vkokkos79 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα σήμερα μου ενεργοποιήθηκε η σύνδεση αλλά τα ξεφτέρια της Wind δεν μου έχουν στείλει ακόμα τον εξοπλισμό τους.Anyway έχω δύο ρούτερ από Forthnet VDSL και ενώ συγχρονίζουν κανονικά δεν μου "παίζει" το ίντερνετ.Έχω κάνει και στα δύο reset κανονικά,βάζω τους κωδικούς μου από Wind αλλά δεν....Κάποια βοήθεια από κάποιον ?
panos- Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δεν θα έπρεπε αυτό εφόσον συγχρονίζονται. Παίρνουν IP? Αν όχι αφού βεβαιωθείς ότι έχεις ρυθμίσει σωστά τα στοιχεία κάλεσε το 13800 ώστε να δεις αν χρειάζεται να κάνεις εσυ κάτι άλλο ίσως.
vkokkos79 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δεν θα έπρεπε αυτό εφόσον συγχρονίζονται. Παίρνουν IP? Αν όχι αφού βεβαιωθείς ότι έχεις ρυθμίσει σωστά τα στοιχεία κάλεσε το 13800 ώστε να δεις αν χρειάζεται να κάνεις εσυ κάτι άλλο ίσως. Δεν παίρνουν ip.Χθες παρέλαβα το Zyxel VMG1312-B10D και έπαιξε κανονικά.Τα Technicolor πάντως πολύ καλύτερα από το Zyxel.Με το tg788vn, δύο χρόνια που το είχα ούτε ένα disconnect ενώ από χθες το Zyxel τρεις φορές το λαμπάκι του internet από πράσινο γινόταν πορτοκαλί,έπεφτε το ίντερνετ για 20-30 δευτερόλεπτα και επανερχόταν.Του έκανα ένα firmware upgrade από το site της Zyxel και παρακολουθώ την συμπεριφορά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα