sils Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα στην παρεα . Εδω και δυο μερεςσυμβαινει το εξης μολις ενα κνητο συνδεεται στο ιντερνετ παυουν να εχουν ιντερνετ ολες οι συσκευες.Αυτο γινεται οταν συνδεεται στο acces point n sto extender. Αν συνδεθη στο ρουτερ ολα καλα. Πριν το καταλαβω αυτο πηρα τηλ στην τεχνικη υποστηριξη αλλαξαμε ρουτερ κτλ αλλα μαλλον κατιναλλο συμβαινει.Στα υποψιν οτι εδω και ενα χρονο δουλευει ετσι χωρις κανενα προβλημα τωρα το επαθε .αν παραδειγμα βλεπω κατι στο youtube στο ταμπλετ και ανοιξω το wifi sto κνητο ειναι λες και παταω pause...?????? Οταν ειναι συνδεδεμενο σε καποιο access point h extender. Μπορει καποιος να με βοηθησει ???? Ευχαριστω.
corsair04 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα στην παρεα . Εδω και δυο μερεςσυμβαινει το εξης μολις ενα κνητο συνδεεται στο ιντερνετ παυουν να εχουν ιντερνετ ολες οι συσκευες.Αυτο γινεται οταν συνδεεται στο acces point n sto extender. Αν συνδεθη στο ρουτερ ολα καλα. Πριν το καταλαβω αυτο πηρα τηλ στην τεχνικη υποστηριξη αλλαξαμε ρουτερ κτλ αλλα μαλλον κατιναλλο συμβαινει.Στα υποψιν οτι εδω και ενα χρονο δουλευει ετσι χωρις κανενα προβλημα τωρα το επαθε .αν παραδειγμα βλεπω κατι στο youtube στο ταμπλετ και ανοιξω το wifi sto κνητο ειναι λες και παταω pause...?????? Οταν ειναι συνδεδεμενο σε καποιο access point h extender. Μπορει καποιος να με βοηθησει ???? Ευχαριστω. μήπως παίρνουν την ίδια ip και κάνουν σύγκρουση ?
sils Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 μήπως παίρνουν την ίδια ip και κάνουν σύγκρουση ? Πως θα το τσεκαρω??????
corsair04 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Πως θα το τσεκαρω?????? για αρχη στο acess point, extender τoν dhcp των εχεις κλεισει ;
sils Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 για αρχη στο acess point, extender τoν dhcp των εχεις κλεισει ; οχι δεν εχω κανει τιποτα αλλα δουλευαν ολα ρολοι τωρα τι επαθαν?????
corsair04 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 οχι δεν εχω κανει τιποτα αλλα δουλευαν ολα ρολοι τωρα τι επαθαν????? δοκίμασε να βάλεις στο κινητό σου καρφωτή ip επίσης καλύτερα θα ήταν να κλείσεις τον dhcp και από το extender και το access point
sils Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 δοκίμασε να βάλεις στο κινητό σου καρφωτή ip επίσης καλύτερα θα ήταν να κλείσεις τον dhcp και από το extender και το access pointΜπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως θα βαλω την ip στο κινητο μου και τι μορφη θα εχει.Ευχαριστω
corsair04 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως θα βαλω την ip στο κινητο μου και τι μορφη θα εχει. Ευχαριστω ξέρεις ποια ip έχει το δίκτυο ? εάν όχι κατέβασε ένα ip scanner και βάλε ένα screenshot επίσης τι μάρκα είναι το extender, access point
isay Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Περα απο τα προηγουμενα που θεωρώ λογικά, πες μας και κατι αλλο. Αν αφήσεις συνδεμένο το κινητό, το δίκτυο "συνέρχεται" μετά απο 10 λεπτά; Μπαίνουν οι αλλοι υπολογιστες στο νετ; Αυτό μήπως το κινητό κάνει sync και γονατίζει τη γραμμή.
sils Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Περα απο τα προηγουμενα που θεωρώ λογικά, πες μας και κατι αλλο. Αν αφήσεις συνδεμένο το κινητό, το δίκτυο "συνέρχεται" μετά απο 10 λεπτά; Μπαίνουν οι αλλοι υπολογιστες στο νετ; Αυτό μήπως το κινητό κάνει sync και γονατίζει τη γραμμή. Οχι δεν συνερχεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα