forty45 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους! Γνωριζει κανεις την συνδεσμολογια της συγκεκριμενης πριζας;; Εχει 4 υποδοχες πανω και 4 κατω . Εχω απλο τηλεφωνικο καλωδιο με δυο καλωδιακια ενα κοκκινο και ενα πρασινο. Παραθετω και φωτογραφια της πριζας μηπως καποιος ξερει. Ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Στη μεση{2,3} στην Site: υποδοχη πανω ή κατω.. και δοκιμαζεις.
corsair04 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους! Γνωριζει κανεις την συνδεσμολογια της συγκεκριμενης πριζας;; Εχει 4 υποδοχες πανω και 4 κατω . Εχω απλο τηλεφωνικο καλωδιο με δυο καλωδιακια ενα κοκκινο και ενα πρασινο. Παραθετω και φωτογραφια της πριζας μηπως καποιος ξερει. Ευχαριστω τι ακριβώς θες να κάνεις ? 1
forty45 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Kαλησπερα! Θελω να συνδεσω το καλωδιο του τηλεφωνου (με τα δυο καλωδιακια κοκκινο - πρασινο) με την εσωτερικη πλευρα της πριζας οπου εχει 4 υποδοχες πανω και 4 κατω. δεν ξερω που πρεπει να τα συνδεσω τα δυο καλωδιακια λογω των πολλων υποδοχων. Στη μεση{2,3} στην Site: υποδοχη πανω ή κατω.. και δοκιμαζεις. Επομενως ειναι μονο στα δυο μεσαια πανω η κατω σωστα ; ενα απο τα δυο λογικα θα λειτουργησει
corsair04 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Kαλησπερα! Θελω να συνδεσω το καλωδιο του τηλεφωνου (με τα δυο καλωδιακια κοκκινο - πρασινο) με την εσωτερικη πλευρα της πριζας οπου εχει 4 υποδοχες πανω και 4 κατω. δεν ξερω που πρεπει να τα συνδεσω τα δυο καλωδιακια λογω των πολλων υποδοχων. Επομενως ειναι μονο στα δυο μεσαια πανω η κατω σωστα ; ενα απο τα δυο λογικα θα λειτουργησει το λόγο δεν δίνεις να καταλάβουμε ? π.χ δεύτερο τηλέφωνο, επιστροφή σήματος
forty45 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Mενω στον 4ο οροφο και αναγκαστηκα γιατι υπηρχαν διαφορες διακλαδωσεις να τραβηξω καλωδιο απο την πριζα του σπιτιου μεχρι κατω. τωρα απλα θελω να συνδεσω το καλωδιο στην πριζα αυτη για να εχω Internet.
vasdim1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Θα συνδέσεις την τηλεφωνική συσκευή με την πρίζα και θα βάλεις στο αυτί σου το ακουστικό. Στη συνέχεια κρατώντας το ένα καλώδιο που βγαίνει από τον τοίχο σταθερά σε μία υποδοχή ακουμπάς το άλλο στις υπόλοιπες υποδοχές(μία-μία) μέχρι να ακούσεις το σήμα γραμμής.
bill2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Η cyta ειναι voip δεν θα εχει τονο παραμονο σημα ίντερνετ
forty45 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 ειναι 1play και δεν εχω τηλεφωνο δυστυχως
bill2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Εκει που λεει adsl out θα συνδέσεις το κακωδιο στης 2 μεσαιες επαφες στη πανω μερια 1
geo87 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπέρα παιδιά! Έχω μια ερώτηση: έβαλα ίντερνετ σε σπίτι με παλιά πρίζα, την οποία έβγαλα και αγόρασα καινουρια, με έξοδο το κλασικό φισάκι. Από τον τοίχο βγαινουν δυο καλώδια, κόκκινο και μπλε. Αυτά που μπαίνουν στην πρίζα; Μου λείπει κάτι (εκτός από γνώσεις);
aGka8l Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω την εντύπωση ότι το cat3 έχει 6 θέσεις άρα συνδέεις στο 3το μπλε και στο 4 το κόκκινο. Εσένα βλέπω ότι λέει 1234 άρα στο 2 το μπλε κ στο 3 το κόκκινο (δεν έχει σημασία αν τα κάνεις και ανάποδα το 2 κόκκινο 3 μπλε ) αν θες στείλε και άλλες φωτό της πρίζας δεν είμαι σίγουρος αν το καλώδιο το συνδέεις με κουμποτικο η κάπως το πρεσαρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα