LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 απο ολα τα ρουτερ που δινει η wind το μονο σοβαρο μαλλον ειναι το zyxel το οποιο μπορει να αλλαξει και firmware για να εχει generic firmware.zte για πεταμα δεν το συζητω Που βρισκουμε το firmware? Βρηκα αυτο VMG1312-B10D_5.11(AAXA.4)C0 Στην αναβαθμιση εχει δυο ενα που λεει Upgrade Firmware και ενα που λεει Upgrade WWAN Package και το αρχειο που κατεβασα εχει 5.11(AAXA.4)C0.bin και 5.11(AAXA.4)C0.rom Εβαλα το bin και εκανε αναβαθμιση firmware το αλλο τι ειναι;
Leokatana Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 απο ολα τα ρουτερ που δινει η wind το μονο σοβαρο μαλλον ειναι το zyxel το οποιο μπορει να αλλαξει και firmware για να εχει generic firmware.zte για πεταμα δεν το συζητω Καλημερα, το generic firmware που αναφερεσαι ειναι δοκιμασμενο σε ADSL και παιζει κανονικα? σε VDSL γραμμη δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα σε ADSL συγχρονιζει πολυ χαλια.
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Αν καποιος φλασαρει το ZyXEL και τσεκαρει το κουτακι που λεει Restore Default Settings After Firmware Upgrade: να ξερει οτι μετα η σελιδα του router ειναι 192.168.1.1 και οχι 192.168.1.254 και ο κωδικος 1234 οχι admin
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Που βρισκουμε το firmware? Βρηκα αυτο VMG1312-B10D_5.11(AAXA.4)C0 Στην αναβαθμιση εχει δυο ενα που λεει Upgrade Firmware και ενα που λεει Upgrade WWAN Package και το αρχειο που κατεβασα εχει 5.11(AAXA.4)C0.bin και 5.11(AAXA.4)C0.rom Εβαλα το bin και εκανε αναβαθμιση firmware το αλλο τι ειναι; τα firmware Παντα απο το site της ZYXEL για να ειναι τα Generic.το δευτερο δεν ξερω τι ειναι.δεν ξερω αν το παιρνει αυτοματα ή χρειαζεται για καποιο αλλο λογο.μπορει απλα να το παιρνει αυτοματα. Καλημερα, το generic firmware που αναφερεσαι ειναι δοκιμασμενο σε ADSL και παιζει κανονικα? σε VDSL γραμμη δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα σε ADSL συγχρονιζει πολυ χαλια. ισως να εχει να κανει και με καποια ασυμβατοτητα με το dslam που πεφτεις.μπορει απο την αλλη απλα να ειναι θεμα Chipset του zyxel.τυπικα κανα hard reset.
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 τα firmware Παντα απο το site της ZYXEL για να ειναι τα Generic.το δευτερο δεν ξερω τι ειναι.δεν ξερω αν το παιρνει αυτοματα ή χρειαζεται για καποιο αλλο λογο.μπορει απλα να το παιρνει αυτοματα. Το εχω βαλει εδω και κατι μερες και ειμαι σταθερος ουτε μια αποσυνδεση εβαλα και το WWAN Package Version: 1.17 δεν ξερω τι ακριβως κανει αυτο.
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 εδω λεει τι ειναι. https://kb.zyxel.com/KB/searchArticle!gwsViewDetail.action?articleOid=013333&lang=EN
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Εχω κανει συμβολαιο με την Wind για 17 ευρω τον μηνα συν οτι χρεωση σε περιπτωση που κανω καποιο τηλεφωνο γιατι δεν εχω βαλει προς σταθερα η κινητα λογω οτι μονο 5ψηφιο παιρνω για γιατρους για τα παιδια. Σημερα μου ηρθε λογαριασμος και ενω δεν εχω κανει καποια κληση δεν ηταν 17 ευρω αλλα περιπου 2 ευρω παραπανω, πηρα την Wind και μου ειπε οτι ειναι ο φορος του κρατους και ερωτω; Εγω εχω υπογραψει συμβολαιο 17 ευρω απο την στιγμη που μου εχει ερθει παραπανω δεν μπορω να κανω κατι; Τι με νοιαζει αν ειναι φορος του κρατους δηλαδη αν το κρατος τρελαθει και πει βαζω 15 ευρω φορο τον μηνα σε καθε σταθερη τηλεφωνια και ιντερνετ και ο λογαριασμος μου παει απο 17 32 ευρω ειμαι υποχρεωμενος να τους πληρωνω μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο; Το συμβολαιο μου γραφει 17 ευρω συνολο με ολα μεσα φοροι φπα κλπ δεν γραφει πχ 15 ευρω προ φπα και προ φορους.
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 δυστυχως δεν εχουν αδικο στην wind σε αυτο και σιγουρα μπορει να υπαρχει καπου σε μικρα γραμματα αυτο στο συμβολαιο.και δεν φταιει η wind ουτε ο καθε παροχος που μπηκε φορος.οπως και καποτε επαιρνες 10 ευρω καρτα στο κινητο και ειχες 10 ευρω οχι 9.καταλαβαινω πως το εννοεις οτι εγω για 17 πχ υπεγραψα αλλα στην πραξη.... ουτε ειναι λογικο ο καθε παροχος να επωμιστει ολο το φορο για τοσες χιλιαδες συνδρομητες διοτι ολοι εχουν υπογραψει για καποιο χ ποσο.αν ειχε γινει η αλλαγη απο αυτους πχ αλλαγη σε χρεωσεις εκει σε ειδοποιουν και απλα μπορεις να κανεις καταγγελια συμβασης αλλα τωρα....απο αλλου τον φαγαμε. ουτε κανεις ηξερε οτι θα μπει τετοιος φορος.τωρα και το συμβολαιο να σπασεις ακομα και να σε αφησουν σκεψου οτι οπου και να πας θα το πληρωσεις αυτο ειτε ειναι 5 ειτε 20 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα