Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την εξής απορία. 
Από τις 02/02/17, το πακέτο δείχνει να κόλλησε στο τελωνείο. Κάποιοι συμφορουμίτες, είχαν το ίδιο θέμα, αλλά παρέλαβαν.
Τί να κάνω; 

α)Να μην κάνω τίποτα και να ζητήσω refund, αν δεν έρθει από το bangood; 
β)Να αρχίζω να παίρνω τηλέφωνα στο τελωνείο???

Καμία ιδέα; 

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος κάτοχος γνωρίζει :

- αν μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ laptop και k2 pro wirelessly??

- αν υπάρχει δυνατότητα να περαστούν settings από enigma (όπως πχ vhannibal channel  list) ??

μου φαίνεται πολλά ζητάω, ε?

Δημοσ.

θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος κάτοχος γνωρίζει :

- αν μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ laptop και k2 pro wirelessly??

- αν υπάρχει δυνατότητα να περαστούν settings από enigma (όπως πχ vhannibal channel  list) ??

μου φαίνεται πολλά ζητάω, ε?

εγω χρησιμοποιω κ1+channel editor και συνδεεται μεσω του δικτυου μου με τον δεκτη και κανει upload download τα δεδομενα (καναλια, κλειδια κλπ) και τα επεξεργαζομαι στο πσ.

Σας δουλεύει το viper4Android?

Έχω την rom από xda και δεν μου δουλεύει.

καταρχην τι λεει η ρομ του xda;; αξιζει; την εβαλες ευκολα;

το viper4android δεν το δουλευω...

Δημοσ.

Εγώ παρέλαβα πριν μια εβδομάδα χωρίς τελωνείο. Αποστολή είχε γίνει 20/1. Ως δορυφορικός δέκτης είναι απλά για τα βασικά. Κατά τη γνώμη μου σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά ένα enigma 2.Για λίγες μέρες χρήσης στο χωριό είναι σούπερ.

Δημοσ.

Εγώ παρέλαβα πριν μια εβδομάδα χωρίς τελωνείο. Αποστολή είχε γίνει 20/1. Ως δορυφορικός δέκτης είναι απλά για τα βασικά. Κατά τη γνώμη μου σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά ένα enigma 2.Για λίγες μέρες χρήσης στο χωριό είναι σούπερ.

να σε ρωτησω δλδ καλοπροαιρετα/ τι παραπανω θα κανεις με enigma2;

περαν απο kodi, cccam; px iptv νομιζω και σε αυτον τον δεκτη ειναι ευκολο να βαλεις.

• Like 1
Δημοσ.

να σε ρωτησω δλδ καλοπροαιρετα/ τι παραπανω θα κανεις με enigma2;

περαν απο kodi, cccam; px iptv νομιζω και σε αυτον τον δεκτη ειναι ευκολο να βαλεις.

Τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό, Web interface, dcc (το k1 channel editor φυσικά δεν συγκρίνεται), skins, plugins, images και φυσικά όλο το μενού του enigma 2 (περιήγηση στα μπουκέτα κλπ).

• Like 1
Δημοσ.

Τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό, Web interface, dcc (το k1 channel editor φυσικά δεν συγκρίνεται), skins, plugins, images και φυσικά όλο το μενού του enigma 2 (περιήγηση στα μπουκέτα κλπ).

σαν εικονα στα δορυφορικα πως σου φανηκε; εμενα μου φαινεται ικανοποιητικη. π.χ. ειδα στο τρτ 4κ τσου λου απευθειας ελευθερα και ηταν αρκετα καλο αποτελεσμα

Δημοσ.

Το δούλεψα λίγο. Η πρώτη μου αντίδραση όταν έβαλα ένα ποδοσφαιρικό αγώνα ήταν ότι η εικόνα δεν έχει την ίδια ομαλότητα με το νυ zero που έχω. 4k δεν είδα πάρα μόνο ένα demo για πολύ λίγο.

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως μπορείς να δεις αν υποστηρίζεται streaming καναλιών στο δίκτυο; Σε enigma/2 απ'ότι ξέρω γίνεται με τη χρήση plug-in

Δημοσ.

Μήπως μπορείς να δεις αν υποστηρίζεται streaming καναλιών στο δίκτυο; Σε enigma/2 απ'ότι ξέρω γίνεται με τη χρήση plug-in

Στο  enigma γίνεται απο το web interface χωρίς plugin. Στο kii δεν το έψαξα και δεν νομίζω να γίνεται.

Δημοσ.

Πάντως τρώει κάτι κολλήματα. Εχθές δεν συνδεόταν με το διαδικτυο ενώ το έχω με ethernet καλώδιο, δοκίμασα με wifi και εκεί κολλούσε (η γραμμή μου ήταν μια χαρά το διαπίστωσα με άλλη συσκευή). Όταν δε προσπαθώ να εγκαταστήσω εφαρμογή η να την αναβαθμίσω και εκει τρώει κάτι κολλήματα. 

Δημοσ.

Τα κολλήματα που περιγράφεις τα τρώνε οι περισσότερες συσκευές.

Σε εμένα τώρα το κάνει το ενα tv-box, μετά το άλλο..(και με Ethernet) και σε λίγο τα κινητά, μια το xiaomi μια το elephone μια το Samsung μια το tablet.. pc κλπ.

Και στις περισσότερες φορές οι υπόλοιπες συσκευές κανένα πρόβλημα.

βέβαια όλα αυτά με hidden ssid.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...