KinigosPsixon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα, άσχετος εντελώς απο φωτογραφικές μηχανές θέλω να πάρω μια φωτογραφική για να βγάζω φώτο σε διακοπές ταξίδια και σε εκδηλώσεις (χορεύει μπαλέτο η κοπέλα μου ) ρυθμίσεις κλασικα στο auto αντε να αλλάξω κανενα iso κλπ τα απλά δλδ. μπάτζετ εώς 200 είδα αυτην https://www.skroutz.gr/s/4426414/Olympus-Stylus-SP-100EE.html σε αγγελία εδώ στα 200 αξίζει ? (έχω παρόμοια αλλα δεν κάνει γιατί της βγάζει όλες τις φωτογραφίες με " θόρυβο " (νομίζω έτσι το λένε όταν έχει κουκίδες στην φώτο ) και ειδικά αυτες που είναι νύχτα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 ολες οι φωτογραφικες βγαζουν θορυβο οταν πεφτει ο φωτισμος.ακομη και οι ακριβες .αυτη που εχεις τωρα,βγαζει θορυβο ακομη και με το φλας?διοτι χωρις φλας,ολες θα εχουν ενα επιπεδο θορυβου.οποια μηχανη και να προταθει,αν δεν την εκμεταλευτεις ,τα ιδια αποτελεσματα θα εχεις.πχ,γραφεις οτι βγαζει θορυβο,και υποθετικα,ακομη και με το φλας.αν περιμενεις να λειπει ο θορυβος ακομη και απο το φοντο,δεν θα βρεις μηχανη.θελει εξωτερικο φλας,δουλεμα δευτερης κουρτινας,κλπ κλπ αυτη που κοιτας,υποθετω ειναι καλυτερη απο αυτην που εχεις ηδη,στο ευρυγωνιο,στο ζουμ,και στον λιγο καλυτερο αισθητηρα λογο cmos,αλλα βλεπω στο λινκ που εδωσες,να παιρνει και εξωτερικο φλας.καλο γκατζετακι,αλλα οχι για 200 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iliemp Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα Μεto μπαντζετ που διαθετεις , μπορις να ρεις κατι αξιολογο μεν , αλλα οχι κατι σουερ ουαου οπως το θελεις. Δηλαδη θα εχεις θεμα με θορυβο μετα απο καποια ISO αλλα μπορεις να παρεις και εναν prime φακο με ανοιχτο διαφραγμα αργοτερα ωστε να μπορεις να βγαζεις και σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου με καλυτερα αποτελεσματα. Εριξα μια ματια στις αγγελιες του φορουμ και βρηκα αυτη http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/cameras/673117-samsung-nx300/ στα 250 ευρω. Νομιζω ειναι μιακαλη επιλογη ΟΜΩΣ!! δεν θα εχες προσβαση σε μεγαλη γκαμα φακων με την συγκεκριμενη εταιρια. Εδω μπορεις να βρεις καποιες πληροφοριες http://www.imaging-resource.com/PRODS/samsung-nx300/samsung-nx300A.HTM . Οσο για την Ολυμπους που θελεις πιστευω οτι θα σε βολεψει λογο ζουμ, ειδικα για τις παραστασεις μπαλετου. Αν εχεις δει πολλα παραδειγματα απο αυτη τη φωτογραφικη και ξερεις τα περ και τα κατα της τοτε go for it, ειδικα αν η τιμη ειναι αυτη που θελεις. Πιστευω και οι Lumix ειναι πολυ καλες (πουλαγε καποιος εδω την Lumix fz1000 η οποια ειναι πολυ καλη , ομως ανεβαινε η τιμη στα 350, ισως υπαρχει ακομα η αγγελια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KinigosPsixon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) είδα και αυτές (νόμιζα δεν επιτρέπεται να βάζουμε λινκ απο αγγελίες ) http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/cameras/820104-panasonic-g3-%CF%86%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-m43/ http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/cameras/829918-nikon-d3100-%CE%B1%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%B7/ να εξηγήσω τι εννοώ όταν λέω θόρυβο (το απόγευμα θα ανεβάσω και φώτο για να δείτε) σε μια παράσταση μπαλέτου πχ που εκει που χορεύουν είνια πλήρος φωτισμένα τα άτομα αν εγώ βγάζω φώτο απο τις εξέδρες η φωτογραφίες είναι λες και της σκάναρες πέρα πο την κακή ποιότητα στο bnackround σε μαυρο χρώμα έχει όλο ασπρες βουλίτσες και όχι μονο ακόμα και στα πρόσωπα μερικές φορές . Τώρα όσο αφορά την αγορα dslr αν πάρω θα μείνω με τον φακο που θα πάρω δεν πρόκειται να αλάζω φακους κλπ δλδ έναν θα βάλω πάνω και αυτος θα είναι δεν θα τον αλλάξω . Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2017 από KinigosPsixon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Η πρωτη ειναι αρκετα παλιά, και η δευτερη υπερβολικα ακριβη. Αντ'αυτης αυτη ειναι μια πιο λογικη αγγελια που αξιζει ισως να την ελεγξεις http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/cameras/742228-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B9-nikon-d3200/ Παρολα αυτά για σκοτεινες καταστασεις θα χρειαστεις ειτε φωτεινο φακο ειτε καλο φλας ακομα και με αυτη. Μια Sony RX100 οπως αυτη εδω ειναι καλή επιλογη λογω της ικανοποιητικής αποδοσης και του φωτεινου φακού της. http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/cameras/829674-sony-rx100-64gb-sandisk-extreme-sd/ Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2017 από SeNNinhA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VampireKiSS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Στέκομαι μόνο στο θέμα των εκδηλώσεων. Οικονομικότερη με πολύ καλό αποτέλεσμα: Μια D3200 με έναν 35άρη ή 50άρη φακό 1.8 Δεν θα πήγαινα με τίποτα λιγότερο σε μια τέτοια φωτογράφηση, αν ήθελα να πάρω σοβαρές φωτογραφίες. Αν θες απλά αναμνηστικές μείνε με το κινητό αλλά ό,τι κι αν αποφασίσεις, με αυτές τις φωτιστικές συνθήκες που θέλεις να δουλεύεις, πήγαινε όσο πιο κοντά μπορείς σε αυτό που φωτογραφίζεις, ώστε να έχεις και λιγότερο θόρυβο και καλύτερη ευκρίνεια. H rx100 καλή χρυσή αλλά για κινούμενο θέμα.... τσουκ! Όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των compact. Εκτός αν τραβάς από τα 10-20m που δεν στο συνιστώ. Για τουριστική και γενική χρήση όμως με τα χίλια rx100. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2017 από VampireKiSS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thepoint Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Συμφωνώ μόνο τρελός θα πήγαινε σε εκδήλωση με sony rx100 πρώτης γενιάς δίχως bsi αισθητήρα βγάζει θόρυβο το βράδυ και δεν είναι γρήγορη σε εστίαση. Η μόνη μικρή που δεν έχει πρόβλημα εστίασης είναι η τελευταία sony rx100 m5 εκεί μένεις με το στόμα ανοιχτό ακαριαία εστίαση, ραπτομηχανή τεράστιο buffer όρεξη να τραβάς και εκπληκτική παρακολούθηση σε εστίαση βίντεο τόσο που ξεχνάς το manual τρόπο αλλά η τιμή της σε προσγειώνει κατευθείαν, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδια. Ο ανθρωπος μιλαει για budget 200€ και οχι 2000€! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) @VampireKiSS.... Στέκομαι μόνο στο θέμα των εκδηλώσεων. Οικονομικότερη με πολύ καλό αποτέλεσμα: Μια D3200 με έναν 35άρη ή 50άρη φακό 1.8 Παραγγελία την έκανες;; http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/cameras/799331-nikon-d3200-1855-50mm-f18/ Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2017 από SeNNinhA 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VampireKiSS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 @VampireKiSS.... Παραγγελία την έκανες;;http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/cameras/799331-nikon-d3200-1855-50mm-f18/ Χαχαχα και δεν ζήταγα μια 810 στο χιλιάρικο;; @kinigos Χτύπα την! Παίρνεις αργότερα κι έναν 18-55vr με κανα 50αρικο και εισαι κομπλέ και για ταξιδάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαχαχα και δεν ζήταγα μια 810 στο χιλιάρικο;; @kinigos Χτύπα την! Παίρνεις αργότερα κι έναν 18-55vr με κανα 50αρικο και εισαι κομπλέ και για ταξιδάκια Προλαβαινεις ακομη... κανε μια ευχη. Αφου στην αγγελία γραφει και τον 18-55mm στην τιμη μαζί με τον 50mm f/1.8 ρε συ!!! Τον εχει και στην φωτο. Ετσι μου'ρχεται να την παρω για τον πατερα μου αλλα δεν εχω λεφτα τωρα. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2017 από SeNNinhA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VampireKiSS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μου διέφυγε ότι έχει και τον 18-55 στην αγγελία. Πολύ good to be true δεν είναι η τιμή; Συμφωνώ μόνο τρελός θα πήγαινε σε εκδήλωση με sony rx100 πρώτης γενιάς δίχως bsi αισθητήρα βγάζει θόρυβο το βράδυ και δεν είναι γρήγορη σε εστίαση. Η μόνη μικρή που δεν έχει πρόβλημα εστίασης είναι η τελευταία sony rx100 m5 εκεί μένεις με το στόμα ανοιχτό ακαριαία εστίαση, ραπτομηχανή τεράστιο buffer όρεξη να τραβάς και εκπληκτική παρακολούθηση σε εστίαση βίντεο τόσο που ξεχνάς το manual τρόπο αλλά η τιμή της σε προσγειώνει κατευθείαν, (Offtopic) το lagάρισμα βελτιώθηκε καθόλου στην 5; Αυτό που με ξενερώνει πιο πολύ απ όλα σε αυτές τις μηχανές είναι που πατάς να βγει η φωτό τώρα και βγαίνει σε λίγο. Κάνει γκριμάτσα ο μικρός πατάω να βγει η φωτο και μέχρι να βγει σοβαρεύει ο σπόρος. Καμιά φορά σκέφτομαι ότι θα τον βγάλω στην κούνια και θα μου τον εμφανίσει στην οθόνη φαντάρο με μουστάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ειχεη RX100 τετοιο lag? Μονο οι compact εχουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KinigosPsixon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Να την πάρω τελικά ?θεωρείτε οτι είναι καλή τιμή ? θα κάνω την δουλειά μου (δεν έχω ιδέα τι κάνει ο ενας φακός τι ο άλλος ) εχω βρεί πολλες σαν αυτήν να πουλιούνται σε αυτην την τιμή (απλα με εναν φακό κυρίως ). φαντάζομαι θα χρειαστεί να ρίξω λίγο διάβασμα για να την λειτουργήσω ε ? Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2017 από KinigosPsixon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VampireKiSS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ειχεη RX100 τετοιο lag? Μονο οι compact εχουνΜε λίγη σάλτσα παραπάνω το περιέγραψα αλλά ναι έχειΝα την πάρω τελικά ?θεωρείτε οτι είναι καλή τιμή ? θα κάνω την δουλειά μου (δεν έχω ιδέα τι κάνει ο ενας φακός τι ο άλλος ) εχω βρεί πολλες σαν αυτήν να πουλιούνται σε αυτην την τιμή (απλα με εναν φακό κυρίως ). φαντάζομαι θα χρειαστεί να ρίξω λίγο διάβασμα για να την λειτουργήσω ε ?Δεν φαίνεται καλά ποιος 50άρης είναι και πολύ φοβάμαι ότι θα είναι manual. Ρώτα τον πωλητή και ενημέρωσέ μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα