Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευτυχως επανηλθε παλι, παντως αξιζει το πακετακι, αν καταφερω και το σεταρω μ δορυφορο με μοτερ που εχω/ ειναι ολα σε ενα

Τωρα που το λες σε καποια φαση και εμενα κολλησε το τηλεχειριστηριο αλλα εσβησα το κουτι, το ξανα αναψα και ξεκολλησε.

Εγω εβαλα το καλωδιο της δορυφορικης και λειτουργησε αμεσα. Μοτερ δορυφορου τι εστί;

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τωρα που το λες σε καποια φαση και εμενα κολλησε το τηλεχειριστηριο αλλα εσβησα το κουτι, το ξανα αναψα και ξεκολλησε.

Εγω εβαλα το καλωδιο της δορυφορικης και λειτουργησε αμεσα. Μοτερ δορυφορου τι εστί;

εστι οτι περιστρεφεται το κατοπτρο και πιανει ολους τους πιθανους δορυφορους, γκουγκλαρε λιγο και θα το καταλαβεις.

ενας φιλος ειπε οτι αλλαξε τροφοδοτικο για μεγαλυτερη τροφοδοσια; τι τροφοδοτικο προτεινεται;

• Like 1
Δημοσ.

αν ξερει καποιος πως σεταρετε με κινητο πιατο, ας ενημερωσει γιατι δεν εχω καταφερει να το κουνησω το πιατο ακομα...

Δημοσ.

Επιτέλους παρέλαβα από ΕΛΤΑ.

Τελικά όχι μόνο είχε περάσει από τελωνείο αλλά είχε ανοιχτεί κιόλας από το τελωνείο.

Πρώτη φορά.

Μάλλον προβλημάτισε η προέλευση (Σεϊχέλες)(???)

Εντυπώσεις τις επόμενες μέρες.

Τέλος καλό όλα καλά.

Δημοσ.

θα μας τρελάνουν στα τελωνεία.

Και ενός κολλητού άνοιξαν αντικείμενο σε φάκελο αξίας 2 ευρώ και δεν του έβαλαν να πληρώσει τα 3€.

Το έχει ξανά το banggood με κουπόνι και κατεβαίνει περίπου στα 64$.

Δημοσ.

http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/?uri=CELEX%3A32009R1186

ΚΕΦΆΛΑΙΟ V  Άρθρο 23

1. Με την επιφύλαξη του άρθρου 24, χορηγείται τελωνειακή ατέλεια από τους εισαγωγικούς δασμούς σε όλα τα αποστελλόμένα εμπορεύματα αμελητέας αξίας, τα οποία αποστέλλονται απευθείας από μια τρίτη χώρα σε έναν παραλήπτη που ευρίσκεται στην Κοινότητα.

2. Για τους σκοπούς της παραγράφου 1, ως «εμπορεύματα αμελητέας αξίας» νοούνται τα εμπορεύματα των οποίων η πραγματική αξία δεν υπερβαίνει συνολικά τα 150EUR ανά αποστολή.

Ίσως να ήταν θέμα Banggood τελικά...

Δημοσ.

εστι οτι περιστρεφεται το κατοπτρο και πιανει ολους τους πιθανους δορυφορους, γκουγκλαρε λιγο και θα το καταλαβεις.

ενας φιλος ειπε οτι αλλαξε τροφοδοτικο για μεγαλυτερη τροφοδοσια; τι τροφοδοτικο προτεινεται;

Βάλε ένα ίδιας τάσης αλλά με 2Α ή και 3 να είσαι σίγουρος. Τα κινεζομάγαζα έχουν φτηνά. Το πρόβλημα, το οποίο είναι κοινό και σε πολλούς άλλους δέκτες, δεν είναι θέμα του συγκεκριμένου, είναι ότι δεν επαρκεί η ένταση του ρεύματος να κινήσει το μοτέρ μια και αυτό τροφοδοτείται από τον δέκτη, όταν πάνω στο δέκτη συνδέονται και άλλες συσκευές στις θύρες όπως σκληρός δίσκος ή στικάκι usb. Σε κανονικές συνθήκες δεν υπάρχει πρόβλημα.

Πώς επιχειρείς να κινήσεις το πιάτο σου, με ποια επιλογή; Τώρα το έστησες το μοτέρ ή το δούλευες με άλλο δέκτη πιο μπροστά;  

Δημοσ.

Βάλε ένα ίδιας τάσης αλλά με 2Α ή και 3 να είσαι σίγουρος. Τα κινεζομάγαζα έχουν φτηνά. Το πρόβλημα, το οποίο είναι κοινό και σε πολλούς άλλους δέκτες, δεν είναι θέμα του συγκεκριμένου, είναι ότι δεν επαρκεί η ένταση του ρεύματος να κινήσει το μοτέρ μια και αυτό τροφοδοτείται από τον δέκτη, όταν πάνω στο δέκτη συνδέονται και άλλες συσκευές στις θύρες όπως σκληρός δίσκος ή στικάκι usb. Σε κανονικές συνθήκες δεν υπάρχει πρόβλημα.

Πώς επιχειρείς να κινήσεις το πιάτο σου, με ποια επιλογή; Τώρα το έστησες το μοτέρ ή το δούλευες με άλλο δέκτη πιο μπροστά;  

Εβαλα ενα με 2α κ ειν οκ.  Καταφερα κ σεταρα μ μοτερ αλλα χειροκίνητα κινουσα τ πιατο κ εσωζα του δορυφόρους. Κ ειν οκ τωρα.  Εικονα πολυ καλη κ ανοιγει κ τα 4κ καναλια.  Κ παίζουν κ τα ελληνικα στις 3μοιρες. Κρυφό μενού.. Πας μενου κ πατας 111111

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν είναι εύκολο να ρωτήσω από τα TV box MXQ Pro 4K Ultimate KODI είναι πράγματι plug and play ?

Η να πάω κατευθείαν KII PRO - δεν έχω βάλει πιάτο ακόμα - θεωρητικά ένα skymaster

http://www.e-shop.gr/skymaster-79981-digital-satellite-set-p-PER.702607 το βλέπει ?

Ευχαριστώ .

Επεξ/σία από dimyok
Δημοσ.

Aν είναι εύκολο να ρωτήσω από τα TV box MXQ Pro 4K Ultimate KODI είναι πράγματι plug and play ?

Η να πάω κατευθείαν KII PRO - δεν έχω βάλει πιάτο ακόμα - θεωρητικά ένα skymaster

http://www.e-shop.gr/skymaster-79981-digital-satellite-set-p-PER.702607 το βλέπει ?

Ευχαριστώ .

εννοειται το βλεπει το πιατο/αξιζει πιστευω το κ2 αν θες να βλεπεις δορυφορικα αλλα και επιγεια ολα σε ενα +κοdi klp.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...