Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Σημερα στα καλα του καθουμενου χωρις να εχω πειραξει τιποτα δεν ειχα ιντερνετ,ενω τα λαμπακια στο ρουτερ ηταν ολα πρασινα οπως συνηθως.

Λεω ας κανω reset (oχι reboot) το ρουτερ μου

Το κανω κ βλεπω το λαμπακι του ιντερνετ κοκκινο!

Παω να μπω στη σελιδα του ρουτερ, τιποτα!

Παιρνω την wind κ χωρις ιδιαιτερη βοηθεια,μου ειπαν δηλωσαν βλαβη στο ρουτερ

Εγω το εψαξα λιγο παραπανω στα manual κ ειδα οτι οταν κανεις στο συγκεκριμενο ρουτερ ρισετ, μπαινει μετα μονο στο 192,168,1,1 και οχι στο 192,168,1,254 που μου ελεγε η wind!

Μπαινω λοιπον στο 1,1 και παιρνω τη wind,oυτε που ηξεραν οι τεχνικοι οτι επρεπε να μπω εκει μετα απο ρισετ με αποτελεσμα για να μην μακρηγορω οτι συνεχισαν να μου λενε οτι εχει βλαβη το ρουτερ.

Εγω ειμαι πεπεισμενος οτι το ρουτερ δουλευει μια χαρα,απλα εχει χασει τις ρυθμισεις της wind μετα το reset και οι τηλεφωνητες δεν ξερουν να με καθοδηγησουν σε αυτο το σημειο.

Γνωριζει καποιος αν μπορω να κανω μονος μου τις ρυθμισεις μεσα απο το σαιτ του ρουτερ?

Το ρουτερ ειναι το zyxel vmg1312-b10d

Eυχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Σημερα στα καλα του καθουμενου χωρις να εχω πειραξει τιποτα δεν ειχα ιντερνετ,ενω τα λαμπακια στο ρουτερ ηταν ολα πρασινα οπως συνηθως.

Λεω ας κανω reset (oχι reboot) το ρουτερ μου

Το κανω κ βλεπω το λαμπακι του ιντερνετ κοκκινο!

Παω να μπω στη σελιδα του ρουτερ, τιποτα!

Παιρνω την wind κ χωρις ιδιαιτερη βοηθεια,μου ειπαν δηλωσαν βλαβη στο ρουτερ

Εγω το εψαξα λιγο παραπανω στα manual κ ειδα οτι οταν κανεις στο συγκεκριμενο ρουτερ ρισετ, μπαινει μετα μονο στο 192,168,1,1 και οχι στο 192,168,1,254 που μου ελεγε η wind!

Μπαινω λοιπον στο 1,1 και παιρνω τη wind,oυτε που ηξεραν οι τεχνικοι οτι επρεπε να μπω εκει μετα απο ρισετ με αποτελεσμα για να μην μακρηγορω οτι συνεχισαν να μου λενε οτι εχει βλαβη το ρουτερ.

Εγω ειμαι πεπεισμενος οτι το ρουτερ δουλευει μια χαρα,απλα εχει χασει τις ρυθμισεις της wind μετα το reset και οι τηλεφωνητες δεν ξερουν να με καθοδηγησουν σε αυτο το σημειο.

Γνωριζει καποιος αν μπορω να κανω μονος μου τις ρυθμισεις μεσα απο το σαιτ του ρουτερ?

Το ρουτερ ειναι το zyxel vmg1312-b10d

Eυχαριστω!

Για αρχή,δεν μίλησες με τεχνικούς,μίλησες με κάποια κοπελίτσα που παίρνει 300 ευρώ για να διαβάζει αυτοματοποιημένες απαντήσεις και μπούσουλες.

Είτε έχει πρόβλημα η γραμμή,είτε το ρούτερ.

Προφανώς είδαν την γραμμή να μην έχει πρόβλημα,οπότε φταίει η συσκευή.

Πόσο νομίζεις θα ασχοληθούν;Ειδικά στην wind..

Γενικά,άμα δε ξέρεις ,δε το πειράζεις.

Δημοσ.

Εχω ξανακανει ρισετ στη συσκευη κ δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.

Βεβαια εγω δεν ρωτησα το φορουμ αν μιλησα με τεχνικο ή με τηλεφωνητρια, ή ποσο θα πρεπε να ασχοληθει η wind μαζι μου.

Για αυτο αν καποιος ξερει κ μπορει να βοηθησει ευχαριστως,μη κανουμε εκτος θεματος ποστ.Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...