Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκείνος το κάνει, καλό θα ήταν να είναι και δική του η ιδέα. Εκείνος την ξέρει και καλύτερα.

Αυτό. Σε κάποια μπορεί να αρέσει η πρόταση να γίνει δημόσια με εντυπωσιακό τρόπο "για να θαυμάσουν και οι άλλοι τον έρωτά τους" (προσωπικά κάτι τέτοια τα βρίσκω απαίσια και εντελώς επιτηδευμένα) και άλλες μπορεί να ξετρελαθούν με κάτι απλό και αυθόρμητο. 

Όπως και να γίνει πάντως, αν τα παιδιά είναι αγαπημένα σίγουρα η κοπέλα θα το χαρεί. Και συμφωνώ μ' αυτά που έγραψε ο Poulinos.

Δημοσ.

Αν για να σε παντρευτεί χρειάζονται εντυπωσιασμοί άστο καλύτερα μην παντρεύεσαι. 

Αν θέλει πραγματικά να σε παντρευτεί τότε θα το κάνει επειδή θέλει εσένα για αυτό που είσαι.

Χωρίς να παίζει ρόλο η δουλειά σου η περιουσία σου ή η κοινωνική σου θέση/τα ταλέντα σου. 

Γύρε με το ένα γόνατο γερά στο πάτωμα πιάσε το χέρι της και ρώτα την αν θέλει να ζήσετε μαζί για όλο το υπόλοιπο της ζωής σας. 

Αυτό ήταν αντρίκια και σταράτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Γύρε με το ένα γόνατο γερά στο πάτωμα πιάσε το χέρι της και ρώτα την αν θέλει να ζήσετε μαζί για όλο το υπόλοιπο της ζωής σας. 

Κάπως έτσι;

maxresdefault.jpg

Δημοσ.

Αν για να σε παντρευτεί χρειάζονται εντυπωσιασμοί άστο καλύτερα μην παντρεύεσαι.

Αν θέλει πραγματικά να σε παντρευτεί τότε θα το κάνει επειδή θέλει εσένα για αυτό που είσαι.

Χωρίς να παίζει ρόλο η δουλειά σου η περιουσία σου ή η κοινωνική σου θέση/τα ταλέντα σου.

Έτσι αντρικια να ουμ!

Αραξε στον καναπέ με φανελακι μινέρβα άσπρο, φόρμα αντίμπας, πλαστική καφέ παντοφλα (αυτή για τα χωράφια) και βάλε σε επανάληψη Γκλετσο μπαλαμό στην TV.

Φώναξε τη με το χαιδευτικο που χρησιμοποιείς τόσο καιρό στη σκέση συνοδευόμενο απο ΨΙΤ!

Πχ Ψιτ μαρή, ψιτ μανάρι μου, Ψιτ γυναίκααα

(Αντρίκια χαιδευτικά ξες)

Μόλις έρθει, θα της ζητήσεις ελληνικό καφέ διπλό με 2 πτι φουρ.

Θα στον φτιάξει και θα ρθει να τον σερβίρει.ΔΩΣΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ!!

Δίπλα απ την τηλεόραση θα χεις αφησει το φο μπιζου του 10ευρου (αν της αρεσει,αυτό έχουμε, αντρίλα ρε, αυτό βρήκαμε να ουμ)

-Τι είναι αυτο;

-Ψηνεσαι να παντρευτουμε να κανουμε και κανα δυο κουτσουβελα;

Λογικά θα τρέμουν τα πόδια της απο τη συγκίνηση αλλά και τη τεστοστερονη που θα ναι σκορπια στο δωμάτιο.

-ΝΑΙΙΙ!!!

-Ωραία φόρα το και φτιάξε μου κάτι πρόχειρο να φάω γιατί θα βγω με τα παιδιά το βράδυ.

Αντρικια και σταράτα, να σε θέλει γι αυτό που είσαι και να μη τη νοιαζουν οι εντυπωσιασμοι, να μη παίζει ρόλο τπτ.

Αν πει όχι τότε καλύτερα μη παντρευτείς, τη νοιαζουν άλλα πράματα, δε κάνει για σένα είναι λίγη!

• Like 5
Δημοσ.

Το νήμα βρίθει από πατριαρχία και σεξισμό, ενώ υποτίθεται ότι έχουμε ισότητα...

Γιατί να μην αντιστραφούν οι ρόλοι και να ζητήσει η γυναίκα να τον παντρευτεί;

• Like 3
Δημοσ.

Το νήμα βρίθει από πατριαρχία και σεξισμό, ενώ υποτίθεται ότι έχουμε ισότητα...

Γιατί να μην αντιστραφούν οι ρόλοι και να ζητήσει η γυναίκα να τον παντρευτεί;

Τέλειο θα ήταν! Απλώς πολλοί το βρίσκουν περίεργο -.-

Δημοσ.

Έλα μου ντε!

Και αυτό το 'πέσε στα γόνατα να κάνεις πρόταση' ποτέ δεν το κατάλαβα...

Είναι για να βλέπει κάτω από τη φούστα να παίρνει θάρρος.

Δημοσ.

Είναι για να βλέπει κάτω από τη φούστα να παίρνει θάρρος.

Και αν φοράει παντελόνι; :P
  • Moderators
Δημοσ.

Ειχα παει να δω ενα stand up comedy με την Κατερινα Βρανα (πολυ ωραιο παρεμπιπτοντως, να πατε αν κατσει) και ηταν ενας τυπος συνεννοημενος με τη Βρανα και εκανε προταση γαμου στην κοπελα του on stage. 

Το βρηκα πολυ καλο (ασχετα αν προσωπικα δε θα το εκανα ετσι, αλλα τεσπα) και νομιζω πως θα το θυμουνται.

• Moderators
Δημοσ.

Ε ρε και να πει κανενα οχι...  :ph34r: Αξεχαστη θα μεινει η προταση !

Ναι ενταξει, αυτη η παραμετρος εχει μεγαλη σημασια :lol:

• Like 1
Δημοσ.

[,,,] συνοδευόμενο απο ΨΙΤ!

Πχ Ψιτ μαρή, ψιτ μανάρι μου, Ψιτ γυναίκααα

[...]

Μόλις με δει το γκομενάκι, δε τα τον θέλει πια. Ξε το κι εσύ και ο υποψήφιος γαμπρός...

• Like 1
Δημοσ.

Κάπως έτσι;

maxresdefault.jpg

E, ποια θα το αρνηθεί αυτό;  :-D Σε σπαλομπριζόλα ακόμα καλύτερα, για πιο εκλεπτυσμένα γούστα.

Ένας φίλος μου πάντως , στη Γερμανία, θα της κάνει πρόταση σε θέατρο πριν την παράσταση.

Ο φίλος μου(που τον ρώτησα μόλις,)είναι της άποψης να είναι κάτι προσωπικό,και κοντά στα γούστα τους (μου είπε μάλιστα ότι αυτός έχει βρει τον τρόπο και θα μου αρέσει. Δεν είχα ιδέα ότι το είχε σκεφτεί τόσο μακριά. Μου ανοίξατε δουλειές). Δηλαδή αν είναι ντροπαλή κάτι δημόσιο θα την κάνει να αισθανθεί άβολα. Επίσης είμαι υπέρ του αυθόρμητου. Η αδερφή μου είχαν πάει ταξίδι στο εξωτερικό, έκαναν βόλτα κι είδαν σε μια βιτρίνα κάτι που της άρεσε πολύ, είπε κάτι του στυλ "χα,χα,χα με αυτό αν μου έκανες πρόταση , θα έλεγα ναι " ε, και βρήκε την ευκαιρία ο φίλος της και της έδωσε το δακτυλίδι -το είχε μαζί του- λέγοντας "κρίμα έχω μόνο αυτό. Δέχεσαι;". 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...