Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει κανεις να προτεινει καποιο συστημα καθαρισμου αυτοκινητου?αν ειναι δυνατον να ριχνει νερο μαζι με σαπουνι!

Δημοσ.

Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο να σου προτείνω, αλλά αν πάρεις π.χ ένα Karcher γύρω στα 100€, που βλέπω να έχει και δοχείο για σαπουνάδα/αφρό, νομίζω δεν θα έχεις παράπονο.

Ο αφρός περισσότερο σαπουνάδα θα είναι πάντως, όχι σαν τον αφρό που θυμίζει σαντιγύ...

• Like 1
Δημοσ.

Εχω ακουσει καλα λογια για τα Nilfisk που φερνει το e-shop. Εγω το καλοκαιρι σκεφτομαι να τσιμπισω ενα. 

και εγω εχω ακουσει καλα λογια αλλα δεν ξερω αν θα εχουν καλη συμπεριφορα τα πιο οικονομικα της

Δημοσ.

.. δεν ξερω αν θα εχουν καλη συμπεριφορα τα πιο οικονομικα της

Eίχα περάσει δίπλα από ένα Nilfisk, και όρμησε να με δαγκώσει!!

Εντάξει, μεμονωμένο περιστατικό...

Δημοσ.

Αν περιμένετε να πλυνεται το αμαξι σας με πιεστικα του κατοστάρικου, λυπαμαι αλλα θα απογοητευτειτε. Αν θελετε να πλένετε το αμάξι, υπολογίζεται απο 350 ευρω και πάνω για ενα σοβαρό πιεστικο.

Δημοσ.

Υπερβάλλεις φίλε μου.

δεν υπερβάλλω στο ελάχιστο... την πάτησα πριν απο σας, για σας. Οποιος θέλει ακουει, οποιος δε θελει... καλο παιδεμα.

Δημοσ.

Αν περιμένετε να πλυνεται το αμαξι σας με πιεστικα του κατοστάρικου, λυπαμαι αλλα θα απογοητευτειτε. Αν θελετε να πλένετε το αμάξι, υπολογίζεται απο 350 ευρω και πάνω για ενα σοβαρό πιεστικο.

να ανοιξουμε και κανα βενζιναδικο να πλενουμε αμαξια...  :P

αληθεια με τι προιον την πατησες ; Παιζουν πολλες μουφες κατω απο 100 ευρω... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...