Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως μια πανασονικ 55 ιντσών που είχα πάρει από το mediamarkt πριν κάνα 8μηνο,την έχω δώσει στο σέρβις εδώ και ενάμιση μήνα και ακόμα είμαι χωρίς τιβι... Έκλεινε μόνη της...

Δημοσ.

Εγώ πάντως μια πανασονικ 55 ιντσών που είχα πάρει από το mediamarkt πριν κάνα 8μηνο,την έχω δώσει στο σέρβις εδώ και ενάμιση μήνα και ακόμα είμαι χωρίς τιβι... Έκλεινε μόνη της...

Ειναι που θα πεσεις.Εχω μια απο το 2010 42u10 549 ευρω αγορασμενη τοτε εχει πανω απο 10000 ωρες και παιζει ακομα εξαιρετικα.Απολαυση η plasma οπως και να το κανουμε.Αρκετα αξιοπιστες τις θεωρω.Μια samsung που πηρα 1080 προπερσι χαλασε το bluetooth πανω στο χρονο.Ευτυχως ειχα εγγυηση και την εφτιαξαν χωρις να δωσω μια.

• Moderators
Δημοσ.

καλά ρε μην μου το κάνεις αυτό τώρα, και περιμένω να μου έρθει η 6072 τις samsung

Cool!

Εχει πολλα μειον η συγκεκριμενη σε σχεση με αυτη που πηρες με μια πρωτη ματια:

IPS panel

οχι HDR

οχι DTS

1 usb3.0 αντι για 2

Τηλεχειριστηριο με πολυ φτηνη αισθηση http://static.trustedreviews.com/94/000039b09/8e49/panasonic-tx-55dx650-1.jpg (απο κοντα δειχνει ακομα χειροτερο)

Και κατωτερο λογισμικο απο το πολυ καλο της δικης σου.

Δημοσ.

Ειναι που θα πεσεις.Εχω μια απο το 2010 42u10 549 ευρω αγορασμενη τοτε εχει πανω απο 10000 ωρες και παιζει ακομα εξαιρετικα.Απολαυση η plasma οπως και να το κανουμε.Αρκετα αξιοπιστες τις θεωρω.Μια samsung που πηρα 1080 προπερσι χαλασε το bluetooth πανω στο χρονο.Ευτυχως ειχα εγγυηση και την εφτιαξαν χωρις να δωσω μια.

εμενα ΠΑλι σχεδον το ιδιο μοντελο (42u20e) μου βγηκε προβληματικη. Αρχισε σιγα-σιγα να χαλαει (tv tuner,οθονη ,τροφοδοτικο) οποτε αναγκαστικα την πρωτοχρονια την αντικατεστησα.

Δημοσ.

εμενα ΠΑλι σχεδον το ιδιο μοντελο (42u20e) μου βγηκε προβληματικη. Αρχισε σιγα-σιγα να χαλαει (tv tuner,οθονη ,τροφοδοτικο) οποτε αναγκαστικα την πρωτοχρονια την αντικατεστησα.

Η u20 ήταν το επόμενο budget μοντέλο της εταιρείας της επόμενης χρονιάς μετά την u10. Η u20 είχε αρκετά θέματα από την αρχή. Η u10 είχε βγει απροβληματιστη σε όλους. Έπαιζε αρκετά αστοχία υλικού στην u20.

• Moderators
Δημοσ.

Και τι σχεση εχουν οι ("προβληματικη" η μια, "απροβληματιστη" η αλλη) πλασμα του 2010 με τις lcd του 2016; Εντελως Budget ειναι και αυτη του θεματος παρεμπιπτοντως.

Δεν νομιζω οτι η κουβεντα που ξεκινησες συμφορουμιτη βοηθαει σε κατι οσους ενδιαφερονται για την συγκεκριμενη. 

Δημοσ.

Cool!

Εχει πολλα μειον η συγκεκριμενη σε σχεση με αυτη που πηρες με μια πρωτη ματια:

IPS panel

οχι HDR

οχι DTS

1 usb3.0 αντι για 2

Τηλεχειριστηριο με πολυ φτηνη αισθηση http://static.trustedreviews.com/94/000039b09/8e49/panasonic-tx-55dx650-1.jpg (απο κοντα δειχνει ακομα χειροτερο)

Και κατωτερο λογισμικο απο το πολυ καλο της δικης σου.

δηλαδη μαπα το καρπουζι;

Δημοσ.

Παιδιά προσφορές σε Panasonic αξίζουν αν σε χαμηλή τιμή παίρνεις πολύ καλό πάνελ 4κ με HDR. Σε όλα τα αλλά και κυρίως στο software υστερούν. Για μένα η συγκεκριμένη δεν αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Σε software εχω αυτή απο πρόπερσι την "σχεδόν smart" και είναι πολυ περισσότερο smart από ότι άλλη έχω συγκρίνει.

Συνεχώς αναρωτιέμαι γιατί την λέγανε έτσι

• Moderators
Δημοσ.

Σε software εχω αυτή απο πρόπερσι την "σχεδόν smart" και είναι πολυ περισσότερο smart από ότι άλλη έχω συγκρίνει.

Συνεχώς αναρωτιέμαι γιατί την λέγανε έτσι

Φτιαξε λιγο το ποστ γιατι δεν βγαζω νοημα. ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...