GeoStyle Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας.. Λοιπόν το λάπτοπ μου ξαφνικά δεν λέιτουργουν οι 2 USB Θύρες (η 3τη είναι καμένη),απο αυτές τις 2 η 1η δεν λειτουργεί καθόλου η άλλη λειτουργεί με τα χίλια ζόρια εάν πατήσω δυνατά ένα συγκεκριμένο σημείο στο λάπτοπ.Θα ήθελα να μου πείτε εάν οι θύρες χαλάσαν τελείως και αν γίνεται να το φτιάξω μόνος μου. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας..!!
GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Πρέπει να το ανοίξεις να δεις την πλακέτα. Δεν μπορούμε να σου πούμε τίποτα αν δεν δεις πλακέτα/ανεβάσεις φωτός εδώ.
GeoStyle Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μπορείς να μου πείς πώς μπορώ να το ανοίξω χωρίς να το δυαλίσω γιατί δεν το έχω ξαναανοίξει ποτέ?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Ποιο μοντέλο ειναι; Αν δεν ξέρεις καλύτερα αστο, εχει πολλές βίδες και καλώδιο ταινίες που ειναι αρκετά ευαίσθητες αν τις τραβήξεις κατάλαθος με ελάχιστη παραπάνω δύναμη!
GeoStyle Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Λοιπόν είναι το Packard Bell PEW91
FasTaker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 USB Θήρες ενταξει ορθογραφια 0. 1) USB θύρες ,διθυρα συστηματα κοκ. Οσον αφορα το θεμα που εχεις εφοσον εσει δεν εχεις τη γνωση και την εμπειρια να ανοιξεις laptop καλυτερα να το πας σε καποιον τεχνικο. Τέλος καμενες θυρες δεν επισκευαζονται πρεπει να αλλαξεις μητρικη αλλα ισως σε εσενα να μην παταει κατι καλα το οποιο φτιαχνεται ευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα