notorious420 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Εχω desktop pc turbo-x (2009). Εχω αναβαθμισει μνημη ram, σκληρο δισκο, τροφοδοτικο και πριν 1 μηνα αφαιρεσα την GΤ710(nvidia) με την οποια το pc ψιλοσερνοτανε και εβαλα μια radeon(AMD) μεταχειρισμενη ενος φιλου. Την εγκατεστησαν στο (πανακριβο) πλαισιο. Το pc πηγαινε σφαιρα. Απλα η καρτα ανεβαζε τρελες θερμοκρασιες μετα απο 1 μερα λειτουργιας και μετα ολοενα και πιο συχνα και πηγα πηρα μια Gigabyte GT730 (nvidia). Και κανω τις εξης χαζομαρες: Κλεινω pc, βγαζω προσεκτικα την radeon βαζω την gigabyte, ανοιγω pc και σερνεται FULL. Ανοιγω το DDU, διαγραφω τους AMD drivers, κανω restart, το pc ακομα σερνεται, βαζω το cd της gigabyte, εγκαθιστω τους Nvidia drivers, κανω restart, και το pc ακομα να σερνεται. Ανοιγω DDU και βλεπω εγκατεστημενους display drivers τους Nvidia, ενω GPU drivers των windows. Και το app της Nvidia δεν μου βγαζει update της GPU...αυτα. Αν εγκατασταθουν oi GPU drivers θα σταματησει το τρελο lag; Η θελει format; Το κανα πριν 1 μηνα και δεν ψηνομαι να ξαναδωσω 35 ευρω... καμια λυση; Ευχαριστω! Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2017 από notorious420
louilouiCK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα. Εχω desktop pc turbo-x (2009). ναι έκανες χαζομάρα κάτσε να διαβάσω και το υπόλοιπο ποστ τώρα... Καλησπερα. Εχω desktop pc turbo-x (2009). Εχω αναβαθμισει μνημα ram, σκληρο δισκο, τροφοδοτικο και πριν 1 μηνα αφαιρεσα την GΤ710(nvidia) με την οποια το pc ψιλοσερνοτανε και εβαλα μια radeon(AMD) μεταχειρισμενη ενος φιλου. Την εγκατεστησαν στο (πανακριβο) πλαισιο. Το pc πηγαινε σφαιρα. Απλα η καρτα ανεβαζε τρελες θερμοκρασιες μετα απο 1 μερα λειτουργιας και μετα ολοενα και πιο συχνα και πηγα πηρα μια Gigabyte GT730 (nvidia). Και κανω τις εξης χαζομαρες: Κλεινω pc, βγαζω προσεκτικα την radeon βαζω την gigabyte, ανοιγω pc και σερνεται FULL. Ανοιγω το DDU, διαγραφω τους AMD drivers, κανω restart, το pc ακομα σερνεται, βαζω το cd της gigabyte, εγκαθιστω τους Nvidia drivers, κανω restart, και το pc ακομα να σερνεται. Ανοιγω DDU και βλεπω εγκατεστημενους display drivers τους Nvidia, ενω GPU drivers των windows. Και το app της Nvidia δεν μου βγαζει update της GPU...αυτα. Αν εγκατασταθουν oi GPU drivers θα σταματησει το τρελο lag; Η θελει format; Το κανα πριν 1 μηνα και δεν ψηνομαι να ξαναδωσω 35 ευρω... καμια λυση; Ευχαριστω! κάνε DDU βγάλε τα πάντα και πήγαινε στο site της nvidia και κατέβασε απο εκει τον τελευταίο driver για την έκδοση windows που έχεις και βάλε αυτόν αντι για αυτούς που είχε το cd.
notorious420 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 ναι έκανες χαζομάρα κάτσε να διαβάσω και το υπόλοιπο ποστ τώρα... κάνε DDU βγάλε τα πάντα και πήγαινε στο site της nvidia και κατέβασε απο εκει τον τελευταίο driver για την έκδοση windows που έχεις και βάλε αυτόν αντι για αυτούς που είχε το cd. Χαχαχαχαχ...custom ηταν το pc οποτε νταξει την παλευα! θα δοκιμασω και θα σου πω!
BabyRage Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Το PC σέρνεται FULL επειδή δεν έχει σωστούς drivers η κάρτα γραφικών... Τι εννοείς; Δεν μπορείς να πάιξεις κάποιο παιχνίδι; Φαίνονται όλα μεγάλα; Tι Windows έχεις; Τι επεξεργαστή έχεις;
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Να μπεις σε ασφαλη λειτουργια και να παιξεις το ddu ωστε να μην εχει τιποτα φορτωμενο απο οδηγους το συστημα.
notorious420 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα αποφασισα να παρω καινουριο pc! ;p Παρακατω εχω τα parts. (εκτος της RAM που εχω μια ολοκαινουρια). Οποιος δεν βαριεται ας checkarei αν ειναι worth αυτο το build. Ευχαριστω!
michael92 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 ΤΥΡΒΟ-Χ cooler? More like ΤΥΡΒΟ-Χ hotter. 1
just getting started Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Απλά ειναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές. Πχ με ίδια λεφτά περνεις καλύτερη ψυχτρα, κάρτα και 240 ssd απο αλλά μαγαζιά. Αν επίσης έχεις πρόβλημα με το πόσο θα μπορούσες να πας σε κανέναν 7500 με h270 γιατί δεν σε βλέπω να πολύ ασχολείσαι με oc
louilouiCK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Ναι μην πάρεις πάλι απο το πλαίσιο....Επίσης κράτα το κουτί για οικονομία. Κάνε καινούργιο τοπικ στο αντίστοιχο θέμα για αναβαθμίσεις
ZELOMOTH Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα αποφασισα να παρω καινουριο pc! ;p Παρακατω εχω τα parts. (εκτος της RAM που εχω μια ολοκαινουρια). Οποιος δεν βαριεται ας checkarei αν ειναι worth αυτο το build. Ευχαριστω! Αφου αλλαξες γνωμη, αρα αυτοματως αλλαζεις κι ενοτητα .http://www.insomnia.gr/forum/49-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/ Πρεπει να πεις εκει αναλυτικα τι ακριβως θελεις και σε ποσα χρηματα κτλ κτλ κτλ συμπληρωνοντας την φορμα γιατι αυτα που εβαλες, και πιο φθηνα υπαρχουν αλλου και καποια ειναι κακης ποιοτητας και καποια λογικα αχρειαστα.. Επισης αν πες τι χρηση κανεις, μπορει να σε καθοδηγησουν-με να μην παρεις καν καινουργιο μηχανημα γιατι ισως με κανα 2 πινελιες να εισαι ανετος με αυτο που ηδη εχεις! 1
tonkpils Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Παρακατω εχω τα parts. (εκτος της RAM που εχω μια ολοκαινουρια). Οποιος δεν βαριεται ας checkarei αν ειναι worth αυτο το build. Ευχαριστω! 1000 ευρώ PC με κάρτα γραφικών 1050. Οκ. Ψυχραιμία. *μια γουλιά καφέ Για αρχή, 180 ευρώ για μητρική είναι κλεψιά για τα γούστα σου. Είσαι casual χρήστης. Με 100 ευρώ το πολύ, περνεις μια χαρά μητρική. Επίσης ο SSD δίσκος είναι περιττός. Είναι περισσότερο μια μόδα. Θα μπεις δλδ στα Windows 1 λεπτό νωρίτερα κ θα εγκαταστείς κ θα φορτώνεις τα games στον μισό χρόνο (και λιγότερο) απ' ότι στον κλασικό HDD. K Λ Α Ι Ν Μ Α Ι Ν Με τα λεφτά που θα σώσεις από μητρική κ SSD πας σε καλή έκδοση μιας 1060.
notorious420 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Εχεις δικιο για την μητρικη και οντως θα επιλεξω κατι οικονομικοτερο. Ο SSD πιστευω ειναι σημαντικο να υπαρχει... Οσο για την καρτα γραφικων εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο στα 200-240 ευρω? Επισης παιζει τρελη εκπτωση στην Sapphire Radeon RX 460 4GB στα 155 ευρω! αξιζει?
Lamogio01 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 1000 ευρώ PC με κάρτα γραφικών 1050. Οκ. Ψυχραιμία. *μια γουλιά καφέ Για αρχή, 180 ευρώ για μητρική είναι κλεψιά για τα γούστα σου. Είσαι casual χρήστης. Με 100 ευρώ το πολύ, περνεις μια χαρά μητρική. Επίσης ο SSD δίσκος είναι περιττός. Είναι περισσότερο μια μόδα. Θα μπεις δλδ στα Windows 1 λεπτό νωρίτερα κ θα εγκαταστείς κ θα φορτώνεις τα games στον μισό χρόνο (και λιγότερο) απ' ότι στον κλασικό HDD. K Λ Α Ι Ν Μ Α Ι Ν Με τα λεφτά που θα σώσεις από μητρική κ SSD πας σε καλή έκδοση μιας 1060. Είναι αδιανόητο σε σύνθεση 1000 ευρώ εν έτη 2017 να μην υπάρχει ssd, δεν είναι μόνο ο χρόνος που μπαίνεις στα windows πιο γρήγορος αλλά και η όλη απόκριση του συστήματος. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα