Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω ιντερνετ απο τις 9/1 δεν αναβει καθολου το λαμπακι DSL αλλαξα καλωδιο αλλαξα και ρουτερ το εβαλα και χωρις φιλτρο τιποτα εντελως σβηστο.

Στην Wind με πανε απο μερα σε μερα ηταν να το φτιαξουν στις 13/1 μετα μου ειπαν στις 16/1 το πρωϊ θα εχω ιντερνετ πριν λιγο που τους πηρα δεν ξερουν αν θα φτιαχτει σημερα.

Που μπορω να κανω καταγγελια να φυγω απο αυτους γιατι στο τελος θα δουν τι βαρυ χερι εχω 110 κιλα ανθρωπος.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκίμασες στην κεντρικη πριζα χωρις τπτ πανω ουτε τηλεφωνα σχετο ρουτερ

Το δοκιμασα αλλα μου ειπαν οτι δεν ειναι δικο μου προβλημα αλλα δικο τους αλλιως θα ειχαν στειλει τεχνικο.

Δημοσ.

Τηλέφωνια εχεις ;

Εχω DSL δεν εχω

Εχω και αλλο προβλημα μαζι τους. Αγορασα απο εδω μεσα σε αγγελια ενα tv tuner για Android το οποιο μετα απο λιγο καιρο επαθε βλαβη τους το παω σε καταστημα εδω στο Περιστερι μετα απο καιρο μου κανουν αντικατασταση αλλα ειχαν χασει την αποδειξη που τους ειχα παει και ηταν απο ταμειακη μηχανη οχι καποιο Α4 χαρτι.

Η δευτερη συσκευη που μου εδωσαν ειχε προβλημα και μου λενε οτι χωρις αποδειξη δεν μπορουν να την στειλουν για DOA ουτε μπορουν να κανουν κατι.

Δεν μπορουν να κανουν κατι για μια αποδειξη που την εχασαν αυτοι!!!!

Δημοσ.

Ασε ενας φιλος με wind δεν είχε καθολου υπηρεσιες και εφυγε ενα μηνα τους περίμενε

Πως εφυγε; Αυτο με ενδιαφερει. :-)

Δημοσ.

'εφυγε τον χρέωσαν σ'υνολο 235 ευρώ και μετά όταν του ήρθε το χαρτί ότι χρστάει απο τη wind έκανε καταγγελά στον καταναλωτή και του έβαλαν να πληρώσει μονο τα 39,91 ευρώ 

Δημοσ.

Ακομα και σημερα δεν εχω ιντερνετ και η πλακα ολοι γυρω μου εχουν κανονικα να πω οτι ειναι γενικο προβλημα.

Ενημερωση καμια μου ειχαν πει για 13 μετα για 16 μετα για 18 σημερα που πηρα πηγαν να με συνδεσουν με τον θεο γιατι μονο αυτος ξερει αλλα μιλουσε με τον αγιο Πετρο.

Δημοσ.

πες τους αν δεν γίνει θα σας κάνω καταγγελία 

η την τελική κανε στον καταναλωτή η στην εεττ και να δεις για πότε θα το κανουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...