Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα .

Εδω και δυο μερεςσυμβαινει το εξης μολις ενα κνητο συνδεεται στο ιντερνετ παυουν να εχουν ιντερνετ ολες οι συσκευες.Αυτο γινεται οταν συνδεεται στο acces point n sto extender.

Αν συνδεθη στο ρουτερ ολα καλα.

Πριν το καταλαβω αυτο πηρα τηλ στην τεχνικη υποστηριξη αλλαξαμε ρουτερ κτλ αλλα μαλλον κατιναλλο συμβαινει.Στα υποψιν οτι εδω και ενα χρονο δουλευει ετσι χωρις κανενα προβλημα τωρα το επαθε .αν παραδειγμα βλεπω κατι στο youtube στο ταμπλετ και ανοιξω το wifi sto κνητο ειναι λες και παταω pause...??????

Οταν ειναι συνδεδεμενο σε καποιο access point h extender.

Μπορει καποιος να με βοηθησει ????

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα .

Εδω και δυο μερεςσυμβαινει το εξης μολις ενα κνητο συνδεεται στο ιντερνετ παυουν να εχουν ιντερνετ ολες οι συσκευες.Αυτο γινεται οταν συνδεεται στο acces point n sto extender.

Αν συνδεθη στο ρουτερ ολα καλα.

Πριν το καταλαβω αυτο πηρα τηλ στην τεχνικη υποστηριξη αλλαξαμε ρουτερ κτλ αλλα μαλλον κατιναλλο συμβαινει.Στα υποψιν οτι εδω και ενα χρονο δουλευει ετσι χωρις κανενα προβλημα τωρα το επαθε .αν παραδειγμα βλεπω κατι στο youtube στο ταμπλετ και ανοιξω το wifi sto κνητο ειναι λες και παταω pause...??????

Οταν ειναι συνδεδεμενο σε καποιο access point h extender.

Μπορει καποιος να με βοηθησει ????

Ευχαριστω.

μήπως παίρνουν την ίδια ip και κάνουν σύγκρουση ?  

Δημοσ.

για αρχη στο acess point, extender τoν  dhcp των εχεις κλεισει ;

οχι δεν εχω κανει τιποτα αλλα δουλευαν ολα ρολοι τωρα τι επαθαν?????
Δημοσ.

οχι δεν εχω κανει τιποτα αλλα δουλευαν ολα ρολοι τωρα τι επαθαν?????

δοκίμασε να βάλεις στο κινητό σου καρφωτή ip επίσης καλύτερα θα ήταν να κλείσεις τον dhcp και από το extender και το access point

Δημοσ.

δοκίμασε να βάλεις στο κινητό σου καρφωτή ip επίσης καλύτερα θα ήταν να κλείσεις τον dhcp και από το extender και το access point

Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως θα βαλω την ip στο κινητο μου και τι μορφη θα εχει.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως θα βαλω την ip στο κινητο μου και τι μορφη θα εχει.

Ευχαριστω

ξέρεις ποια ip έχει το δίκτυο ? εάν όχι κατέβασε ένα ip scanner και βάλε ένα screenshot  επίσης τι μάρκα είναι το extender, access point

Δημοσ.

Περα απο τα προηγουμενα που θεωρώ λογικά, πες μας και κατι αλλο. Αν αφήσεις συνδεμένο το κινητό, το δίκτυο "συνέρχεται" μετά απο 10 λεπτά; Μπαίνουν οι αλλοι υπολογιστες στο νετ;

Αυτό μήπως το κινητό κάνει sync και γονατίζει τη γραμμή. 

Δημοσ.

Περα απο τα προηγουμενα που θεωρώ λογικά, πες μας και κατι αλλο. Αν αφήσεις συνδεμένο το κινητό, το δίκτυο "συνέρχεται" μετά απο 10 λεπτά; Μπαίνουν οι αλλοι υπολογιστες στο νετ;

Αυτό μήπως το κινητό κάνει sync και γονατίζει τη γραμμή.

Οχι δεν συνερχεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...