε ανάκλιση; Με προβληματίζει ότι το χειμώνα δεν ειχε εμφανιστεί το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα