panosss567 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Παιδες νομιζω το dvb-t2 δεν κανει για ελλαδα ειναι μονο το dvb-t .πιθανο να κανω και λαθος αλλα καλύτερα να το κοιταξει οποιος θελει για αγορα Το έχω και λειτουργεί πολύ καλά
drade Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Ξερει κανεις αν αυτο http://m.banggood.com/MHL-to-HDMI-Cable-Adapter-For-Samsung-Galaxy-Tab-S-10_5-SM-T800T805-Tablet-p-1099981.html?rmmds=collection (που επισης εχει εκπτωση) λειτουργει για Note 4;
drdedus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Έχω μερικά kii και είναι άριστα. θα το έπαιρνα αλλά ειμαι κομπλέ και περιμένω να γίνει φτηνότερο το επόμενο με τον 912 η απο άλλη μάρκα με 905D. Είναι άριστο πάντως και για εμένα ότι περισσότερο vfm στην αγορά ακόμα και με την κανονική του τιμή. Μην το σκέφτεστε... αρπάξτε το όπως είναι.
drade Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Έχω μερικά kii και είναι άριστα. θα το έπαιρνα αλλά ειμαι κομπλέ και περιμένω να γίνει φτηνότερο το επόμενο με τον 912 η απο άλλη μάρκα με 905D. Είναι άριστο πάντως και για εμένα ότι περισσότερο vfm στην αγορά ακόμα και με την κανονική του τιμή. Μην το σκέφτεστε... αρπάξτε το όπως είναι. Οι διαφορες με το καινουριο ειναι πιο δυνατος επεξεργαστης, 3gb ram αντι για 2 και στα υπολοιπα πανω κατω το ιδιο;
mobile_32 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Το έχω και λειτουργεί πολύ καλά Μήπως υπάρχει η δυνατότητα για ένα μίνι review? Έχω μερικά kii και είναι άριστα. θα το έπαιρνα αλλά ειμαι κομπλέ και περιμένω να γίνει φτηνότερο το επόμενο με τον 912 η απο άλλη μάρκα με 905D. Είναι άριστο πάντως και για εμένα ότι περισσότερο vfm στην αγορά ακόμα και με την κανονική του τιμή. Μην το σκέφτεστε... αρπάξτε το όπως είναι. Μήπως υπάρχει η δυνατότητα για ένα μίνι review? Νομιζω πως κανεις λαθος και το εχουν αγορασει και δοκιμασει παιδια απο το φορουμ το εν λογω κουτι. Αν μπορείς στείλε το link από το φόρουμ εδώ μέσα.....thanks
drade Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μήπως υπάρχει η δυνατότητα για ένα μίνι review? Μήπως υπάρχει η δυνατότητα για ένα μίνι review? Αν μπορείς στείλε το link από το φόρουμ εδώ μέσα.....thanks http://www.insomnia.gr/topic/619012-επιγειο-δορυφορικο-και-iptv-simple-client-μαζι-σε-ενα/?fromsearch=1 2
panostx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Ξερει κανεις αν αυτο http://m.banggood.com/MHL-to-HDMI-Cable-Adapter-For-Samsung-Galaxy-Tab-S-10_5-SM-T800T805-Tablet-p-1099981.html?rmmds=collection (που επισης εχει εκπτωση) λειτουργει για Note 4; Αν εννοείς το Samsung Galaxy Note 4 τότε ναι, MHL υποστηρίζει. Δεν είναι και καμία φοβερή προσφορά πάντως, όλα κάπου τόσο έχουν πάνω κάτω.. 1
drade Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Αν εννοείς το Samsung Galaxy Note 4 τότε ναι, MHL υποστηρίζει. Το Samsung Galaxy Note 4 υποστηριζει mhl αλλα με τον συγκεκριμενο ανταπτορα θα λειτουργει;
giannakp Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Κάποιος που το έχει πάρει και έχει cosmote tv, έχει δοκιμάσει αν παίζει το cosmote tv go; (έχω το minix z64 android box και το cosmote tv go δεν παίζει, η εφαρμογή τρέχει αλλά όταν πάει να ξεκινήσει το βίντεο δεν κάνει τίποτα).
panostx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Το Samsung Galaxy Note 4 υποστηριζει mhl αλλα με τον συγκεκριμενο ανταπτορα θα λειτουργει; Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, αλλά γενικά η υποστήριξη MHL υποτίθεται ότι είναι backwards compatible. Το Note 4 υποστηρίζει MHL 3.0, που σημαίνει ότι κανονικά υποστηρίζει και τα προηγούμενα 2.0 και 1.0. Απλά έχε στο νου σου ότι ένα κακής ποιότητας καλώδιο μπορεί μετά από λίγο να κάνει διακοπές, να χαλάσει πολύ πιο εύκολα με το βάλε-βγάλε κτλ. Αν πάρεις ένα καλό MHL 3.0 adaptor θα φορτίζει καλύτερα το κινητό και θα υποστηρίζει και 4k περιεχόμενο. 1
manos28684 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 ξέρει κανείς αν μπορεί να πάρει biss keys στο δοριφορικό?
papars Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Έτσι λέει: Support DVB-T2 DVB-S2 CCcam Newcam Biss Key
Προτεινόμενες αναρτήσεις