bill2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Καλα εκανες μοας και γινει κατι Ναι καλα πες τους σιγα μην το κανουν
zourman1981 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 ηταν γενικο το προβλημα εμαι με οτε με δηλωμενη βλαβη απο τις 6 ιανουαριου (αιγαλεω) σημερα μου ηρθε και μενα μνμ αποκαταστασης ειχα θορυβο στο τηλεφωνο (οταν ειχα) και συχνες αποσυνδεσεις (οταν ειχα dsl) να πω ομως και την αληθεια μου βλεπω τουλαχιστον μια εβδομαδα οτετζιδες σε κουτια να κανουν εργασιες
bill2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Σωπα ρε και τι ηταν σου είπαν Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2017 από bill2015
lgre_p Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Σωπα ρε και τι ηταν σου είπαν Υπάρχει γενικό πρόβλημα αλλά δεν λένε ποιο είναι. Θεσσαλονίκη Περιοχή Πεύκων από 20/1 με wind και 4νετ δεν έχουν τηλέφωνο. Το internet υπολειτουργεί. Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει πουθενά και το πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος.
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Απο τοτε που γραφω οτι λυθηκε το προβλημα μπορει ναι μεν να εχω ιντερνετ αλλα εχω χαμηλη ταχυτητα. Δηλαδη πριν παω στην Wind στην Cyta ειχα 3.6-3.8mbps λογω αποστασης και στην Wind απο τοτε που εκοψα το VDSL για να γυρισω παλι στο ADSL εχω με το ζορι 2.8mbps και ολη την ωρα αποσυνδεσεις μεσα σε σχεδον 2 ωρες μου μετρησαν απο την Wind 16-18 αποσυνδεσεις. Η πλακα ειναι οτι σημερα ηρθε τεχνικος και δεν βρηκε προβλημα (ασχετα αν του ειπα οτι μου το κανει οταν το ζορισω δηλαδη κατεβαζω κατι πχ drivers για καποιον υπολογιστη που μου εφεραν για επισκευη) και μου ειπε οτι θα χρεωθω 30 ευρω για την επισκεψη. Εφυγε ο τεχνικος στις 14:30 και εβαλα να κατεβασω κατι αρχεια και μεχρι τις 16:30 που τους πηρα οι ιδιοι απο την Wind μου μετρησαν τις παραπανω 16-18 αποσυνδεσεις οταν ειπα σε αυτον που μιλουσα οτι θα κανω καταγγελια γιατι με κοροϊδευουν και πανε να μου φανε και λεφτα ενω υπαρχει προβλημα και πως καταγραφω και εγω την συνομιλια οπως εξ αρχης την καταγραφουν και αυτοι μου ειπε οτι δεν δεχεται να καταγραψω την συνομιλια !!! Πως ειναι δυνατον οταν μια εταιρια καταγραφει την συνομιλια να μου απαγορευει την ιδια στιγμη να την καταγραψω και εγω; Δεν με αποσχολει οτι την εχουν και αυτοι γιατι αυτοι μπορει να κρατανε αυτα που τους συμφερουν και να διαγραφουν αυτα που δεν τους συμφερουν. Ζητησα απο το αρμοδιο τμημα να διακοψουν την συνδεση απο την στιγμη που εδω και ενα μηνα δεν μπορουν να κανουν κατι και εχουν σπασει τα νευρα μου και μου ειπαν οτι θα χρεωθω πεναλτι 160 ευρω, δηλαδη και κερατας και δαρμενος. Οση ωρα γραφω αυτο εχει κανει τουλαχιστον 10 αποσυνδεσεις και σχετικα γραφω γρηγορα 30 χρονια ειμαι πανω στους υπολογιστες ΥΓ εκανε μεγαλη αποσυνδεση απο τις 17:35 μεχρι τωρα 17:45
tsioulak Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Η wind ειναι η χειρότερη εταιρία τηλεπικοινωνιών όσον αφορα την εξυπηρέτηση, και ναι εσύ (και εγω και ολοι μας) δεν εχουμε σχεδον κανενα δικαιωμα ως καταναλωτές, τα παράπονα σου στον επίτιμο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Τον προεδρο της Δημοκρατιας; Η τον Μητσοτακη τον επιτιμο της ΝΔ
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Σημερα που ηρθε τεχνικος μου βρηκε προβλημα στο ρουτερ γιατι ειδε οτι χανει ip εβαλε ενα δικο του και δουλευε κανονικα. Μου ειπε οτι κανονικα το ZyXEL VMG1312-B10D που εχω ναι μεν λεει οτι ειναι για VDSL και ADSL αζλλα δεν κανει για ADSL Ειναι να μου κανουν αντικατασταση να μου στειλουν αλλο ποιο απο αυτα που δινει η Wind ειναι καλο για ADSL μπας και το ζητησω και μου το στειλουν; Εχω και το ZTE ZXHN H168N πριν μου δωσουν το ZyXEL αλλα αυτο ειχε προβλημα με το wifi λαπτοπ διπλα στο ρουτερ με VDSL δεν ειχε πανω απο 15mbps ταχυτητα. Δηλαδη εχω ηδη δυο ρουτερ και περιμενω τριτο. Εδω τα καλα ρουτερ παρε παρε
tsioulak Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Τον προεδρο της Δημοκρατιας; Η τον Μητσοτακη τον επιτιμο της ΝΔ Το δεύτερο.
"nikos" Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Σημερα που ηρθε τεχνικος μου βρηκε προβλημα στο ρουτερ γιατι ειδε οτι χανει ip εβαλε ενα δικο του και δουλευε κανονικα. Μου ειπε οτι κανονικα το ZyXEL VMG1312-B10D που εχω ναι μεν λεει οτι ειναι για VDSL και ADSL αζλλα δεν κανει για ADSL Ειναι να μου κανουν αντικατασταση να μου στειλουν αλλο ποιο απο αυτα που δινει η Wind ειναι καλο για ADSL μπας και το ζητησω και μου το στειλουν; Εχω και το ZTE ZXHN H168N πριν μου δωσουν το ZyXEL αλλα αυτο ειχε προβλημα με το wifi λαπτοπ διπλα στο ρουτερ με VDSL δεν ειχε πανω απο 15mbps ταχυτητα. Δηλαδη εχω ηδη δυο ρουτερ και περιμενω τριτο. Εδω τα καλα ρουτερ παρε παρε Μόλις σου έρθει το τρίτο να πας σε ένα κατάστημα να παραδώσεις τα άλλα 2 μην σου κάνουν και εσένα λαμογια και σου τα χρεώνουν διότι παίζει να είναι για χρήση με το συμβόλαιο
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μόλις σου έρθει το τρίτο να πας σε ένα κατάστημα να παραδώσεις τα άλλα 2 μην σου κάνουν και εσένα λαμογια και σου τα χρεώνουν διότι παίζει να είναι για χρήση με το συμβόλαιο Θα κανω διακοπη με το που τελειωσει το συμβολαιο και τοτε θα τους τα παω ολα πισω. Τους ειχα ρωτησει αν πρεπει να παω πισω το ZTE και μου ειπαν οχι να το πεταξω για προβληματικο αλλα εγω το εχω στο κουτι και θα το δωσω πισω.
"nikos" Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πίσω όλα όλα και τα καλώδια είναι μαλακες σε δικό μου άνθρωπο του είπαν έτσι και πάλι καλά το κατέγραφε και την πάτησαν
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πίσω όλα όλα και τα καλώδια είναι μαλακες σε δικό μου άνθρωπο του είπαν έτσι και πάλι καλά το κατέγραφε και την πάτησαν Πηρα τωρα τηλεφωνο για να μαθω τι ακριβως παιζει με τα router που μου εχουν κανει αντικατασταση και φυσικα εκανα καταγραφη. Μου ειπαν οτι εχω χρεωθει μονο ενα router και οταν τελειωσει η συμβαση και θελω να διακοψω ενα θα πρεπει να επιστρεψω τα αλλα ειναι απο αντικατασταση. Οταν τον ρωτησα ποσα router μου εχετε στειλει μου ειπε εγω εδω ενα βλεπω χρεωμενο.
poulinos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 απο ολα τα ρουτερ που δινει η wind το μονο σοβαρο μαλλον ειναι το zyxel το οποιο μπορει να αλλαξει και firmware για να εχει generic firmware.zte για πεταμα δεν το συζητω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα