gps81 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 έχει καταφέρει κανείς να δει cosmote tv go? κι αν ναι πως??
dimyok Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τα κολλήματα που περιγράφεις τα τρώνε οι περισσότερες συσκευές. Σε εμένα τώρα το κάνει το ενα tv-box, μετά το άλλο..(και με Ethernet) και σε λίγο τα κινητά, μια το xiaomi μια το elephone μια το Samsung μια το tablet.. pc κλπ. Και στις περισσότερες φορές οι υπόλοιπες συσκευές κανένα πρόβλημα. βέβαια όλα αυτά με hidden ssid. Με hidden ssid δεν έχουν πρόβλημα ? εδώ από τότε που είχα egreat ολα τα box android και μη η δεν έβλεπαν η τοχαναν Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2017 από dimyok
MakisCE Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 κάνει εγγραφή (PVR) και timeshift στα Digea κανάλια? (απο τον επίγειο DVB-T δέκτη) ευχαριστώ
drdedus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Με με hidden ssid δεν έχουν πρόβλημα ? εδώ από τότε που είχα egreat ολα τα box android και μη η δεν έβλεπαν η το χανανΤο πρόβλημα που περιγράφω και έχουν όλες οι συσκευές.Απο την άλλη μπορεί να είναι και πρόβλημα των router. Ιδιαίτερα στην περίπτωση μου που είναι όλα με tomato, ddwrt κλπ. Τι είναι το egreat? Ακόμα, έβαλε κανείς το firmware από το xda να μου πει αν του δουλεύει το ενσωματωμένο equalizer η το Viper? Γενικότερα το viper4android δουλεύει στο μαμά firmware?
drade Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Το πρόβλημα που περιγράφω και έχουν όλες οι συσκευές. Απο την άλλη μπορεί να είναι και πρόβλημα των router. Ιδιαίτερα στην περίπτωση μου που είναι όλα με tomato, ddwrt κλπ. Βέβαια εγώ τα κολλήματα τα ανέφερα παρόλο που ήμουν συνδεδεμένος και με καλώδιο Ethernet.
dimyok Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Τι είναι το egreat? το πρώτο Tv box που πήρα πριν 8 χρόνια http://www.e-shop.gr/egreat-eg-m34a-hd-networked-media-tank-p-PER.801717 και δουλεύει ακόμα
terryman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 κάνει εγγραφή (PVR) και timeshift στα Digea κανάλια? (απο τον επίγειο DVB-T δέκτη) ευχαριστώ Ναι κάνει. 1
TROjY Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Εμένα ακόμα κολλημένος στο τελωνείο Μια από τα ίδια και εδώ. Κατά τα άλλα, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Δε θα έπρεπε να είχε σταλεί, κάποια ειδοποίηση; Μετά από πόσο καιρό, μπορούμε να ζητήσουμε refund, από το banggood;
frap73 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Νομίζω μια ερώτηση με το tracking number στο τοπικό ταχυδρομικό πρακτορείο θα σου έδινε περισσότερες πληροφορίες ως προς την φύση της καθυστέρησης.
dimyok Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Τον έχουνε και μαγαζάκια αποτι είδα με "προσφορα απο 89 - 100 + τον απλο . Πρέπει να το χουνε ξεφτιλίσει με τα κινεζικά και οι σαύρες στα τελώνια βρήκαν ευκαιρία να βαζουνε χέρι μεχρι και στα pampers
mikegad Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μετά από πόσο καιρό, μπορούμε να ζητήσουμε refund, από το banggood; Δεν δικαιούσαι refund λόγω τελωνείου
gfdimopo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το τελωνείο ξανά! Το θέμα πόσο καιρό θα κάνει να εκτελωνιστεί? Μήπως θα πρέπει να πάω απο το τελωνειο και να ζητήσω το δέμα?
stelios18120 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ναι πήγαινε να το ζητήσεις,να πληρώσεις και να το πάρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις