Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ευχαριστησω πολυ.Γνωριζεις εαν θα λειτουργει με το νεο συστημα μεταδοσης?

Αυτό είπαν ότι από το 2020 θα ξεκινήσει να ισχύει. Έτσι είπαν.. καλά δεν τους πιστεύω κιόλας αλλά οκ.

Δεν γνωρίζω αν θα δουλεύει το συγκεκριμένο με το νέο σύστημα.

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό είπαν ότι από το 2020 θα ξεκινήσει να ισχύει. Έτσι είπαν.. καλά δεν τους πιστεύω κιόλας αλλά οκ.

Δεν γνωρίζω αν θα δουλεύει το συγκεκριμένο με το νέο σύστημα.

Δεν εχω καθολου γνωσεις σε αυτο το θεμα και αυτο φαινεται στο οτι τελικα η μεταβαση θα ειναι απο dvb-t σε dvb-t2...μαλλον και ο δεκτης φαινεται να το υποστηριζει.Εαν καποιος απο το forum γνωριζει και ηθελε να μας πληροφορησει στα σιγουρα....

Δημοσ.

Μέχρι τα 50€, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή ?

Επίσης, συνδέοντας το πιάτο, παίζει όσα ξεκλείδωτα κανάλια υπάρχουν ?

Δημοσ.

^^
Αν θελεις με υποδοχη για δορυφορικο πιατο, τοτε ναι κατω απο 50 δεν υπαρχει κατι καλυτερο.
Αν ομως θελεις γενικα android tv box υπαρχουν υπερβολικα καλυτερα μηχανηματα που βεβαια δεν εχουν την υποδοχη.
Επισης, το επομενο μοντελο, Kiii, παιζει στα 100+ και εχει αλλο soc, 3 γιγα ραμ και gigabit lan στις μεγαλες διαφορες.

Στη δευτερη ερωτηση, παιζει οσα ελευθερα πιανει το πιατο στη θεση που το εχεις.

• Like 1
Δημοσ.

^^

Αν θελεις με υποδοχη για δορυφορικο πιατο, τοτε ναι κατω απο 50 δεν υπαρχει κατι καλυτερο.

Αν ομως θελεις γενικα android tv box υπαρχουν υπερβολικα καλυτερα μηχανηματα που βεβαια δεν εχουν την υποδοχη.

Επισης, το επομενο μοντελο, Kiii, παιζει στα 100+ και εχει αλλο soc, 3 γιγα ραμ και gigabit lan στις μεγαλες διαφορες.

Στη δευτερη ερωτηση, παιζει οσα ελευθερα πιανει το πιατο στη θεση που το εχεις.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Καλά, δεν νομίζω ότι θα κάνω τρελή χρήση. απλά ουσιαστικά, να μην έχω τζάμπα το πιάτο να κάθετε. 

Δημοσ.

Μέχρι τα 50€, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή ?

Επίσης, συνδέοντας το πιάτο, παίζει όσα ξεκλείδωτα κανάλια υπάρχουν ?

ειναι η top επιλογή στα χρήματα αυτά.

Παίζει και θα παίζει digea, επίγεια και δορυφορική

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Καλά, δεν νομίζω ότι θα κάνω τρελή χρήση. απλά ουσιαστικά, να μην έχω τζάμπα το πιάτο να κάθετε. 

Πρέπει να είμαστε πολλοί εμείς που είχαμε ένα παρατημένο πιάτο και τελικά γίναμε κάτοχοι του kii :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μας μάμησε ο δικο σου με την προσφορά.

καταστροφή.

Ευχαριστούμε βέβαια.

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.

Απλά σε μια φάση και έπειτα θα το δουλεύεις με terrarium κλπ

Δεν εχω καθολου γνωσεις σε αυτο το θεμα και αυτο φαινεται στο οτι τελικα η μεταβαση θα ειναι απο dvb-t σε dvb-t2...μαλλον και ο δεκτης φαινεται να το υποστηριζει.Εαν καποιος απο το forum γνωριζει και ηθελε να μας πληροφορησει στα σιγουρα....

θα το υποστηρίζει απο την στιγμή που υποστηρίζει t2.
Δημοσ.

Απλά σε μια φάση και έπειτα θα το δουλεύεις με terrarium κλπ

θα το υποστηρίζει απο την στιγμή που υποστηρίζει t2.

Ευχαριστω για την πληροφορια. Να μπω λιγο σποντα στην απαντηση στον φιλο και να ρωτησω τί εννοεις? Δεν θα μπορει να υποστηριξει το kodi ή απλα το terrarium(το οποιο πριν την αναφορα σου δεν ειχα ξανακουσει) ειναι καλυτερο σαν εφαρμογη?

Δημοσ.

Νομίζω ότι σε κάποια φάση θα συμβεί αυτό αλλά με κάποιο τρόπο θα βρεις την λύση, πχ terrarium.

Φαντάζομαι ότι θα δουλεύει.

Σίγουρα κάνει λιγότερα πράγματα αλλά για να βλέπεις μόνο ταινίες για κάποιους είναι καλύτερο και ευκολότερο.

Δημοσ.

Καλή προσφορά, απλά όποιος ενδιαφέρεται για all-in-one box ας προσέξει γιατί το android 5 είναι το ελάχιστο σήμερα για kodi και δε νομίζω να αναβαθμιστεί.

Δημοσ.

φτου . Ναι θα ειναι αχρηστο αν δεν παιρνει καποια αναβαθμιση ... Και οι 2 49αρες LG που εχω εχουν ηδη δορυφορικο δεκτη - οποτε περιμενω για κανα καλο 3 gb ram android box σε προσφορα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή προσφορά, απλά όποιος ενδιαφέρεται για all-in-one box ας προσέξει γιατί το android 5 είναι το ελάχιστο σήμερα για kodi και δε νομίζω να αναβαθμιστεί.

αυτό ναι αλλά για καποιον που θέλει σήμερα δορυφορικό δέκτη για digea στην επαρχία η επίγειο σήμερα είναι οτι περισσότερο value for money .

Συν ότι δεν γίνετε να πάει χαμένο γιατί έχει t2 οπότε όλο και κάπου θα μπει στο μέλλον.

Επεξ/σία από drdedus
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...