vezouvios1996 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να χρησιμοποιω δυο κινητα iphone με το ιδιο icloud κλτπα
corsair04 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να χρησιμοποιω δυο κινητα iphone με το ιδιο icloud κλτπα εννοείτε πως μπορείς αλλά προσοχή στο ιστορικό θα είναι και στα δυο κινητά εάν είναι για σένα οκ αλλά εάν σε άλλο χρήστη καλύτερα διαφορετικό
CheOnWeb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Καλύτερα να μας πεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, για να σου πούμε την καλύτερη λύση και να μην έχεις προβλήματα αργότερα.
vezouvios1996 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Καλύτερα να μας πεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, για να σου πούμε την καλύτερη λύση και να μην έχεις προβλήματα αργότερα. λοιπον εχω iphone 6 και μπαινω στρατο οποτε θελω εκει να εχω ενα iphone 4 και οταν ειμαι εξω το 6αρι κανονικα.. απλα ρωταω αν θελει νεο icloud να κανω στο 4αρι
CheOnWeb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 οχι το ιδιο βαλε... +1 Εξ' άλλου αυτό είναι και το νόημα του iCloud. Καλό είναι να έχουν διαφορετικό όνομα οι συσκευές. π.χ. "Vez's iPhone 6" και "Vez's iPhone 4"
vezouvios1996 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 +1 Εξ' άλλου αυτό είναι και το νόημα του iCloud. Καλό είναι να έχουν διαφορετικό όνομα οι συσκευές. π.χ. "Vez's iPhone 6" και "Vez's iPhone 4" σε ευχαριστω φιλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα