Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.
Φίλος θέλει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του σε λίγες μέρες και μου ζήτησε να του προτείνω.

Σκέφτεται κάτι που να της μείνει αξέχαστο και όχι απλά ενα ρομαντικό δείπνο σπιτι πχ.

Όχι και κατι πολύ ακραίο όμως, πχ να τρέχει σε καμια βουνοκορφη κάπου στο θιβέτ η στον βυθό της θάλασσας :P

Εγώ σκέφτομαι να του πω να σχεδιάσει κάτι σε ενα εστιατόριο η στο σινεμα.

Ρίξτε καμια ιδέα και σεις αμα θέλετε!

Ελπίζω το τοπικ να κρατηθεί στο υψος των περιστάσεων και να περιοριστούν απαντήσεις του τύπου "Πες του να το ξανασκεφτει,θα το μετανιώσει κ.λ.π"  :-D

Δημοσ.

Εγώ σκέφτομαι να του πω να σχεδιάσει κάτι σε ενα εστιατόριο η στο σινεμα.

Στο σινεμα τι ακριβως να κανει,να ανεβει μπροστα στο πανι και να της κανει τη προταση?Η εκει που τρωνε τα ποπ κορν να της σκασει και το δαχτυλιδι?

• Like 2
Δημοσ.

Στο σινεμα τι ακριβως να κανει,να ανεβει μπροστα στο πανι και να της κανει τη προταση?Η εκει που τρωνε τα ποπ κορν να της σκασει και το δαχτυλιδι?

Κάτι τέτοιο ρε παιδι μου ξερω γω

Υγρό Πυρ

Χιούμορ δεν :)

Δημοσ.

Στον Κινηματογράφο αν μιλήσει με κάποιον υπεύθυνο να μπουν στην αίθουσα αρκετά λεπτά πριν , για να μην είναι άλλοι μέσα (σε περίπτωση που είναι ντροπαλή η γυναίκα)  και να γίνει προβολή στο πανί η πρόταση; :-D  

• Like 1
Δημοσ.

Σε γήπεδο μπάσκετ :P

Συμφωνώ με το μέλος Θεkλα πάντως.

Δημοσ.

Εντάξει ρε συ, ξέρω πολύ κόσμο που τον ζει το γάμο ασχέτως αν συμφωνώ εγώ με το θεσμό. Μην τα λέτε αυτά, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Έχω πολύ ωραία παραδείγματα παιδιών που συνειδητοποιημένα έκαναν αυτήν την επιλογή και ζουν καλά. 

Στο θέμα +1 στο να είναι η ιδέα δική του. Ας κάτσει να ψάξει. Μπορεί να κάνει ένα video με την πρόταση και να το κάνει viral μέσω φίλων και ειδησεογραφικών sites ώσπου να το δει και η κοπέλα του.  :D

• Like 1
Δημοσ.

Αν η κοπέλα του παίζει Skyrim, τότε ας εγκαταστήσει ένα ειδικό mod στο παιχνίδι που θα έχει φτιάξει ο ίδιος ή κάποιο αλάνι φίλος του: θα είναι το mod 'Quest of the Magic Ring'. Ε και όταν η κοπέλα καταφέρει να βγάλει το quest, θα πετάγεται ένα αγαπησιάρικο μήνυμα στην οθόνη μαζί με φωτό του αγαπημένου της να της προσφέρει το δαχτυλίδι.

[Αν το κάνει κανείς αυτό παρακαλώ να γίνει αναφορά στο όνομά μου στα credits. Ευχαριστώ.]

• Like 7
Δημοσ.

Καλημέρα.

Φίλος θέλει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του σε λίγες μέρες και μου ζήτησε να του προτείνω.

Ελπίζω το τοπικ να κρατηθεί στο υψος των περιστάσεων και να περιοριστούν απαντήσεις του τύπου "Πες του να το ξανασκεφτει,θα το μετανιώσει κ.λ.π"  :-D

1. Θα το μετανιώσει  :-D  :-D

2. Αξέχαστο οργανωμένο από άσχετους δε γίνεται. Πρέπει να είναι κάτι που σημαίνει πολλά τουλάχιστον για το κορίτσι, τι είναι αυτό δε μπορούμε να το ξέρουμε.

Σε γήπεδο μπάσκετ :P

Συμφωνώ με το μέλος Θεkλα πάντως.

Αν η κοπέλα του παίζει Skyrim, τότε ας εγκαταστήσει ένα ειδικό mod στο παιχνίδι που θα έχει φτιάξει ο ίδιος ή κάποιο αλάνι φίλος του: θα είναι το mod 'Quest of the Magic Ring'. Ε και όταν η κοπέλα καταφέρει να βγάλει το quest, θα πετάγεται ένα αγαπησιάρικο μήνυμα στην οθόνη μαζί με φωτό του αγαπημένου της να της προσφέρει το δαχτυλίδι.

You two are going to not get married in style  :P  :P

Δημοσ.

Αξέχαστη και λακαμιες. Στο πρώτο μήνα εγγαμου βίου θα χτυπά το κεφάλι του.

Χαχχααχαχαχαχχχαχααχααχχαααχχααχαχχααχ

Δημοσ.

αντι νακανει τον γαμο αξεχαστο ας κοιταξει να κανει την ζωη της αξεχαστη.γιατι ολοι κανουν το ευκολο δηλαδη τον γαμο να ειναι κατι μοναδικο και η υπολοιπη ζωη τους ειναι μεσα στην βαρεμαρα και στο τελος θα σκασει το μυνημα.τελικα ναι ο γαμος που εμεινε αξεχαστος γιατι απο τοτε ολα τα αλλα ηταν βαρεμαρα.

κοιτανε την μια μερα και χανουν τα αλλα χ χρονια που θα ειναι μαζι.

ισχυει βεβαια και το κλασσικο οτι ο αλλος δεν εχει φαντασια οποτε το μονο που μπορει να μεινει στην κοπελα αξεχαστο ειναι ο γαμος αφου δεν μπορει να προσφερει και πολλα πραγματα για μια αξεχαστη ζωη

• Like 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...