The_Judas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 E, ποια θα το αρνηθεί αυτό; Σε σπαλομπριζόλα ακόμα καλύτερα, για πιο εκλεπτυσμένα γούστα. Ένας φίλος μου πάντως , στη Γερμανία, θα της κάνει πρόταση σε θέατρο πριν την παράσταση. Ο φίλος μου(που τον ρώτησα μόλις,)είναι της άποψης να είναι κάτι προσωπικό,και κοντά στα γούστα τους (μου είπε μάλιστα ότι αυτός έχει βρει τον τρόπο και θα μου αρέσει. Δεν είχα ιδέα ότι το είχε σκεφτεί τόσο μακριά. Μου ανοίξατε δουλειές). Δηλαδή αν είναι ντροπαλή κάτι δημόσιο θα την κάνει να αισθανθεί άβολα. Επίσης είμαι υπέρ του αυθόρμητου. Η αδερφή μου είχαν πάει ταξίδι στο εξωτερικό, έκαναν βόλτα κι είδαν σε μια βιτρίνα κάτι που της άρεσε πολύ, είπε κάτι του στυλ "χα,χα,χα με αυτό αν μου έκανες πρόταση , θα έλεγα ναι " ε, και βρήκε την ευκαιρία ο φίλος της και της έδωσε το δακτυλίδι -το είχε μαζί του- λέγοντας "κρίμα έχω μόνο αυτό. Δέχεσαι;". Δηλαδή θα κουβαλάει το δαχτυλιδι μόνιμα μαζί του για κάθε περίπτωση ; Το νήμα βρίθει από πατριαρχία και σεξισμό, ενώ υποτίθεται ότι έχουμε ισότητα... Γιατί να μην αντιστραφούν οι ρόλοι και να ζητήσει η γυναίκα να τον παντρευτεί; χαχα.. σωστός. Πρακτικά βέβαια ο άντρας κάνει την πρόταση γάμου... αλλά συνήθως η γυναίκα του το έχει αναφέρει άμεσα ή έμμεσα επί μήνες ή χρόνια... μέχρι να φιλοτιμηθεί ο αχαίρευτος.
jennyV Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδή θα κουβαλάει το δαχτυλιδι μόνιμα μαζί του για κάθε περίπτωση. Προφανώς σχεδίαζε να της κάνει πρόταση γάμου στο ταξίδι, κι απλά έψαχνε την ευκαιρία!
defacer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Το αφήνω εδώ απλά για το χαβαλέ. Μου είχε έρθει η φανταστική ιδέα να κάνω πρόταση πάνω σε αερόστατο (σε ταξίδι κι εδώ). Στάνταρ μοναδική στιγμή και, το κυριότερο για μένα, θα έδινε τροφή για δούλεμα κάθε είδους επί χρόνια μετά. - Μωρό μου τι λες να πάμε βόλτα με το αερόστατο; Θα είναι τέλεια! - Μπα, δεν ψήνομαι. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα