Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους! Γνωριζει κανεις την συνδεσμολογια της συγκεκριμενης πριζας;; Εχει 4 υποδοχες πανω και 4 κατω . Εχω απλο τηλεφωνικο καλωδιο με δυο καλωδιακια ενα κοκκινο και ενα πρασινο. Παραθετω και φωτογραφια της πριζας μηπως καποιος ξερει. Ευχαριστω  :-)

post-429118-0-13720600-1484563148_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους! Γνωριζει κανεις την συνδεσμολογια της συγκεκριμενης πριζας;; Εχει 4 υποδοχες πανω και 4 κατω . Εχω απλο τηλεφωνικο καλωδιο με δυο καλωδιακια ενα κοκκινο και ενα πρασινο. Παραθετω και φωτογραφια της πριζας μηπως καποιος ξερει. Ευχαριστω  :-)

τι ακριβώς θες να κάνεις ?

• Like 1
Δημοσ.

Kαλησπερα! Θελω να συνδεσω το καλωδιο του τηλεφωνου (με τα δυο καλωδιακια κοκκινο - πρασινο) με την εσωτερικη πλευρα της πριζας οπου εχει 4 υποδοχες πανω και 4 κατω. δεν ξερω που πρεπει να τα συνδεσω τα δυο καλωδιακια λογω των πολλων υποδοχων.

Στη μεση{2,3} στην Link.png Site: υποδοχη πανω ή κατω.. και δοκιμαζεις.

Επομενως ειναι μονο στα δυο μεσαια πανω η κατω σωστα ; ενα απο τα δυο λογικα θα λειτουργησει

Δημοσ.

Kαλησπερα! Θελω να συνδεσω το καλωδιο του τηλεφωνου (με τα δυο καλωδιακια κοκκινο - πρασινο) με την εσωτερικη πλευρα της πριζας οπου εχει 4 υποδοχες πανω και 4 κατω. δεν ξερω που πρεπει να τα συνδεσω τα δυο καλωδιακια λογω των πολλων υποδοχων.

Επομενως ειναι μονο στα δυο μεσαια πανω η κατω σωστα ; ενα απο τα δυο λογικα θα λειτουργησει

το λόγο δεν δίνεις να καταλάβουμε ? π.χ δεύτερο τηλέφωνο, επιστροφή σήματος 

Δημοσ.

Mενω στον 4ο οροφο και αναγκαστηκα γιατι υπηρχαν διαφορες διακλαδωσεις να τραβηξω καλωδιο απο την πριζα του σπιτιου μεχρι κατω. τωρα απλα θελω να συνδεσω το καλωδιο στην πριζα αυτη για να εχω Internet.

Δημοσ.

Θα συνδέσεις την τηλεφωνική συσκευή με την πρίζα και θα βάλεις στο αυτί σου το ακουστικό. Στη συνέχεια κρατώντας το ένα καλώδιο που βγαίνει από τον τοίχο σταθερά σε μία υποδοχή ακουμπάς το άλλο στις υπόλοιπες υποδοχές(μία-μία)  μέχρι να ακούσεις το σήμα γραμμής.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά! Έχω μια ερώτηση: έβαλα ίντερνετ σε σπίτι με παλιά πρίζα, την οποία έβγαλα και αγόρασα καινουρια, με έξοδο το κλασικό φισάκι. Από τον τοίχο βγαινουν δυο καλώδια, κόκκινο και μπλε. Αυτά που μπαίνουν στην πρίζα; Μου λείπει κάτι (εκτός από γνώσεις);

30392sm.jpg

r7j18l.jpg

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι το cat3 έχει 6 θέσεις άρα συνδέεις στο 3το μπλε και στο 4 το κόκκινο.

Εσένα βλέπω ότι λέει 1234 άρα στο 2 το μπλε κ στο 3 το κόκκινο (δεν έχει σημασία αν τα κάνεις και ανάποδα το 2 κόκκινο 3 μπλε )

αν θες στείλε και άλλες φωτό της πρίζας δεν είμαι σίγουρος αν το καλώδιο το συνδέεις με κουμποτικο η κάπως το πρεσαρεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...