Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ναι έχουν.μερικά έρχονται ρουταρισμενα όμως.είχα βρει μια λύση που φλασαρεις ένα αρχείο και σβήνει το ρουτ όμως δεν μπορώ να θυμηθώ που

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ

Έχει 4usb

Τι μπορείς να τις κάνεις?

Εκτός από τα γνωστά να βάλεις φλασάκι κτλπ

Ποντίκι, πληκτρολόγιο και εξωτερική κάρτα ήχου.

Αυτά έχω πάνω του.

Δημοσ.

Επειδη εχω καιρω να παραγγειλω απο Κινα με αυτο το priority θα'ρθει χωρις κινδυνο τελωνειου? Κι αν ξερει καποιος ,αξιζει το μηχανημα?Θα ειναι καταλληλο οταν γινει η  αλλαγη απο dbv-t2?

Δημοσ.

Επειδη εχω καιρω να παραγγειλω απο Κινα με αυτο το priority θα'ρθει χωρις κινδυνο τελωνειου? Κι αν ξερει καποιος ,αξιζει το μηχανημα?Θα ειναι καταλληλο οταν γινει η αλλαγη σε dbv-t2?

Με priority direct mail δεν περνάει τελωνείο.

Ποντίκι, πληκτρολόγιο και εξωτερική κάρτα ήχου.

Αυτά έχω πάνω του.

Εξωτερική κάρτα ήχου; Δηλαδή να βάλεις δικά σου ηχεία πάνω για καλύτερη εμπειρία ε;

Δεν το είχα σκεφτεί. Καλο :)

Δημοσ.

Να ευχαριστησω πολυ.Γνωριζεις εαν θα λειτουργει με το νεο συστημα μεταδοσης?

Δημοσ.

Εξωτερική κάρτα ήχου; Δηλαδή να βάλεις δικά σου ηχεία πάνω για καλύτερη εμπειρία ε;

Δεν το είχα σκεφτεί. Καλο :)

Αναγκαστικά κατέληξα εκεί γιατί δεν μπορούσα να μεταφερώ τον ήχο από το hdmi και να τον βγάλω από το 3.5mm του μονιτορ.

Ισως καποια ρυθμιση καπου να μην εκανα καλα, δεν το πολυεψαξα βεβαια καθως ειχα 2-3 καρτες usb παρατημενες.

• Like 1
Δημοσ.

νέο σύστημα μετάδοσης όταν λές?

Νομιζω σε καποια φαση θα αλλαξει το υπαρχον dvb-t2 αν το λεω σωστα κι αν εχω πληροφορηθει σωστα...

Δημοσ.

πάλι θα αλλάξει? στην αρχή δεν ήταν dvt-4 και μετά στα ξαφνικά άλλαξε και όσοι είχαν πάρει τέτοιους αποκοδικοποιητές (καθώς ήτνα αρχή ακόμα) αναγκάστηκαν να τους πετάξουν?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...