Προς το περιεχόμενο

GEFORCE 4 MX440 8X HELP-DRIVERS

Joker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΜΙΑ GEFORCE 4 MX 440 ΣΕ ΧΡ.ΤΑ DRIVERS ΤΟΥ CD ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ DRIVERS ΤΗΣ NVIDIA & ΠΑΛΙ ΤΖΙΦΟΣ.ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΡΙΦΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημά σου? Το "δεν κάνουν δουλειά" δεν λέει και πολλά πράγματα...

Και απέφευγε τα κεφαλαία, που σημαίνουν ότι φωνάζεις. Ξέρουμε να διαβάζουμε και μικρά. :P

καλημερα.εγω πηρα μια FX 5200 αλλα με τα XP δεν καταφερα να την κανω να δουλεψει γιατι καθε φορα που ανοιγα το pc δεν υπηρχαν οι drivers που ειχα εγκαταστησει.εβαλα τα 2000 τα PROFESSIONAL, η κατασταση ειναι καλυτερη αλλα παλι υπαρχει προβλημα γιατι δεν υπαρχει επιλογη στο display settings αναλυσης 1024χ768.μηπως φταιει η οθονη που ειναι 15αρα;βεβαια με την hercules gf2 που ειχα δουλευε μια χαρα.

Εγώ πέρασα κανονικά τους drivers οπου βρήκα μέσα στο cd.Μετά την επανεκκίνηση φόρτωσαν κανονικά τα ΧΡ αλλά την ώρα που πάει να βγεί η Επιφάνεια Εργασίας κολλάει το pc & χτυπαέι η μητρική.Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει & με την καινούργια έκδοση που κατέβασα.ΣΗΜΕΙΩΣΗ όταν προσπαθησα να περάσω τους drivers (παλιούς & νέους) κατά το setup εβγαινε το μήνυμα πως το λογισμικο δεν έχει την ψηφιακή υπογραφή των ΧΡ.Επίσης έχω δοκιμάσει την τελευταία έκδοση της nvidia,την προτελευταία καθώς βέβαια & τους drivers που ειχε το cd.

Κάνε μία κατάργηση από safe mode και αν μπορείς εγκατέστησε τους 45,23 είναι οι τελευταί της nvidia για directx8.1 που δουλεύει καλύτερα με αυτήν την κάρτα. Δοκιμασμένο με 3d mark 2001SE.

Δοκίμασα & αυτή την έκδοση αλλά τίποτα.Οταν παει να μπει στην Επιφάνεια Εργασίας κολλάει & χτυπάει η μητρική.Εχω προσπαθήσει να εγκαταστήσω πάρα πολλές εκδόσεις την τελευταία αλλά & παλαιότερες αλλά πάντα το ίδιο πρόβλημα.

Κλείστε τα Antivirus για καλό και για κακό...

GF4MX440 σε XP με καινούργιους drivers δεν έχει πρόβλημα.

συμφωνο απολυτα.εγω ποτε δεν ειχα προβλημα.βαλε οταν καταφερεις και τους παραπανω drivers ειναι οι καλυτεροι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...